ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Брониран "Майбах" вози Борисов в Туркменистан! (снимки)

ЧАС ПИК

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Брониран "Майбах" вози Борисов в Туркменистан! (снимки)

89009
на 24.08.2015
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Брониран Майбах вози Борисов в Туркменистан! (снимки)

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът Бойко Борисов кацна преди минути в Туркменистан с водената от него делегация, научи ПИК.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Министър-председателят бе посрещнат от високопоставени членове на тамошното правителство. След това Борисов бе настанен в брониран "Майбах", с който бе отведен на първата си официална среща.

Почти всички централни улици в Туркменистан са украсени с националните флагове на двете държави.

На видно място е поставен и билборд със снимка на Борисов.

В съобщение, публикувано в личния профил на премиера Бойко Борисов във "Фейсбук", се посочва: "С екипа ми кацнахме преди минути в град Ашхабад. Посрещна ни заместник министър-председателят и министър на външните работи на Туркменистан г-н Р.О. Мередов. Предстои ми среща с президента на Туркменистан Гурбангули Бердимухамедов. Ще обсъдим перспективите пред двустранното сътрудничество, засилване на контактите между икономическите субекти на двете страни и други теми от общ интерес. Министър Лиляна Павлова ще подпише споразумение за сътрудничество между българското министерство на регионалното развитие и туркменистанското за строителство и архитектура. Целта ни е да създадем условия за укрепване и разширяване на двустранните икономически отношения и за установяване на трайни партньорства между представителите на бизнеса".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК