ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Асен Гаргов загуби битката с рака

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Асен Гаргов загуби битката с рака
Автор: ПИК
Дата
Дата
58330
Коментари
9
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Асен Гаргов загуби битката с рака

Асен Гаргов загуби най-голямата битка - тази за живота си. Певецът, китарист и композитор почина по-рано днес, след като не успя да се излекува от тежко онкологично заболяване, потвърди пред ПИК близък на семейството.

Дългогодишният партньор и колега на Лили Иванова претърпя няколко операции в България. Наложи се обаче и лечение в Турция, за което бяха нужни 20 000 долара.  

Асен Гаргов е роден на 24 юли 1949 г. Кариерата му започва във вокален квинтет "Студио В”, където е поканен за солист от Вили Казасян в началото на 70-те години. От 1975 г. до 1991 г. Гаргов е половинка на Лили Иванова. Освен че имат връзка, заедно двамата изнасят много концерти и записват албуми. Той пише песни както за нея, най-популярната от които е "Детелини”, така и за дуета им.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Още по темата
ИМА НАДЕЖДА! Асен Гаргов се подобрява след лечението в Турция
Часовник
05:10
Седмица след завръщането си от Турция Асен Гаргов е в добро състояние на духа, съобщава в. „Монитор“. Композиторът беше на изследвания в клиника в Истанбул и изкара няколко курса на...
Напиши коментар »
(9)
1
Адолфина....КУРФАТА НА БОРИСОФ !....СЕЛО БАНКЯ !....КУЧКАТА У ЦЕНТАРО !....ПАМЯТНИК НА ВЕЧНИЯ СЕХ ФОСТАТА !....
2
Гупта, лажеш се драги..
3
Много лошо, но ... това е положението. И спрете с малоумните теории на конспирациите. Ракът си е "старческа" болест и съществува от както съществува и маймуната преди човека.
4
У БУЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ХАБИТИРА ВЛАЧИ СИ ЧЕРВОТО НАЧИ КОТУ У ШЕСНАИСТИ ВЕК !....16 ВЕК !....БЕЗ ВЛАС МА С ЦАРСКИ МАНИФЕСТИ УПРАВЛЯВА МАЦИНСВО НА ИЗВАНЗЕМНИ КОИ СА РЕШИЛИ ЧЕ ГАНЬО ШЕИ ЖИВЕЕ ТООЧНО 39 ГОДИ !....ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ГЛАСУЕ ЗА ГЕРБ !...И....ШЕИ ИМА ЗАПЛЯТКА ЦЕЛИ ДВЕСТА !....200 !....ЕВРАКЯ !....И....ШЕИ ЯДИ БААКЛУЦИ...ЗА А МОЕ А ДОЖИВЕЕ 39 ГОДИ !....ДО ТУГАВА ШЕИ ПОД НАЕМ И У КРЕДИТИ !....НО....ШЕИ СА ТЕПА СВУБОДНОЕ ПО МАГИЗТРАЛЕТЕ НА АСФЛАТ ВЛАСТЕЛИНА НА СУЖУКА ПО КИМОНО САМУРАЯ 200 КИЛА ТЕНИЗМАНА И ГОЛЛИО ВИНЕТУЧКА !....РАДУСТА НА БАБИТЕ !....ПЕИТЕ РОБИНИ....ШО НЕ ПЕЕ Адолфина ?....
5
Рак на газо ма фаща кат са почеща зад ушото...
6
Поклон пред паметта на твореца Асен Гаргов ! Оставете го да почива в мир господа журналисти и разни коментатори Забравете за жълтините от живота му в тази тъжна новина , моля ! Преклонете глава смирено и мълчаливо !
7
Поклон! След себе си осравя хубави песни и най вече следа неговия син.
8
Ракът и болките са нечовешки, но за съжаление се превърна в епидемия. Всеки трети или е болен или има болен близък. Страшно е. Да не говорим, че който мисли, че е здрав утре може да се окаже, че не е. Мир на праха му. Не го познавам, но си мисля, че всички, които бяха с Лили получиха слава благодарение на нея. Тя уважава само първият си мъж и това е показателно за отношението й към другите.
9
Grachigargograchi.......
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари