ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Нова група за отвличания "Наглите 2" зад похищението на Адриан - тартор е мистериозният бос на Йожи и Гребеца

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Нова група за отвличания "Наглите 2" зад похищението на Адриан - тартор е мистериозният бос на Йожи и Гребеца

401096
на 31.08.2017
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Нова група за отвличания Наглите 2 зад похищението на Адриан - тартор е мистериозният бос на Йожи и Гребеца
Автор:   ПИК

Ужасяваща версия изплува след отвличането на сина на боса на "Софавто" Тони Здравков - Адриан Златков. Случаят с похитеното момче може да е първият от нова серия отвличания, готвена от новосформирана банда, разкриват източници на ПИК от ъндърграунда. Според тях в последните месеци някои от най-жестоките крими герои у нас са били привиквани от мистериозен бос за някаква специална операция и след похищението на Адриан в подземния свят подозират, че двете неща са свързани.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Има връзка "Наглите" и ченгетата неслучайно привикват, свързани с тях на разпити. Говори се, че босът е един и същ, а и част от тарторите, които така и не бяха заловени. В затвора лежат много малко от тях, а другите са си заедно и кроят нови планове", разкриват хора от ъндърграунда. Според източниците на ПИК става дума точно за новосформирана група за отвличания "Наглите 2". 

Според отлично запознати с крими средите, тарторът на Йожи и Гребеца, които се опитаха да се измъкнат от решетките на свобода наскоро, но не им се получи, и е събрал нови "момчета" за черната работа. Отвличането на Адриан пък било първо в списъка им, тъй като той не се движел с охрана и бил лесна мишена. 

"Мозъкът на "Наглите" така и не беше заловен. Това, че толкова години не се случи нищо, не означава, че е приключило. Това е само началото. Избраха момчето, защото е лесно и не искат да сгафят от първия път. Неопитни са изпълнителите, но босът им не е", казват от ъндърграунд средите. Според нашите източници този път нямало да има издевателства, или поне не в началото. 

По-рано днес единствено пред агенция ПИК в ексклузивно интервю подобна версия заяви и Румен Гунински, чиийто син бе отвлечен от "Наглите". По неофициална информация разследващите също се насочили именно към наследници на ужасяващата група за отвличания. 

Припомняме, че групата на "Наглите" вилнееше две години, от 2007 до 2009 година, като сред жертвите им бяха бизнесмени, син на бивш министър и младежи с богати семейства, точно като Андриан. В ръцете на главорезите попаднаха Киро Киров, Ангел Бончев и съпругата му Камелия, Борислав Атанасов, Вилхелм Краус, Румен Гунински.

Жестокостите на които подлагаха своите жертви бяха като от филм на ужасите. Рязане на уши и пръсти, заплашване на близките на похитените, че ще ги върнат на парчета, ако не получат исканата сума. 

Задържани за зверските престъпления бяха 25 души, като само 11 от тях получиха обвинения, а едва четирима се сдобиха с ефективни присъди:  Ивайло Евтимов – Йожи, Прокопи Прокопиев – Културиста и Даниел Димитров – Релето бяха осъдени на по 18 години зад решетките. Любимир Димитров – Гребеца получи 10 години. Сред тези имена обаче не е това на истинкския мозък на "Наглите". 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК