ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! БСП отвръща на удара: Г-н Цветанов да внимава, когато хвърля обвинение за заплаха за националната сигурност

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! БСП отвръща на удара: Г-н Цветанов да внимава, когато хвърля обвинение за заплаха за националната сигурност
Автор: ПИК
Дата
Дата
16035
Коментари
19
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! БСП отвръща на удара: Г-н Цветанов да внимава, когато хвърля обвинение за заплаха за националната сигурност

И коалиционните партньори на ГЕРБ ли са заплаха за националната сигурност? Това се посочва в позиция на ръководството на ПГ на "БСП за България" по повод изказване на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че с противопоставянето, което БСП генерира, се създават заплахи за националната ни сигурност, съобщиха от пресцентъра на Националния съвет на БСП.

"Г-н Цветанов да внимава, когато хвърля обвинение за заплаха за националната сигурност. Позицията на БСП по отношение на Доклада за национална сигурност на правителството на Бойко Борисов е ясна и последователна. Той не отразява обективните заплахи за националната сигурност и ние няма да го подкрепим.

Ако нашето поведение е заплаха за националната сигурност, то как биха обяснили от ГЕРБ факта, че техен коалиционен партньор от обединени патриоти се изказа против доклада. Означава ли това, че и коалиционните партньори на ГЕРБ застрашават националната сигурност и ако да, кога “национално отговорната” партия ГЕРБ ще развали тази коалиция?", се посочва в позицията на БСП. 

Напиши коментар »
(19)
1
"Председателство" не ще има, щото ще сме заети с парламентарни избори. Резултатът от които ще закрие БЛИЦ, ПИК , както и трите шишита.
2
КУРНЕЛИЯ, РАЗБЕРИ, ЧЕ ПРИСЪСТВИЕТО ТИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО Е ВРЕДНО И ОТРОВНО !!! НАЙ-ВЕЧЕ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЗА ПАРТИЯТА “ЛЮБИМА”, А И ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА !!! ОТТЕГЛИ СИ СЕ САМА, СЪБЕРИ СИ ОБКРЪЖЕНИЕТО ОТ МЪДУРКОВЦИ - СМЕХУРКОВЦИ, ОТПУШИ КАНАЛИЗАЦИЯТА И СЕ ГМУРНИ В НЕЯ !!! СИГУРНО И САМА СЕ ДОСЕЩАШ, ЧЕ ДРУГО НЕ ТЕ ЧАКА, ПОНЕ ГО НАПРАВИ ПОДОБАВАЩО !!! ИНАЧЕ - БАТКОВЦИТЕ ИДАТ И ДА ЗНАЕШ МНОГО ЩЕ БОЛИ, АХ КАК ЩЕ БОЛИ САМО !!!
3
Като ги видя тия двамата ми са пувръща.
4
Г-жа Нинова не разбра,че всички патрони по днешната коалиция са халостни,защото брюкселските дядки не ги интересува котката дали е черна или бяла,важното е да лови мишки.Кьораво,сакато,"патриоти"от всякакъв калибър,довчера споменавали майките си,плеснаха с ръце и се прегърнаха в "името" на Света България.Всичко се знае което се върши в обрулената ни държава,това се знае и зад океана,но те гледат на държавата ни като географска даденост,която може да бъде използвана като плацдарм ,за при евентуални военни процеси.Естествено,според натовците,ракетите колкото и да са те,трябва да сочат към Русия,"страшилището" за целия свят.Да гледаш на Русия като вражеска нам държава,е идиотска мисъл,която може да запълва само някоя празна кратуна.
5
.....НЕМА БЕСП....ИМА КУРНЕЛ УТ ФБР !....ШО Е ФБР ЛИ ?....ФЕДЕРАЛ БУРО ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ....КУРНЕЛИОС ШПАИДЕЛБАУМ Е ИНФОРМАТОР НА ФБР !....КВО БЕСП ?....ГЕРГОФ ЛИ....МАНЕТЕ СФИНАРА....ТОИ Е ФАНФАРИЗ НА БАЦО !....КОИ ?....ЦЕЦО ?....ОН Е У ЗАТВОРА !....ШО НЕ Е У ЗАТВОРА ?....МИ ЗА 4 ГОДИ....ИМА СИ ПРИСУДА !....МИ УТ ИМЕТО НА НАРОДА !....
6
АБЕ АПРОПО АКО СМЕЯ ДА ПОПИТАМ , ДОКЪДЕ СТИГНА РАЗСЛЕДВАНИТО ЗА ОНОВА МОМЧЕ ,ЕКСПЕРТА ПО ДЕЛОТО ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО НА ТОЯ,ДЕТО ГО ПРЕТРЕПАА КАТО КЕЧЕ ТУКА В СОФИЯ , САМО ПИТАМ НЕ НАМЕКВАМ НИЩО
7
Сланинова само може да лапа на Цецо суджука. Тая нещастна утка да се праска сама!
8
Време е ГЕРБ да спре да обръща внимание на неадекватното поведение на маргеналната БСП и на неадекватната й лидерка. Подобно поведение на БСП е единствената възможност да излязат от състоянието на кома, в което се намира и партията, и нейния електорат. По този начин те искат и да отклонят общественото внимание от всички положителни процеси в управлението и в социално-икономическото развитие на страната, както и да ''затъмнят'' лидерската роля на Борисов и на България като външнополитически фактор.
9
Сланининова, мийте ги тия крадливи и лъжливи курабии, че вонят са не траят ма! Тая заспала Гана не разбра ли, че с гол и дебел гъ/з настафърчени уьове не се трошат!
10
№-7:Сигурен съм,че си роден от магистрална проститутка,а баща ти е гастарбайтер, пътуващ от Германия за държавата си.
11
БСП не отвърна а повърна
12
Другарко Нинова, време е за радикална социална революция и нов 9-т септември! Незабавна смяна на системата и сваляне от власт на Боко Тиквата и бандитско-олигархичната клика около него! Народен съд за убийците на България и българския народ!
13
Не и обръщайте внимание на ТАВАРОШУТКА Нинова . раздразнена е .................. Цикъла и ЗА - КЪС - НЯ - ВА
14
Ей, тролчета, направо пощуряхте да хулите.Вероятно Цецо ви е предплатил!
15
Г-жа ЛЪЖА какво разбира от национална сигурност??? Тя разбира само от зелена валута.....
16
Когато и да се изкаже винаги прави гафове и го хващат в крачка. Но понеже е тъп и упорит продължава да ни натрапва фалшивата си физиономия. Посланието е, "Бойко от мен няма да се отървеш, искам все да съм в играта."
17
ВЕЧЕ СЕ ПОДГОТВЯ ОТ НИНОВА ВЗЕМАНЕ НА ВЛАСТТА С КАЛАШНИКОВ И РЕШЕТНИКОВ .ИМА ВЕЧЕ ПИСМЕННО ИСКАНЕ, ВИЖТЕ ГО ПО ГОРЕ.
18
НИНОВА , АБСОЛЮТЕН ТОЧЕН И СЕРИОЗЕН ЧОВЕК!!!!!!!ЦВЕТАНОВ Е ПРАВ , ЧЕ ТЯ ЗАСТРАШАВА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!!! АКО ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА НЯКОЙ НЕЩА , МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НАИСТИНА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ Е ЗАСТРАШЕНА!!!!
19
Нинова ,слизаи от сцената. Интригите ти са вече толкова прозрачни ,че като те гледам и слушам ми се повръща.ти можеш да командваш само няколко хиляди безделници ,които развяват руското знаме и пеят руски песни .Но изад това стои Решетников . И ти го знаеш. А интригите ти по отношение Доклада за състоянието на националната сигурност няма да минат. Ще се убедиш ,че българските патриотите са наистина патриоти. И доклада в които любимата ти Русия е посочена като заплаха за България ще бъде факт.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.