ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Водата в България е отровена - след урана в Хасковско, откриха манган в Монтана, опасна е и в Раковски и Крушаре

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Водата в България е отровена - след урана в Хасковско, откриха манган в Монтана, опасна е и в Раковски и Крушаре
Автор: ПИК
Дата
Дата
11613
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Водата в България е отровена - след урана в Хасковско, откриха манган в Монтана, опасна е и в Раковски и Крушаре

Сигнали за отровна вода от различни краища на страната постъпвали във временната комисия за урана в Хасково. Притеснения за чистотата на водата дошли и от Монтана, където се твърди, че има манган. Това стана ясно от временната комисия в парламента, която имаше за цел да установи замърсяването на водата у нас и най-вече уранът намерен в Хасково.

Вредни елементи имало и в Раковски и Крушаре. Депутатите искат да се създаде междуведомствена комисия, която да следи чистота на водата. В нея да влезе МРРБ, МОСВ, МЗ, МИ, МЗХГ и научни институти към БАН.

Временната комисия не можела да си свърши работата, заради продължителни проби. Тази комисия ще трябва да действа своевременно.

Левицата поиска в нея да влязат и представители на общините. Трябвало да е ясно кой за какво отговаря, според председателя на временната парламентарна комисия Георги Колев. В случай на констатации за отровна вода трябвало да има ясен механизъм на действие. Така и хората щели да са по-спокойни. 

Още по темата
Юпитер и Уран засилват сексуалното привличане
Часовник
09:40
Юпитер носи радост, щастие, психическа стабилност, весел оптимизъм и надежда, предоставя добри шансове. Дава добро начало при осъществяване на връзка, благоприятно и положително изживяване. Добро...
Напиши коментар »
(5)
1
Не си спомнят , или АЗ ТРЯБВА ДА ИМ НАПОМНЯМ , ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ КОЙТО СА НА ВЛАСТ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ВИ ОБЛЪЧВАХА ЧЕ, в България имало залежи на '' ШИСТОВ ГАЗ и ЯНКИТЕ КАК ЩЯЛИ ДА НИ НАПРАВЯТ НЕЗАВИСИМИ ОТ РУСКИЯТ ГАЗ КОЙТО БИЛ ТОКОВА СКЪП ЧЕ.... ПИТАЙТЕ КЪДЕ СЕ ДЪЛБАЕ И КОЛКО ХИМИКАЛИ СЕ ВКАРВАТ В ЗЕМНИТЕ НЕДРА ЗА ДА РАЗБИЯТ ЗАЛЕЖИТЕ И ОТРОВАТА СЕГА ПОПАДА ВЪВ ВОДАТА.
2
Не са ли намерили нещо и във водата в Банкя ?
3
Когато приватизират ВиК дружествата и всичко ще се оправи.
4
Като няма хлаб яжте пасти, та и като няма вода от чешмата, има минерална.КОй в 21 век пие чешмянка?
5
Хората нямат пари да хляб...и това в 21 век,за минерална вода ще мислят!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Нане и Вуте пасат говеда на два противоположни хълма. По едно време Нане се изцепва: - Вуте, по радиото казаа дека руснаците биле излетели у космосо, бе! - Сите ли? - вика от отсрещния баир Вуте. - Не. Само двама. - Е па, оти зяеш тогай?