ИЗВЪНРЕДНО! Антон Тодоров изригна: Не знам какъв пилот е бил президентът Радев, но излъга, че не е писал опорни точки за „Грипен“

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Антон Тодоров изригна: Не знам какъв пилот е бил президентът Радев, но излъга, че не е писал опорни точки за „Грипен“
Автор: ПИК
Дата
Дата
6531
Коментари
28
ИЗВЪНРЕДНО! Антон Тодоров изригна: Не знам какъв пилот е бил президентът Радев, но излъга, че не е писал опорни точки за „Грипен“

Президентът Румен Радев излъга, че не писал опорни точки за „Грипен“. Имаме президент, който не е приятел с истината. По време на визитата си в САЩ той обяви, че не е писал нищо. И излъга. Той е дал становище за „Грипен“ на Пламен Орешарски на 16 юни 2014-а. В становището си посочва и опорни точки. Това обяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров.

„Не знам какъв пилот е бил Румен Радев, но е постен в писането на опорни точки. Сега говори, че има лобита около сделката за самолетите, говори така, защото е гузен“, добави Тодоров.

Депутатът разкри още, че в президентството изтича класифицирана информация, което не е нормално. „Става дума за класифицирана информация. Не мога да влизам в детайли. Говорим за среща на Тихомир Стойчев с втория човек в американската компания Локхийд Мартин. Дано да се дешифрира, за да стане по-ясно всичко. Как изтича класифицирана информация до президентството. Към 15 юни Иво Христов, който е медиен съветник, няма допуск до класифицирана информация. Към 26 февруари Иво Христов не е имал достъп. Имам отговор от Димитър Стоянов, главен секретар в президенството, че в администрацията на президента се спазва достъпа до класифицирана информация. От Външно са го пратили. Имаме тактическа опасност за теч в президенството на секретна информация. Може и други хора в президенството да имат проблемно бъдеще“, каза още той.

Напиши коментар »
(28)
1
ИМПИЙЧМЪНТ!!!!!!!!!!!НЕЗАБАВНО!!!!!!!
2
ЗИДАРО МАЗАЧ И ГОТВАЧ С ПСИХЯСЪЛИ РОДИТЕЛИ ...КОМЕНТИРА ...РАДЕВ. ..
3
Бай Антоне в тебе са ни надеждите, да покажеш, че пъпчивата тиква Гумен Гадеф е гол и лъжи колкото господарката си Сланинова..!!!
4
не искаме американски кошници
5
9-тата гласи:"Не лъжесвидетелствувай против ближния си."
6
На всеки стана ясно, че Гумения лъжец, който назначи любовницата си на две държавни заплата, като пиарка във ВВС, за да я плющи безплатно лъжи като дърт циганин. И тая пъпчива тиква иска, да обзаведе общите им деца с по един спа-хотел, както направи Гоце с комисионните си от тройния шлем!
7
Гербавата мафия трябва да купи американски боклуци приети на въоражение през 60 те години на миналият век за да,си напълни джобовете от рушвети , дори африка не купува срари боклуци . Кой ако не генерал Радев знае кой е по добър самолет ,военен лвтец и доказал се . Кой е този плужек Антон Тодоров кои са герб че вият на умряло .Бий ги генерале през крадливите еаце
8
Всеки шапкар , който се е заклел като курсант във военно училище във вярност към престъпната комунистическа пасмина , си остава завинаги червено мекере , независимо къде го изпращат да учи след това на разноски на държавата ! Тези боклуци са заразени с болшевишкия вирус и лечение няма !
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Няма дъно за низостта - и автора и собственика на сайта - anal / ze this
11
Ми антоме иди да те повози малко да видиш къв пилот е. Ама бас ловя че ако слежеш жив, кокпита на мига ще е оповръщан и насран и опикан. Плужек смешен. Що не развееш дипломата му от колежа Максуел а? Щом името му е изписано алеята на славата там значи ме е случаен.
12
Този човек претендираш са "грамотник" не може да направи разлика между становище и информация за даден вид самолети за среща с представители на производител. Становище означава да даваш мнение в положителна посока , една ли не да лобираш , а информация е съвсем друго. Мръсника си е мръсник!!!
13
Тоа смръдльо па се разсмърде!!!
14
Този плювалник най после се на мърда на топ о местенце и сега ще плюе наред.
15
те от ГЕРБ затова си затвориха безсрамно очите, щото им трябваше именно подлизурко
16
Четем внимателно коментарите в този сайт и си вземаме поуки. Ще се освободим от Антон Тодоров, скоро. Ще го пратим в Комисията по досиетата, която ще закрием след 30.06.2018 г. Сгрешихме с него. Ако до тогава останем на власт това ще бъде изпълнено. Ако ли не, Нинова ще го смени, тя вече като премиер след тази дата и с мнозинство в парламента. Жалко, че нашият приятел - собственикът на този сайт се върза и започна да играе заедно с Тоню. Но Heделчо си е такъв, плашипутарник, недоклатен путьо и обикновен лизач. Познавате го.
17
НА ЛЪЖЦИТЕ ,КРАДЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ , КОГАТО НЯКОЙ ЧОВЕК ГОВОРИ ИСТИНАТА , ВИНАГИ НАМИРАТ НАЧИН ДА ГО ХУЛЯТ И С ЛЪЖИ ВИДОИЗМЕНЯТ КАЗАНОТО ОТ НЕГО.ТОВА Е ИДЕОЛОГИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ ---ЛЪЖИ. КРАДИ И УБИВАЙ,КАКТО ПРЕЗ МИНАЛИЯ ВЕК.
18
Въшкав въшльо, ти пишеш "импийчмънт", а не познаваш Конституцията. Това може да се иска само при едно условие - президента да извършил държавна измяна. Трябва да се гласува от 2/3 мнозинство от депутатите и на практика е невъзможно без групата на БСП. Да речем , че твоят импийчмънт се случи. Тогава президент ще стане сегашната вицепрезидент. Тя за разлика от Радев е чистокръвен комунист и на теб ще ти бъде по зле от колкото сега. Ти си простоват човек, вероятно си завършил СПТУ и това те е оставило назад във времето. Но иначе имаш компютър и се опитваш да му хабиш клавиатурата. Вместо да вземеш гегата, да влезеш в цървулите , да нахлузиш кавръм-калпака и да ходиш да пасеш заедно с овцете.
19
Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя… Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... ИСКРОВ от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го д у х а т е. Това ви се пада. Нещастници.
20
Знае се какъв пилот е бил а ти къв си бе ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА Защо до вчера плю ББ и ЦВ . ЦВ ! ПОДЛОГА1
21
Този е тотален боклук чак не си струва да го коментирам
22
Да видим кой е бащата на Антон Тодоров? Баща му е бил съден и осъден на 8 години затвор за убийство.Бащата на Антон Тодоров, който неколкократно заявява, че е част от радикалното крило на ГЕРБ и хули бащите ни, е бил предложен за герой на социалистическия труд и утвърден от ЦК на БКП. Същият е осъден за опит за убийство с мотика и е лежал в затвора там, където самият Тодоров е искал да бъде назначен за надзирател. След това Тодоров е кандидатствал и за офицер в държавна сигурност. Не е приет и на двете места! Добре е хората, които ни хулят да погледнат собствените си роднини.Брат му е виден бандит свързан с мафиотски структури.
23
ТОЯ ШЛЯКАТАРНИК АНТОН Е НЕВИЖДАН ПОДЛЯГА И ПОДЛОГА!!! ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА ОТРЕПКА Е ЕДИН АНТОН ПО ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ!!!
24
Преди няколко месеца се възхищавах на коментарите наТодоров,днес съм ужасен от неговото падение .да го нарека нищожество е твърде меко.
25
Най. му пасва комисуя по клюкините. Може и по родоотстъпничество. Квадратен идиот.
26
този човек е едно продажно нищожество на което му работи ченето....но му се трупа сметка за плащане....искоро ще има ден за разплащане
27
Не му се сърдете на Тони Тодоров, човекът е политолог, няма понятие що е това документ и тоалетна хартия да му дадеш и за нея ще каже, че е неоспоримо доказателство.
28
И сега,най-накрая какво се оказа,че крадецът е викал с все сила:"Дръжте крадеца"?!Под достойнството ми е да влизам в тона или падам до нивото на А.Т.?!ПЛУЖЕК,който предизвиква само пълна отврат,гнус и неприязън?!За тези близо 28 години,не съм виждал по-неприятен или по-нечистоплътен човек от него в целият политически спектър на България?!НИЩОЖЕСТВО,което не говори,а крещи,което не мирише,а вони?!И само,ама само как се изложи,ама изложи?!Той беше върхът на човешката злоба,завист и омраза,падение и унижение?!ИЗМЕКЯР,който е готов и майка си,и баща си да продаде за паница леща,стига само да е на службица?!Отивам да повръщам....
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Виктор Калев
Виктор Калев
актьор
Става на: 48 години
Енчо Данаилов (бате Енчо)
Енчо Данаилов (бате Енчо)
актьор
Става на: 60 години
Йордан Христосков
Йордан Христосков
бивш социален министър
Става на: 66 години
Нонка Матова
Нонка Матова
световен и европейски шампион по стрелба

Двама индианци си говорят. Единият казал:
– Днешните бели хора имат баааааахти тъпите имена: Джон,Джак,Фил…
Другият казал:
– Прав си, Кучи гъз…