ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Страшна буря връхлетя София! Гърми и трещи, очаква се градушка (ВИДЕО)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Страшна буря връхлетя София! Гърми и трещи, очаква се градушка (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
75283
Коментари
14
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Страшна буря връхлетя София! Гърми и трещи, очаква се градушка (ВИДЕО)

Над София причерня страшно, гърми и трещи. Бурята докара дъжд, а според прогнозите може да бие и градушка.

 Още в събота метеоролозите съобщиха, че понеделник и вторник времето се разваля и се чакат дъждове и бури, но температурите няма да паднат драстично и от сряда жегите продължават.

Напиши коментар »
(14)
1
За сега на 4-ти гилометър само вали леко и гърми. Градушка няма!
2
На Слънчака няма и едно облаче! 34 градуса
4
Ситна градушка на Младост!
5
У БУЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ХАБИТИРА ВЛАЧИ СИ ЧЕРВОТО НАЧИ КОТУ У ШЕСНАИСТИ ВЕК !....16 ВЕК !....БЕЗ ВЛАС МА С ЦАРСКИ МАНИФЕСТИ УПРАВЛЯВА МАЦИНСВО НА ИЗВАНЗЕМНИ КОИ СА РЕШИЛИ ЧЕ ГАНЬО ШЕИ ЖИВЕЕ ТООЧНО 39 ГОДИ !....ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ГЛАСУЕ ЗА ГЕРБ !...И....ШЕИ ИМА ЗАПЛЯТКА ЦЕЛИ ДВЕСТА !....200 !....ЕВРАКЯ !....И....ШЕИ ЯДИ БААКЛУЦИ...ЗА А МОЕ А ДОЖИВЕЕ 39 ГОДИ !....ДО ТУГАВА ШЕИ ПОД НАЕМ И У КРЕДИТИ !....НО....ШЕИ СА ТЕПА СВУБОДНОЕ ПО МАГИЗТРАЛЕТЕ НА АСФЛАТ ВЛАСТЕЛИНА НА СУЖУКА ПО КИМОНО САМУРАЯ 200 КИЛА ТЕНИЗМАНА И ГОЛЛИО ВИНЕТУЧКА !....РАДУСТА НА БАБИТЕ !....ПЕИТЕ РОБИНИ....ШО НЕ ПЕЕ Адолфина ?....
6
Само в София вали мн важно и други части на страната преваля ама тъпани не бием...
7
Ми бийте,злобари мръсни
8
Ми бийте,злобари мръсни
9
Анито освен ,че е злобничко,но си е и тъпичко.Ами нали сега пловдивчани,софиянци/то колко ли от тях са кореняци?!/ са на морето и трябва да се радвате,че ще почернеете и отвънка.
10
топсиноптичка е само НИКОЛ !!! Топсиноптичката Никол още нищо не ни е казала, не вярвайте на другите синоптици! Чак когато Никол размята изнервено ръчичките си пред картата, тогава ще стане ясно какво ще е времето в България. Чакаме... А дотогава - Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...
11
тъпи шопи,не сте ли виждали,дъжд и гръмотевици,та вдигате такава гюронтия?
12
Някоя градушка е била яко по главата неграмотното същество– "ЦУПТА"! Единственото което се разбира от нечленоразделните му опити да пише е, че от електората на Курнелия!
13
БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК !
14
Каквото и да ви се случи в София все ще ви е малко. Обрахте държавицата ни . Всички работим за вас ,мамка ви !!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.