ТЕМА

ИЗВЪНРЕДНО! Борисов дава на прокуратурата папката на Герджиков! Премиерът отсече: Ако има виновни, ще си понесат наказанието!

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Борисов дава на прокуратурата папката на Герджиков! Премиерът отсече: Ако има виновни, ще си понесат наказанието!
Автор: ПИК
Дата
Дата
40701
Коментари
14
ИЗВЪНРЕДНО! Борисов дава на прокуратурата папката на Герджиков! Премиерът отсече: Ако има виновни, ще си понесат наказанието!

Премиерът Бойко Борисов ще даде на прокуратурата доклада от ревизията, направен от служебния кабинет на Огнян Герджиков. Това става ясно от стенограмата от заседанието на кабинета.

 

Веднага след като дойде на власт служеният премиер, започна с чистките в администрацията и нареди на министрите да правят проверки за нарушения при обществените поръчки. В крайна сметка заключителният доклад се оказа доста общ, съобщава "Дарик".

 

Преди предаване на щафетата обаче Герджиков обясни, че подготвя папка за Борисов, в която ще сложи резултатите от ревизията, както и препоръки за решаване на някои проблеми.

 

"В този ред на мисли да ви кажа, че въпросната папка, за която се твърди, че ми е оставена от премиера Герджиков, днес я изпращам надлежно на главния прокурор", казал Борисов на министрите си и допълнил, че той не е разследващ орган и не е негова работа да се занимава с това.

 

"Ако има нарушения, виновниците да си понесат наказанието. Така че, както ми е оставена, така ще бъде препратена по надлежния служебен ред", заключва премиерът.

Напиши коментар »
(14)
1
Помним как навремето Момата, от партията на Сланинова и Чалмата, си приеха закон, който е крал от тройната коалиция, да не подлежи на разследване!!!
2
Защо я дава сега, когато криза обхвана управлението :)
3
Кога, големия радетел за борба с курупцията Гумен Гадев, ще върни парите с които плющеше пиарката си, като я назначи в кабинета си на две ДЪРЖАВНИ заплати! КОГА питам аз, матриала ще се събуди, и ще си смени чипа, за да види за какъв тъпанар е гласувал!
4
А ЗАЩО Я СТИСКА ДО СЕГА??????
5
От' досега не я извади, Вержи каунь?!!!
6
пак се опитват да си измият ръцете след 3месеца управление на държавата. Това няма да им помогне. Скоро ще има линч.
7
Видния комунистически защитник Никола Савов твърди , че папката е прочистена . Лъжеш се Савов , никой не ще посмее да е прочисти ЗАЩОТО тя е в стотици екземпляри за да може ченгетата да е използват за други цели ,в помощ на една партия наричаща себе си ЛЯВА . Така ,че спокойно спи ТАВАРИШЧ
8
Е къде е тая независима прокуратура?
9
Споко Другарю Никола Савов . Всичко е снимано , преснимано не се кахъри , че ще ти окапе мустака . Флашките с съдаржанието от одавна са в ръцете на твоите другари така ,че спокойно , чака се удобен момент за да започне залпът.ДАже смятаме да подарим една флашка и на теб , заедно с другарката Велислава Дърева
10
И да дрънкаш и да не дрънкаш глупости, пътници сте !
11
Сега. ЦАЦАРОВ ЩЕ Я ЧЕТЕ 2 МЕСЕЦА И ПАПКАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. ЩЕ ОБВИНЯТ ДЕЛОВОДИТЕЛКАТА. ОТ ПРОКУРАТУРАТА. И ВСИЧКО Е ОК.
12
Ако не беше Герджиков да каже, че е дал папка на Борисов, той щеше още да си я пази и в един момент можеше и да изчезне. При положение, че знае какво съдържа папката и пак прави скандални назначения на лица от папката говори, че Борисов е безпардонен и не му дреме от нищо
13
Грандиозен мъж ! Късметлии сме , че живеем в неговото време и че дишаме един въздух. Нека МУ се радваме и наслаждаваме . Зрелищата и сеирите при НЕГО са гарантирани....от ГЕРБ. Сега остава и хляб да осигури на хората , за да стане също , като РИМСКИ император.Амин !
14
А, кога ще дадем Борисов на прокуратурата?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

Той: - Мога да ти дам луната, звездите... цялата вселена... Тя: - Бе, ти никакви пари ли нямаш?