ТЕМА

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов със светкавична реакция за ТОЛ таксите

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов със светкавична реакция за ТОЛ таксите
Автор: ПИК
Дата
Дата
51864
Коментари
28
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов със светкавична реакция за ТОЛ таксите

Министър–председателят в оставка Бойко Борисов разпореди на министъра на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова да разговаря с избрания за президент Румен Радев във връзка с публикуваното от него мнение за възобновената от Агенция „Пътна инфраструктура“ обществена поръчка за проектиране, изграждане и въвеждане на електронна система за събиране на ТОЛ такси от автомобилите над 3,5 тона. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Целта е да бъде разяснена процедурата по възобновената обществена поръчка, за да отпаднат съмненията на новоизбрания президент Радев. 

Още по темата
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! АПИ смрази Радев за обществените поръчки
Часовник
09:14
Агенция "Пътна инфраструктура" не се забави и излезе с позиция във връзка с мнението на новоизбрания президент Румен Радев за обществената поръчка за тол таксите. От Пътната агенция са...
Напиши коментар »
(28)
1
Причината за снежния ад е управленският ад на ГЕРБ. Шеф на всички кризисни щабове, по РЕКЛАМНИ ПРИЧИНИ, е премиерът Борисофф. И всички зависят от неговите заповеди. Шофьорите са длъжни да плащат прескъпите винетки, но нямат право на елементарна поддръжка на пътя. http://www.segabg.com/article.php?id=836492
2
ГЕРБ = Граби Енергично Република България... Гарантирано от ГЕРБ !!!
3
ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА ЗА СНЕЖНОТО „БЕДСТВИЕ“! ЗАРАДИ ПИАР ФОТОСЕСИЯ, БОРИСОВ ЗАТВОРИ ПЪТЯ И НИ ВЗЕ ЗА ЗАЛОЖНИЦИ! /ДОКУМЕНТАЛЕН РАЗКАЗ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ!/ Четете в други сайтове !!! Във Фейсбук искат съд с обвинение за държавен саботаж във връзка с новогодишното бедствие: Какво всъщност се случи в „бедствието“ на 30-31.12 ? Понеже още там звъняхте да ме питате, да искате доказателства, го пускам тук, с участието на генералния клоун на сатрапията, танцуващият с медии Boyko Borissov , лицето, което очевидно изложи на опасност не стотици, а хиляди автомобили, майки с деца, бременни жени, възрастни хора, развали празниците на десетки хиляди хора, за да си прави евтин предновогодишен пиар.ЧЕТЕТЕ В ДРУГИ САЙТОВЕ !
4
Боце ограмоти ги тези защото ушанките така са ги нахлупили че им пречат и да виждат и да чуват
5
За десет години сме пропаднали със 78 места Година преди влизането ни в Европейския съюз през 2006 г. сме били на 35-то място в света по свобода на медиите в класацията на „Репортери без граници“. През 2016-та г. или след 10 години ние сме на 113-то място от 180 държави. Прави впечатление, че за десет години сме пропаднали със 78 места, което е със около седем места на година. В момента делим място с Нигерия, Замбия и Катар. Нашите съседи от Румъния, които все ги гоним са на 49-то място, а Сърбия, която е обвинявана в какво ли не е на 59-то място. Може да си направим извод, че самото ни членство в Европейския съюз и идването на ГЕРБ на власт са докарали огромна цензура в страната ни. Главните медии избягват да критикуват властта, а напротив от сутрин до вечер е възхваляват. Миналата година например уволниха от Нова телевизия Чавдар Николов, защото направил „неудобна“ карикатура на Бойко Борисов. Това показва, че националните медии са подложени на ужасна цензура, такава каквато има само в тоталитарните страни. Преди няколко седмици от ГЕРБ решиха да цензурират малките алтернативни медии, които пишат неудобни истини за властта. Под наслов, че всяко нещо, което е против ГЕРБ е „фалшива новина“.
6
Няма лошо, но трябваше това да се направи преди възобновяването. Сега както и с Кристалина "-" за ГЕРБ и "+ за" за БСП. Къде ги намират тези съветници и колко им плащат?
7
"Разпореди". Разпоредителят на държавата, юзбашията, божият бич... Той не може да помоли, не може да препоръча, да предложи, да посъветва. Той може само да разпорежда.
8
ГЕРБ = Организирана Престъпна Група
9
Преди 50 дни Боко си подаде оставката, но все още управлява? Че и по медиите е постоянно?
10
нещо за ПРАС-ПРЕС да си чувал?
11
Врабчето Радев е един пръдлю, на каишка при слаНинова. От това мекотело нищо читаво няма да излезе, освен да стане по 10 пъти по богат, и пак да назначи на две заплати ген..Деси, за да си я праска без пари!!!
12
Аз съм ПРОСТ и вие сте ПРОСТИ, затова се разбираме
13
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда президентът марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
14
Радев е мерзавец и няма да спре да ни го показва до края на мандата си.
15
Незабавно трябва да се спре тази бандитско мафиотска поръчка и да се остави за решаване от новоизбраното правителство през м април Крайно време е тази мафия наречена ГЕРБ да остави държавата да я управлват умни хора
16
Ако Радев е мерзавец,то тиква е мерзавец на квадрат.
17
тикво проклета прие постановление 208.Не те интересува,че 12 годишни ромки раждат,престъпността в селата,лошите пътища
18
Със Лазар Лили си живее И от поръчки дебелее. Когато свърши и мандата Навън ще се спаси жената
19
TUK,na tova pol na IZRAZYAVANE,''NE NA MNENIYA'',A NA EJEDNEVNITE NI INTERESI''.,MOJEMEDA ''USTANOVIME,KOLKO,MNOGO E''PASTARPROFILAT'',OTDELNITE ''CHOVESCHKIPRISTRASTIYA''?????ZA MENE,OBYASNENIETO E
20
БЪЛГАРИЯ Е НА КРЪСТОПЪТ, ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЧУЖДИ АВТОМОБИЛИ И КАМИОНИ Я ПРЕСИЧАТ ЕЖЕДНЕВНО И ПОЧТИ БЕЗПЛАТНО? ЗАЩО ДА ГУБИМ ПО 1 000 000 000 /МИЛИАРД/ ЛВ. ГОДИШНО?
21
При 200 милиона инвестиция (ЗА СМЕТКА НА ИЗБРАНИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ)- се очакват ЕДИН МИЛИАРД приходи на година! (ТЕЗИ ПРИХОДИ - 1 МИЛИАРД НА ГОДИНА, ЗА КОГО ЩЕ СА - ЗА ЧАСТНИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ, дал 200 милиона, ИЛИ ДЪРЖАВАТА - В КАКВА ПРОПОРЦИЯ? ЕТО ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО, ", а не глупостите на Адолфина и подобни на нея.
22
ББ Разпорежда на ЛП да разговаря с Генерал Радев !!!За да му разясни процедурата.....А защо не разпореди и да говори с нас пишещите по сайтовете които с толкова неща не сме съгласни...???Защо май има нещо интересно в тази поръчка???Май ще бъдем единствената страна в Европа където ще плащаме ТОЛ такса-0.10 лв на км+ВИНЕТКА-100 лв+данък за автомобила-отива за пътищата в общините +акциз в/у горивата -част от акциза е за поддръжка на републиканските пътища .В бедна Швейцария-68 лв за винетка..А нашите магистрали до 14 пъти по скъпи отколкото в Норвегия.!!! А наша Лили ще обяснява на Президента ,не на НАС.Ние кои сме?Онези които плащаме масрафа..
23
ТИЯ СА ГАДНИ КРАДЦИ...И СВИНЕТКА И БОКО...
24
ДА ВИ Е ЧЕСТИТО. ЦЕЛОТО ГЕРБ. ЗАВИНАГИ ЗАБРАНА. ТИЯ ТЕРОРИСТИ ВЪНКА ОТ БГ. ЗАПОР НА СМЕТКИТЕ. И ЧАО. ТЕ ЩЕ ПУКНАТ ОТ БЯС И ЗЛОБА.
25
LICHI SI VAZPITANIETO V ZDRAV KOMUNISTICHESKI DUH' NE ZNAEH CHE I VAV VAZDUHA IMA TOL SISTEMA . NO SHTOM RADEV RAZBIRA I OT TOVA .NAPOMNY MI ZA RABFAGOVCHITE.STAVAHA OT PREDSEDATE
26
Главен разпоредител , главен артист , главен БАТМАН на държавата , главен ПР специалист , главен манипулатор , главен любимец , главен самовлюбен НАРЦИС....толкова много характеристики на само 1 човек.
27
Стига сте критикували този велик Х.У.Й.От ядене на филии с мас сега има възност да лапа яко.Нали е ясно че тази поръчка за толовете е за някой който вече го знаят.Сега ще съдят Трайчо и Дянков ама те бяха министри на Тиквата а Булброкърс пък е на Иво Прокопиев.Е сега чатнахте ли?
28
кой ще прибира парите от ТОЛ таксите. Какво от това ще остане в бюджета на държавата
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.