ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Петко Сертов излиза от нелегалност! Първият шеф на ДАНС започва битка с корупцията!

ЧАС ПИК

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Петко Сертов излиза от нелегалност! Първият шеф на ДАНС започва битка с корупцията!

86937
на 23.02.2015
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Петко Сертов излиза от нелегалност! Първият шеф на ДАНС започва битка с корупцията!

Последвайте ни в Google News Showcase

Петко Сертов е започнал да се занимава усилено с анализ на оперативна информация свързана с борбата с корупцията, научи ПИК.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Първият шеф на ДАНС е на мнение, че с новото си начинание ще помогне за превенцията срещу подкупните чиновници, които задръстват държавните институции. В службите са на мнение, че Сертов е сред добрите анализатори в страната. Признават го дори враговете му. 

Сертов възнамерява да сподели идеите си с част от първите държавни мъже, за да може да ги реализира на практика.

Бившият началник на родното ФБР засега предпочита да не излиза на светло. Причината е, че той изпитва страх за живота си заради получен сигнал по оперативен път.

Причина за опасенията му били проблеми, които си създал по времето, в което ръководил родното ФБР, а след това и като зам.-председател на центъра за борба с корупцията по високите етажи на властта, известен като БОРКОР. Именно опасността от покушение принудила Сертов да се скрие за близо 40 дни в съседна Гърция

След завръщането си от южната ни съседка Сертов е пазен от многобройна охрана. В изключително редките случаи, в които напуска скромното си жилище, той е заобиколен от петима гардове и се придвижва с кортеж от лек автомобил и джип (виж в Още по темата).

Самият Сертов предпочита да не споделя публично плановете си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК