ИЗВЪНРЕДНО! Богданска върти на пръста си Даниел Петканов и го побърква в Биг Брадър!

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Богданска върти на пръста си Даниел Петканов и го побърква в Биг Брадър!
Автор: ПИК
Дата
Дата
34619
Коментари
2
ИЗВЪНРЕДНО! Богданска върти на пръста си Даниел Петканов и го побърква в Биг Брадър!

Моделката Александра Богданска буквално върти на пръста си лудия репортер Даниел Петканов в Биг Брадър. Още след като тя влязла в шоуто, Даниел буквално бил покосен от присъствието й. „Направо исках да изляза. Сигурно щях да направя прецедент, но това ми мина през главата“, сподели Петканов.

„Нали знаеш, че това е признак на слабост, Даниеле. Пък ти се правеше на много силен“, закова го Богданска, докато се гримираше.

Петканов буквално си глътна граматиката при тези думи, без да й отговаря.

След това Лудия репортер получи урок по изневяра от Сашка Васева. „Тя е твоето момиче. Вземи си я. Или ще стане, или не. Влюбен си в нея. Личи си. Тя е твоята жена. Бори се. Ако не стане, не стане. Не я пускай лесно. Пък и да знаеш, че всички жени изневеряват. И другата, която ще срещнеш, и тя ще ти изневери. И какво… Алекс е твоят. Тя е твоят диамант. Не я изпускай, сложи я на пръста си, за да те краси“, разсъждава Васева.

„Не мога да крия, че нямам чевства…“, смотолеви в отговор Петканов.

Още по темата
ГРУБА ИГРА! Палавата Сашка няма спирачки! Тази СНИМКА определено ще побърка Даниел Петканов
Часовник
20:01
Александра Богданска, бившата приятелка на Лудия репортер, няма спирачки. Моделката, която от няколко дни се изявява в публичното пространство най-вече чрез социалната мрежа Фейсбук, днес отново...
Напиши коментар »
(2)
1
Даниел е младо момче и се блъска за нищо. Той още не е узнал , че пyтka дъно няма. Дупнишката бръмчалка Сашка правилно му каза, че всички жени са kypви. А Богданска ще продължи да чупи курове още няколко години. Аз проявявам интерес към Маргарита Хранова. Тя има съчен гъз. А жени като нея, на 65 години къртят като за последно. Аз съм Курдов - земеделски производител.
2
Правилно Курдов, младите не знаят, какво си е истинско е@ане, говорят за някакъв гумен секс със силиконки или виртуални герои, тъй, като в подсъзнанието им витае страхът от СПИН и други модерни херпесно контактни болести. Едно време беше друго!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.