ИЗВЪНРЕДНО! Валери Симеонов разкри за какво са се споразумели ГЕРБ и патриотите на срещата

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО! Валери Симеонов разкри за какво са се споразумели ГЕРБ и патриотите на срещата

87423
на 31.03.2017
ИЗВЪНРЕДНО! Валери Симеонов разкри за какво са се споразумели ГЕРБ и патриотите на срещата
Автор:   ПИК

Не е ставало въпрос за министерски постове, категорично заяви лидерът на НФСБ

Няма какво да се коментира от днешния разговор с ГЕРБ. Имаме уговорка между двете партии да не изнасяме информация. Такова ни е споразумението. Това заяви пред БНТ председателят на НФСБ Валери Симеонов на въпрос какво е станало днес по време на разговора между Обединените патриоти и ГЕРБ за съставянето на правителство.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"В момент, в който има съгласие между двете страни, с удоволствие ще ви запознаем. Мога да ви уверя в едно. Може да се приеме като декларация с Обединените патриоти - не е ставало въпрос на разговора за никакви министерства. Днес чух доста измищльотини по тази тема. Ние не сме властолюбци и го доказахме в предишния парламент ", обясни той.

"Вярвам, че най-полезно би било за България да има коалиция между ГЕРБ, БСП и Обединените патриоти. Може да се договорим за една обща програма в името на България", добави Валери Симеонов.

"Още не са почнали сериозните разговори. Днес имаше една среща с общи приказки. Има неща, от които няма да отстъпим. Настроенията в Обединените патриоти е ние да участваме във властта", разкри националистът.

Лидерът на НФСБ отговори и на въпрос за жалбите, внесени срещу него заради случката на границата. "Протестна мрежа" изпълнява едни протурски интереси. Чудя се защо ДОСТ и ДПС подадоха тези жалби. Откъде знаят, че тези хора са щели да гласуват за тях. Гордея се, че успяхме да спрем устрема на ДОСТ за парламента", коментира той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчва третия мандат на ИТН - хората на Слави го връщат на мига (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчва третия мандат на ИТН - хората на Слави го връщат на мига (НА ЖИВО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК