ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Британски медии гърмят: Пазете се! Слънчев бряг гъмжи от престъпници и проститутки (ВИДЕО)

ВИДЕО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Британски медии гърмят: Пазете се! Слънчев бряг гъмжи от престъпници и проститутки (ВИДЕО)

35694
на 15.07.2017
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Британски медии гърмят: Пазете се! Слънчев бряг гъмжи от престъпници и проститутки (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Престъпления са наводнили горещата българска точка, която британци посещават заради евтиня алкопол и нощния живот. За това алармира в "Дъ Сън" в пространствен материал. От него става ясно, че Слънчев бряг, който привлича стотици хиляди анличани търсещи не само слънце, но и други екстри, забранени във Великобритания. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Службата за чужденците пък излиза със становище, че британците са предпочитани за проститутките и техните сводници, като ги предупреждават да се пазят от джепчийки и крадци по хотелите. Редица англичани били станали жертви на измама и кражби в стрийптиз клубовете на Слънчев бряг. Ако откажат да платят туристите търсещи забавления у нас били заплашвани с насилие. 

Освен този вид рекет, британците били подложен и на друг. Често осъмвали със срязани гуми на колите които наемали. Предупрежденията за обири на улицата също са многобройни. "Бъдете бдителни, ако някой ми спре на улицата и пазете вещите си". 

Припомняме, че през последните години Слънчев бряг се превърна в истински Содом и Гомор. Алкохолният туризъм и евтините жени бяха много по-рекламирани от плажевете и хотелите, а нощните клубове и пияните младежи буквално тероризираха хората търсещи спокойствие. От тази година вицепремиера Валери Симеонов се зае със задачата да прекрати тези практики, като всички хотелиери и почиващи му благодариха, че най-сетне могат да спят. Предстои да се проверят всички обекти на курорта, както и дейността на заведенията. 

Превод и редакция: ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК