БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов разговаря с кмета на Копривщица

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов разговаря с кмета на Копривщица
Автор: ПИК
Дата
Дата
13326
Коментари
11
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов разговаря с кмета на Копривщица

Политическа Партия ГЕРБ свиква извънредна пресконференция днес от 15 часа  заради скандала с Копривщица. Както ПИК съобщи общински съветници решиха да премахнат статута на архитектурно-исторически резерват на града,защото искали да има модерно строителство.

Ето и коментара по казуса "Копривщица" на Бойко Борисов във Фейсбук:

"Днес разговарях с кмета на Копривщица Генчо Герданов, който ме увери, че ще направи всичко възможно да спре скандалното решение на общинския съвет да се премахне статута на града като архитектурно-исторически резерват, като върне за преразглеждане решението. Ако отново бъде прието, кметът ще се бори за запазването на статута на града в съда." 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Още по темата
След 45 години: Общинарите в Копривщица решиха градът вече да не е архитектурно-исторически резерват
Часовник
19:39
Общинският съвет на Копривщица поиска да бъде премахнат статутът на архитектурно-исторически резерват на града. Мотивите са, че така се пречи на развитието на града, защото не може да се строи. В...
Напиши коментар »
(11)
2
Е НАЛИ ТОВА НЕ Е В ПРАВОМОЩИЯТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ?!
3
закъсня ,Радев вече се разпореди
4
Омръзна ми от паметници на културата,в моя дом не мога да си сменя и дограмата без разрешение тогава да дойдат от Министерството на Културата те да живеят в къщи, като имат претенции или да ми купят имота.
5
Точно в правомощията на Общинския съвет е, а кметът може веднъж да направи "вето" /връщане за преразглеждане/ и после, ако намери правни основания, да обжалва решението в съда, както и всеки друг заинтересован. Колко смешно "Радев се разпоредил" , ако вярно е направил такъв опит да разпорежда на някого е жалък. Или си проси импийчмънт.
6
У нашио кенеф на дворо на времето е срал царо като е одил на лов по нашио край.Държавата не ми е дала и един лев за културно наследство и язе реших да го реновирам.
7
Безмозъчните герберски общинари са взели позорното решение за Копривщица.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
кОИ СА ТЕЗИ МЕСТНИ ЦЪРВУЛИ, КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ГРАЖДАНИ НА ТАЗИ СВЕТИНЯ!
10
Прави са, имотите са си техни. Ако някой иска нещо, да си плаща.
11
Кмете, Трътлестия е никой и не може да ти държи сметка, както и на общинските съветници в Копривщица. Кмете, eби го в дебелия гъз гладкогъзестия от Банкя. Той вече е свикнал. Знаеш твоя колега отдавна му обърна бахура.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Кмет показва гордо града си на чуждестранна делегация:
- В нашия град се раждат само красиви и благородни хора!
Шефът на делегацията учтиво пита:
- А вие откъде сте?