БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Софиянски призна пред медията ни, че се е срещал с Филчев във Франция, но премълча за опитите да му ходатайства!

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Софиянски призна пред медията ни, че се е срещал с Филчев във Франция, но премълча за опитите да му ходатайства!
Дата
Дата
16422
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Софиянски призна пред медията ни, че се е срещал с Филчев във Франция, но премълча за опитите да му ходатайства!

"Не ме интересуват думите на Филчев. Не знам и какво той помни от онова време. Простил съм му и не се занимавам с него". Това заяви пред ПИК Стефан Софиянски.

Потърсихме го за коментар относно интервюто, което даде пред медията ни бившият главен прокурор  Никола Филчев, в което той разкри доста притеснителни факти за Софиянски. (Виж в Още по темата)

"Може да съм се изпуснал и да съм го коментирал, но съжалявам, ако съм го подразнил, забравил съм го", подчерта бившият кмет на София.

Той призна, че е имало среща между двамата в Страсбург. "Да, това е нормално, виждали сме, бяхме командировани, но какво от това", попита експремиерът.

"Нямам леля в Испания и не е починала. Тя е в Германия и е жива и здрава, Слава Богу. Това са някакви негови тълкувания за времето си, които не ме интересуват", категоричен е лидерът на ССД.

Помолен да коментира думите на Филчев: Софиянски претендира да е демократ, човек на закона, държавник. А в същото време си представя, че отношенията между обвиняем и прокурор са мутренска разправия, при която обвиняемият „скача твърдо” на прокурора. Или пък най-малкото го подкупва. Не така Софиянски. Успокой се. Харчи си парите и викай Ура. Има защо, Софиянски отговори така:

"Кажете ми как да коментирам глупости, ще повторя, че нямам леля в Испания, а той какви си ги измисля, вече това е отделен въпрос.

Остана впечатлението, че Софиянски не иска да коментира ходатайството, в което е обвинен от Никола Филчев.

Върху обвинител №1 по това време бяха правени многократни опити за индулгенция от страна на различни политици, но той ги отряза по категоричен начин.

 

Още по темата
УРАГАН в ПИК! Никола Филчев с паметен коментар на речта на Ахмед Доган! Бившият главен прокурор с разтърсващи факти за Софиянски, Христо Иванов, "Америка за България" и един съдия на Костов...
Часовник
13:50
Въздействащата реч на създателя на Движението за права и свободи Ахмед Доган предизвика стотици коментари в обществото. Словото му доказа за пореден път, че той е единственият визионер на...
Напиши коментар »
(5)
1
лигавият крадец е внасял или теглил пари, а шизофреникът на пореден курс интензивно лечение
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
какво нецензурно? Този крадец като кмет за да направиш среща с него вземаше по 2000-2500 лв.,а дали ще реши казуса отделен момент.
4
Проблемът не е в личността Софиянски. Проблемът е, че цялата система е подкрепяла Софиянски, захранвала се е от него и е работела срещу прокуратурата на Филчев. Ето ги фактите. Кой подкрепя Софиянски и ходатайства за него - двама президенти Стоянов и Първанов, двама премиери - Симеон и Станишев. Симеон ходатайства на Филчев, Станишев обеща да го оправи след като Филчев напусне. Така и стана. Отделно министри, политици, олигарси - напр. Николайчо Гигов и по-малко известни айдуци. Прокуратурата на Филчев обвини Софиянски за корупция, а съдът на костовиста Иван Григоров оправда Софиянски, но след като Филчев напусна. Да не забравяме и любовницата на Софиянски -красавицата съдия Куцкова. Да не забравяме, че Софиянски е в много близки отношения с т.нар. председател на Върх. съд Иван Григоров - свързват ги някои много изгодни имотни сделки и други сладки далавери. Е разбира се приятел в нужда се познава. И Григоров се отблагодари за имотчето, което Софиянски даде на жена му. И толкова се страхуваха от Филчев, че чакаха той да отиде на 7000 км далеко в Киргизстан, за да го оправят. Е това е лошото. Системата е порочна. А не явлението Стефко, който притежава последния етаж от всяка нова кооперация в София.
5
За какво го показвате този лигльо!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

В главата ми вече се роди план за убийство, идея за скриване на тялото и скриване на следите… А тя да вземе да се извини… Нищо де… Следващия път…