ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Мая Манолова проговори пред медията ни за екшъна в "Арена Армеец"! Вижте какво се случва след намесата й!

ЧАС ПИК

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Мая Манолова проговори пред медията ни за екшъна в "Арена Армеец"! Вижте какво се случва след намесата й!

189991
на 26.10.2015
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Мая Манолова проговори пред медията ни за екшъна в Арена Армеец! Вижте какво се случва след намесата й!

Последвайте ни в Google News Showcase

"От сутринта е ясно, че има проблем с изборните протоколи в "Арена Армеец". Намерих работещо решение - да се разкрият нови пунктове за приемане на протоколите от СИК-овете, т.е. да се засили експертният потенциал", заяви пред ПИК Мая Манолова.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Потърсихме мнението й по повод драматичната ситуация в зала "Арена Армеец" (виж в Още по темата).

"Проведох десетки разговори с ЦИК. Оказа се, че няма проблем да пратят допълнителни експерти в ОИК-София. Тъй като телефоните на председателката на ОИК не отговаряха, в 14.30 ч. дойдох в зала "Арена Армеец" и се срещнах на място с нея.

Убедих я да допусне допълнителни експерти, които да улеснят приемането на протоколи, защото към момента имаше само 15 пункта, което забавяше процеса", посочи Манолова.

Тя се е свързала с вицепремиера Томислав Дончев и е разговаряла с него по горещата тема.

"В ОИК има още 100 експерти, които могат да се включат в приемането на протоколите. В момента ЦИК заседава, за да задължи ОИК да приеме още експерти и да разкрие допълнителни пунктове", посочи Манолова пред ПИК.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изуми - скочи на журналистите, нападнати от Бойко Рашков! Лидерът на ГЕРБ към ППДБ: Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изуми - скочи на журналистите, нападнати от Бойко Рашков! Лидерът на ГЕРБ към ППДБ: Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК