ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Страшна буря връхлетя София! Гърми и трещи, очаква се градушка (ВИДЕО)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Страшна буря връхлетя София! Гърми и трещи, очаква се градушка (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
71646
Коментари
14
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Страшна буря връхлетя София! Гърми и трещи, очаква се градушка (ВИДЕО)

Над София причерня страшно, гърми и трещи. Бурята докара дъжд, а според прогнозите може да бие и градушка.

 Още в събота метеоролозите съобщиха, че понеделник и вторник времето се разваля и се чакат дъждове и бури, но температурите няма да паднат драстично и от сряда жегите продължават.

Напиши коментар »
(14)
1
За сега на 4-ти гилометър само вали леко и гърми. Градушка няма!
2
На Слънчака няма и едно облаче! 34 градуса
4
Ситна градушка на Младост!
5
У БУЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ХАБИТИРА ВЛАЧИ СИ ЧЕРВОТО НАЧИ КОТУ У ШЕСНАИСТИ ВЕК !....16 ВЕК !....БЕЗ ВЛАС МА С ЦАРСКИ МАНИФЕСТИ УПРАВЛЯВА МАЦИНСВО НА ИЗВАНЗЕМНИ КОИ СА РЕШИЛИ ЧЕ ГАНЬО ШЕИ ЖИВЕЕ ТООЧНО 39 ГОДИ !....ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ГЛАСУЕ ЗА ГЕРБ !...И....ШЕИ ИМА ЗАПЛЯТКА ЦЕЛИ ДВЕСТА !....200 !....ЕВРАКЯ !....И....ШЕИ ЯДИ БААКЛУЦИ...ЗА А МОЕ А ДОЖИВЕЕ 39 ГОДИ !....ДО ТУГАВА ШЕИ ПОД НАЕМ И У КРЕДИТИ !....НО....ШЕИ СА ТЕПА СВУБОДНОЕ ПО МАГИЗТРАЛЕТЕ НА АСФЛАТ ВЛАСТЕЛИНА НА СУЖУКА ПО КИМОНО САМУРАЯ 200 КИЛА ТЕНИЗМАНА И ГОЛЛИО ВИНЕТУЧКА !....РАДУСТА НА БАБИТЕ !....ПЕИТЕ РОБИНИ....ШО НЕ ПЕЕ Адолфина ?....
6
Само в София вали мн важно и други части на страната преваля ама тъпани не бием...
7
Ми бийте,злобари мръсни
8
Ми бийте,злобари мръсни
9
Анито освен ,че е злобничко,но си е и тъпичко.Ами нали сега пловдивчани,софиянци/то колко ли от тях са кореняци?!/ са на морето и трябва да се радвате,че ще почернеете и отвънка.
10
топсиноптичка е само НИКОЛ !!! Топсиноптичката Никол още нищо не ни е казала, не вярвайте на другите синоптици! Чак когато Никол размята изнервено ръчичките си пред картата, тогава ще стане ясно какво ще е времето в България. Чакаме... А дотогава - Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...
11
тъпи шопи,не сте ли виждали,дъжд и гръмотевици,та вдигате такава гюронтия?
12
Някоя градушка е била яко по главата неграмотното същество– "ЦУПТА"! Единственото което се разбира от нечленоразделните му опити да пише е, че от електората на Курнелия!
13
БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК !
14
Каквото и да ви се случи в София все ще ви е малко. Обрахте държавицата ни . Всички работим за вас ,мамка ви !!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Костадин Филипов
Костадин Филипов
журналист, тв водещ
Става на: 38 години

Чапаев е със страшен махмурлук. По стената пълзи хлебарка. Той вдига пистолета и стреля в нея: – Стига си тропала с крака, гадино!