Вход
София
Времето в София 16 o C

ИЗВЪНРЕДНО! Александър Йорданов поучава Румен Радев за 9 септември: Комунистите не загиваха за България, а за чуждата съветска държава, извършиха преврат...

ИЗВЪНРЕДНО! Александър Йорданов поучава Румен Радев за 9 септември: Комунистите не загиваха за България, а за чуждата съветска държава, извършиха преврат...

на 10.09.2017
5130
40
ИЗВЪНРЕДНО! Александър Йорданов поучава Румен Радев за 9 септември: Комунистите не загиваха за България, а за чуждата съветска държава, извършиха преврат...
Автор: ПИК
10.09.2017
40
5130

Държавният глава Румен Радев пусна вчера позиция на страницата си във Фейсук по повод датата 9 септември. Реално президентът повтори думите си от миналата година, но дори и така предизвика сериозна полемика.

Александър Йорданов Александров, който е български политик и дипломат, литературен историк и критик, изрази недоволството си от думите на президента, като му обеща, че ако не промени позицията си, ще му даде урок по история.

„Ще го почакам да преспи нашия президент, може пък да размисли и да се отрече от днешното си празнословие. Ако ли не – няма как, ще трябва да го просветя! В края на краищата човек се учи и когато е президент!“, написа Йорданов вчера. И изпълни обещанието си.

Ето какво написа Александър Йорданов на страницата си във Фейсбук:

   

ОТКРИТИ ДУМИ: РАДЕВ, БЪДЕТЕ БЪЛГАРИН!

Президентът Румен Радев подходи с познат "трик" към датата 9 септември. Това, според него, трябвало да бъде ден за "помирение"!? "Какво е 9-ти септември - дата на революция или преврат?" – пита Радев и провокативно отговаря: "За мен е нито едно от двете." Този отговор е провокация.

Случилото се на 9-ти септември е ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ. Имената на превратаджиите са добре известни. Известно е и какво се случва след преврата – убийства без съд и присъда, убийства "присъдени" от незаконен съд, терор, концлагери,антихуманна политическа и икономическа система, тоталитаризъм, еднопартиен режим, унищожаване на демокрацията,ликвидиране на гражданските права и свободи.

Според Румен Радев на 9-ти септември трябва "да се поклоним пред всички невинни жертви преди и след 9-ти септември, пред всички загинали с мисъл за България".

Тук вече мисловната боза прелива. Комунистите не загиваха за България, а за своята партия, за чуждата съветска държава, за своята идея. Нещо повече. Когато бяха на фронта – през Първата световна война, те се обърнаха срещу българската държава. В най-трудния за нея момент. Пет години по-късно вдигнаха бунт. Пак срещу държавата ни. По сигнал от Кремъл. След още 2 години извършиха най-големия в историята на Европа терористичен акт – взривиха християнски храм в центъра на София, избиха достойни българи. И продължиха да развиват своята незаконна "военна организация". Г-н Радев, какво би се случило днес в България, ако всяка партия си създаде "военна организация", ако започне да се въоръжава. Отвратителното комунистическо „партизанство” бе тероризъм срещу България. И какъв позор: комунистите съдействаха за окупацията на България от чуждата съветска армия.

Добре е да се знае, че лицата, които Радев нарича "невинни жертви преди 9-ти септември” са съдени по законите приети от българското народно събрание. Нима държавният ни глава не знае, че всяка незаконна дейност трябва да се преследва от съответните институции на държавата? Нима същото не искат и днес българските граждани –лица осъществили престъпна, незаконна, дейност, да бъдат задържани, съдени и бързо наказвани. Българската държава преди 9-ти септември 1944 г. прави точно това. Дори стотици са случаите на помилване на комунисти-терористи, на изчакване до последно да се вразумят. Още повече, че тези терористи са обслужвали политиката на чужда държава – СССР, те се гордееха с това си предателство.

Българските комунисти не са„антифашисти”, защото не са демократи. Няма как недемократ, тоталитарист и сталинист по убеждения, да бъде "антифашист". Европейските антифашисти не воюваха със собствените си държави. Те не подариха държавите си като „трофей” на Сталин. А българските комунисти правят точно това – те искат да унищожат България, затова и унищожават нейната Търновска конституция, историческата ѝ традиция на монархия, унищожават политическката опозиция, атакуват вярата на народа в Христа Спасителя, избиват политическия, стопански, духовен, военен и културен елит на страната. Нима като български президент Вие, г-н Радев, не знаете, че след 9-ти септември българските комунисти-терористи, обявяват за „фашисти” абсолютно всички умни и талантливи хора на България, духовните водачи на страната. Но ще кажете – това е било за кратко време. Но ще ви попитам: откога престъпленията се делят на кратки и дълги.

Нямате нито конституционното, нито човешкото право, г-н Радев, да наричате терористите и техните "ятаци" "невинни жертви". Няма как да са „невинни жертви” хора, които са решили с оръжие в ръка да променят устройството на собствената си държава и да ѝ наложат чужд политически и икономически режим – съветският. Ако те са „невинни жертви” то всички останали български политици преди 9-ти септември са светци. А и документите ясно говорят. Ако при защитата си от комунистическия тероризъм преди 9-ти септември отделни представители на органите на сигурността – полиция или жандармерия, са превишавали правата си, то те веднага са били изправяни пред съда. И са осъждани.

А сега внимание, г-н Радев! След 1990 година българският съд отмени всички присъди на антибългарския "Народен съд". Това известно ли ви е, г-н Радев? Ние, българите, реабилитирахме посмъртно всички жертви на комунистическия терор след 9-ти септември, всички осъдени от незаконния Народен съд, всички пратени в концлагери. Те са наистина "невинни жертви" на комунистическия терор.

И отново внимание, г-н Радев. Убийците на "невинните жертви" останаха ненаказани. Нещо повече. Използваха зверствата, които са извършвали като трамплин за кариера. Те управляваха България близо половин век. И не даваха и дума да се издума за техните престъпления. Техните наследници ползваха тези престъпления като „привилегия”.

И още малко внимание, г-н Радев. В България има закон, който обяви комунистическия режим след 9-ти септември (а не управленията преди 9-ти септември!), за ПРЕСТЪПЕН. Като престъпна в закона е определена и партията БКП. Законът е приет през 2000 г., а партията, която прие с гордост наследството на престъпната организация БКП ви подкрепи Вас за президент. Спите ли спокойно, г-н Радев?

Когато след Втората световна война в Нюрнберг изправят на съд нацистките престъпници, на смърт са осъдени 12 от тях. Създаденият под съветски натиск у нас „Народен съд” издава 9 550 присъди в 135 съдебни процеса. Осъдени на смърт са 2 730 „фашисти”, като – внимание г-н Радев, 200 от тях вече не са между живите, когато ги „съдят”. Комунистическите варвари съдят убити от тях хора!? Присъдите ги нарежда от Москва Георги Димитров. Чували ли сте за този негодник и национален предател, г-н Радев? Не се ли срамувате като българин, че все още има град в България, който носи това позорящо страната ни име. Това не е ли гнусно варварство, г-н Радев?

Или и вие мислите, че България е била „най-фашистката” държава на света, по-фашистка от Германия и Италия взети заедно? Но защо тогава СССР не е скъсал дипломатическите отношения с тази „фашистка държава" по време на войната? На лъжата, че България е била „фашистка държава” трябва да се сложи край. Повтарям, за да запомните, г-н Радев – Международният съд в Нюрнберг осъжда на смърт 12 нацисти, а комунистическия „Народен съд” – 2 730 НЕВИННИ БЪЛГАРИ.

Г-н Радев, на 18 септември 2008 г. българският Парламент прие т.нар. Пражка декларация за европейската съвест и комунизма. Това стана на осмата година след като нашият парламент прие Законът за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Народното събрание осъди комунизма като настоя да се коригират учебниците по история, така че децата да учат за престъпленията на комунизма, както учат за престъпленията на нацизма. Г-н Радев, вие съгласни ли сте децата на България да изучават зверствата на българските комунисти, за да се предпазят от комунистическата зараза? Да или не, г-н Радев. За нацистките престъпления учехме и знаем. Въпросът днес е за престъпленията, за пораженията, които нанесе върху нашия народ комунистическата идеология и управление.

Г-н Радев, за какво помирение говорите? Кой човешки или Божи морал Ви дава право да искате от нас, българите, обикновените хора, невинните хора, да се помирим с престъпниците? А може би да поемем и тяхната вина? Да им простим греховете? Но те имаха цялото време на света след 1989 година, за да поискат прошка от българския народ. Да се покаят. Не го направиха. Те дори и с това, което през 2008 г. прие Народното събрание – за учебниците, не са съгласни.

Затова г-н Президент, слезте на земята. Не си слагайте грях на душата. Не ставайте част от комунистическата лъжа.

Помирението, за което говорите, г- Президент, може да се случи само при признат грях,при призната вина. Как българите, колкото и да сме добросърдечни като народ, да се помирим и примирим с циници като онзи Боков, който някога заяви, че поемал "вината само с мезета". А може би и вие замезвате с такива циници, г-н Радев. Може би харесвате простотията им. Недейте. За тях вие сте обикновено „хвърчило”( помежду си те така ви наричат!) на което те именно са дали възможност да кацне на политическата полоса. Защото така са преценили „господарите” в Кремъл.

Спомнете си, г-н Радев, че сте български офицер. Имайте достойнство! И стегнете вашите съветници, защото са се разпасали и продължават да ви подготвят тъпи речи. И стига сте кършили кръст пред Путин. Български офицер сте, все пак.

Комунистите, г-н Радев, възприемат България като мушия. За тях тя е стока. Те никога няма да произнесат думите на един голям българин: "България може без всеки от нас, но ние не можем без нея!" И този българин, философ, културолог, политик: бе обявен за "фашист". А умира през 1928 г.Книгите му бяха забранени. Кой е той ли? Учете г-н Радев, учете.

Г-н Президент, все още сте в началото на мандата си. Настоявайте вашите червени "другари" да се покаят за злото, което причиниха на българския народ. И народът ще ви разбере. ПОКАЯНИЕ е ключът към националното помирение, г-н Радев. Не може да има и никъде на света не е имало, помирение без покаяние.

Г-н Радев, не е трудно. Просто бъдете българин! 

Сподели:
Напиши коментар »
(40)
1
Ал Йо не заслужава да бъде коментиран!
2
Абе,всички до един сте комунисти,не се правете.
3
Ден на тра+0+ р
4
Сашко сашкооо тебе те видяхме и те забравихме
5
Тоя дебел ГЕЕЕЙ е по-ТЪП и от Бай СУДЖУК!!! Да се поинтересува колко е одобрението за достойния президент Генерал Румен Радев (87 %) и да се запита защо помощта на Дебелия Ал СДС изчезна завинаги от политическия небосклон!!! Бих нарекъл автора на тоя пасквил "Клоун", но нека да не обиждаме цирковите артисти.....
6
пъпчивата тиква Гумен Гадеф е синът на полка, с много бащи но с една майка, Затова си назначи любовницата си за пиарка във ВВС, на две държавни заплати, за да си я лющи безплатно и сам!
7
комунистите ВИНАГИ са биле безродници и са гледали лични интереси.Нямат и идеология след като станаха повсеместно КАПИТАЛИСТИ.За християни не говорим,въпреки чевръстото им кръстене.Изобщо МРЪСНА ПЯНА,която винаги изплува и ГЛЕДА КЕЛЕПИРА. АНАТЕМА!
8
Санде, га ша върнеш парите?
9
Само като си спомня, че този индивид беше председател на народното събрание, ме хваща срам. Никога повече гадни,мръсни подлоги. НИКОГА.
10
Сашо не се коси за тая плюнка, просто е пореното тъпо комуне от партията на Сланинестата.!!! Фатмак бе фатмак, и то от най тъпите, и тая селска пръчка дето е до него, цирка е пълен!!
11
Александър Йорданов - пълен идиот !
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Роднина на Ал Йорданов е сред убийците на дечицата от Ястребино. Що ме цензурирате за истината?
14
Нямам думи.Фашистка отврат .България отново е в опасност.Нищо добро няма да се слу4и.Наследниците на убийци на деца се гаврят с истори4еската истина.
15
митко!(от коментара).Махни измислените "славяни" и проумей,че сме единствени АРИЯ (освен Унгаруя-също основана от българи) и после ставай за тор(на Русия).Изобщо има много да четеш!
16
ГАЗО.ВИ КАМЕРИ ЗА ПОДЧОВ.ЕШКАТА КОМ-ИЗ.МЕТ ОТ БКП5tms
17
ФАШИСТ И. НАТОВЕЦ - идеалната двойка
18
Дебелия Ал е известен с прозвището си "Господин 10 %" и е най-големия крадец от умрялото заради корупция и ДАЛАВЕРИ СДС!!!! Едва в последните 12 години Бай СУДЖУК го удари в земята като крадец номер 1 в цялата българска история!!! Дебелия автор що не е в затвора,бе???
19
Този е тайна комунистическа свиня, а Радев е явна. Този е таен доносник, а Радев е бил явен комунистически помак - "офицер". И двамата са позор за България.
20
Стига сте го показвали! Има и хора гнусливи...
21
Търсим избягала, добре угоена свиня с инициали: Ал Йо! Който я намери, да ни я докара с шутове(може и седесарски)!
22
Много комунистическа паплач плаче днес. Нормално е, от истината боли, още повече когато разбираш, че си човек боготворяш едни престъпници предавали за шепа рубли родината си. Колкото и да повтаряте, че хората, които твърдят, че комунистите са предатели, самите вие знаете, че това не е вярно. Националсоциалисти са хората на Хитлер и социалистите на Ленин и Сталин, те дори не са двете лица на една монета, а двама кръвни братя. Хората винаги ще помнят Белене, Ловеч, Скравена, "Народния съд" и всички други престъпления на любимата ви партия точно така както помнят престъпленията на Хитлер.
23
Много точен и смислен коментар..направо го разби прецедента..Право в десятката БРАВО
24
От точно,по-точно казано!Прецидента е кукла на конци в ръцете на КУРнелестата гювенди@.ИМПИЙЧМЪНТ!
25
Най-интересни ще бъдат отговорите на кремълския избраник Радев не на въпросите на Ал. Йорданов, а на въпросите на Военния трибунал, когато бъде съден за национално предателство, а времето на разплатата наближава.
26
е най черната дата в историята на България,руснаците ни окупират и 73 години те и техните български комунисти безродници пият кръвта на българския народ,а техните клонинги управници продават и обезлюдяват България.
27
Ал Йорданов е един смърдящ пикоч!
28
Браво !! Много точно и коректно казано. Лошото е , че тези които трябва да го четат, не четат.... а и зелените чорапи също май не може да чете.....
29
Най интересното в случая е, че бугаропитека е по голям комунист и от руснака.
30
Дебелия Ал Йо да престане да измисля "история". Чърчил и Рузвелт са ни сложили в съветската зона на влияние и са ни подарили на СССР,по същия начин Гърция е минала към Запада и НАТО! И какво плаче за някакви си 2730 жертви това е за целия период от 1944-1989г за 45г това е НИЩО,а днес 2017г в България умират над 1000 човека от битови убийства,още над 1000 годишно от пътни катастрофи това знае ли го? Сметни дебели Ал Йо колко след 1989г българи са жертви на демокрацията? 1989г сме били почти 9 милиона население,а днес много под 7 милиона,а след " лошия" комунизъм 95% от българите имат собствени жилища и земя,панелка купена 1970-1980г за 5000лв днес само гарсониера в София е минимум 30000€ ! 95% през комунизма имаха работа,а убийства и изнасилвания са ставали 10-15 на година,сега стават толкова през ден в 2017г в България!
31
Хубав ден за българската демокрация ще е: когато на прасето Сашко Йо му дойде Коледата!
32
Сашко тъпунгера пак се из..а.
33
Йорданов да спре да се обажда тъкмо го бяхме позабравили с глупостите му!!!!!!!!!!!!!! 9 ти септември е деня в който победихме фашизма и това няма нищо общо с комунизма !!!! Някой да му прочете малко история на истерик
34
Глупостта на Александър Йорданов отдавна е нарицателна и тя ескалира по времето, когато бръщолевеше всякакви тъпотии като председател на Народното събрание.Този пишман-демократ е "забравил" какви слагачески и глуповати статии разнасяше по вестниците в прослава на комунистическия режим и т. нар. социалистически реализъм преди 1989 година. Един елементарен, крайно ограничен посредственик със слугински манталитет, който за зла участ вълната на промените изтика нагоре заедно с други скудоумни негодници като него.
35
мръсна дебела свиня, проклет предател за Народен Съд
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Ало-Сашко Йорданов,защо не се скриеш бе старо Фашистко Изчадие,твоя чичо Фашиста Йорданов собственоръчно е застрелял невиннни деца от Ястребино и е окървавил с вечно Проклятие скапаният ви Йордановски род...А ти гаден Плазмодий,кой сега те финансира така щедро,за да изливаш Фашистка хомия по медиите напоследък-сега като ги няма нито Фюрера,нито Гестапо,нито ССнаказателните дивизии,сега след провала на десният проект за България,Сашко слушка и чака да получи долари от ЦРУ,Чичко Сорос и от Америка за България,нали така Сашко ????.Проклет да си Изменнико и Предателю Юдейски навеки!!!!
38
ПИК защо триете,писах Радев да НЕ се занимава с тази отрепка,дядо му е убиец на деца
39
НАЙ ЛОШОТО Е , ЧЕ ОТ ТИЯ КОМУНИСТИ СЕ ПРЬКНАХА ТАКИВА КАТО ТОЯ??!!!!! И СЕГА ОТРИЧАТ СЕБЕ СИ!!!!!
40
Комунистът (лаЙ.нО) вика - дръж комуниста.... хахаха...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Пиян мъж се качва в автобуса и казва на седящата пред него жена:
- Я, какво е това на коленете ви? Да не е шимпанзе?
- Как не ви е срам? Това е детето ми!!
- Добре бе, не се обиждай! Като не е шимпанзе, сигурно е орангутан!... Или горила?...
Не издържала жената и се разплакала. Пътниците започнали да крещят на пияницата. Автобусът спрял. Появил се шофьорът и изхвърлил пияницата. Връща се след това в автобуса и казва на разплаканата жена:
- Моля ви, успокойте се, не плачете. Ето ви вода... По-добре ли сте?
- Да... благодаря ви, толкова сте мил!
- Е добре... Ако искате да купим и банан на вашата маймунка?

няма нови новини
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
сега
1199
четат ПИК
сега
четат тази новина
МИСТЕРИЯ! 7 извора чистят грехове и лекуват
x