БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Кристиян Вигенин: Атаката срещу Митрев всъщност е срещу Бокова - тя награди борци за свободата на словото и срещу корупцията в Азербайджан

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Кристиян Вигенин: Атаката срещу Митрев всъщност е срещу Бокова - тя награди борци за свободата на словото и срещу корупцията в Азербайджан
Автор: ПИК
Дата
Дата
9833
Коментари
17
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Кристиян Вигенин: Атаката срещу Митрев всъщност е срещу Бокова - тя награди борци за свободата на словото и срещу корупцията в Азербайджан

Атаката с т.н. "азербайджанска афера" срещу българския представител в ЕБВР Калин Митрев всъщност е срещу неговата съпруга Ирина Бокова като генерален секретар на ЮНЕСКО.

Това заяви бившият външен министър и депутат от БСП Кристиян Вигенин в кулоарите на парламента.

"Тази консултантска дейност е била прекратена преди назначаването му в ЕБВР. Това, което трябва да се прецени, е въпрос на самата банка", каза Вигенин.

"Тази атака е по-скоро свързана с опита за очерняне на Ирина Бокова, но ако видим информацията в това разследване, ще видим много интересни имена на политици", допълни социалистът.

"Не виждам връзка между това и на Ирина Бокова като генерален секретар на ЮНЕСКО. Да се твърди, че това е причината за благосклонното отношение на Ирина Бокова към Азербайджан означава да се вадят факти от контекста. Самата Бокова не веднъж е подкрепяла свободата на словото в Азербайджан в противоречие с официалните власти, два пъти е награждавала борци за граждански права в Азербайджан, хвърлени в затвора от властите. С нейните усилия бе освободена един от ярките борци срещу корупцията в Азербайджан - г-жа Алиева", обясни депутатът и каза, че лично е наблюдавал последния случай.

Вигенин смята, че позицията на финансовия министър Владислав Горанов не случайно е била предпазлива, защото самата банка трябва да заеме позиция по случая.

 

Още по темата
Калин Митрев е определен за представител на България в Съвета на директорите на ЕБВР
Часовник
15:43
Правителството определи Калин Митрев за представител на България в Съвета на директорите на Европейската банка за възстановяване и развитие. Той ще заеме позицията на алтернативен директор в...
Напиши коментар »
(17)
1
.ЛЕНЧЕТО С КРЕМЧЕТО, БОКОВА С АРИЕЛ, СТАНИШЕВ С ХОХЕГЕР, НИНОВА С ТРАНСИМПЕКС, КИРЕТО С КУФАРИ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА, ГЕРГОВ С ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР, БАНЕВИ С РУСАЛКА, ГОЦЕ С ХОТЕЛА........ КОЙ КОЛКОТО И КАКВОТО МОГЪЛ Е ДАОКАЧИЛ , ВЕЧЕ СИ Е НЕГОВО?
2
а жената и дьщерята алиеви са посрещани на наи високо ниво в бьлгария
3
ВИГЕНЧО, КАКВИ АТАКИ ТИ СЕ ПРИВИЖДАТ НА ТЕБ ??? ТОВА ДЕЯНИЕ ИЛИ ГО ИМА, ИЛИ ГО НЯМА !!! ИМА ЛИ ТАКОВА НЕЩО И БОКОВА Е ВЪТРЕ !!! НЯМА КАК ДА Е БИЛО И ТЯ ДА НЕ ЗНАЕ !!! ТАКА ЧЕ НЕ ПОДСКАЧАЙТЕ МНОГО !!! ИМА ВЪЗЛОЖЕНА ПРОВЕРКА И ЩЕ СЪАНЕ ЯСНО !!! НАДЯВАМЕ СЕ !!!
4
Малййй,че сложно! Гардиън удря Митрев,заради заслугите на Бокова!Тази логика само комунист може да измисли.
5
Защо не потърсите причините другаде?Бокова се застъпи за Палестина и това не се хареса на Израел,а те не забравят!
6
Не си юдей а Юда при това ти липсва и елементарен интелект. Според теб Израел командва света сигрено основанието за такова мислене е голямото количество еврей в ръководството на великата хахаха октомврийска революция.
7
Другарю,влизаш в някакви филми.Прекалено си бос да защитаваш аверите си.Остави тази работа на кака си Корни.А,забравих,тя е в нелегалност и затова са те натоварили с тази мръсотия.
8
Добре Вегенинче . Ако ти ГЕПИШ 425 хиляди евро ( 950 . 000 лева ) женати няма ли да знае ? А доколкото знам и другарката Бокова има едни далавери някаде из Африка и тя е на прицел май на френските служби . Така Вегенче , не ни мисли за малоумни като вашите Кутевски - спинозни тролчета - АНАДЪМО
9
МИТРЕТО ГО ФАНАХА ПО БЕЛИ ГАЩИ ПАК- СТАР БОЛШЕВИШКИ НОМЕР- - -ДОКАТО РАБОТИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА , , , ,И , , ЕНТИРЕСНО- СТАНАЛ МИЛИАРДЕР, , , , , ДА ГО ЕБЪ !
10
Калин Митрев --ВЕРЕН СИН НА ПАРТИЯ-ТИРУРИСТ, , , ЕВРЕЙСКИ ИКСПИРИМЕНТ , , , какъв " чист" поглед , на синеоко ВЪЗРАСТНО бебе, КОЕТО БИЧКА ПАРИЧКИ , , ,И ГОВОРИ НАЛЯВО И НАДЯСНО ЗА ЛЮБОВТА НА ПРОЛЕТАРИАТА КЪМ РОБСКИЯ ТРУД- - ДА ТИ Е ДРАГО ДА ГО ОКАЧИШ НА ВЪЖЕТО- - -А ЕВРЕЙСКИЯ СИНЕДРИОН СИ ГИ КЪТКА НЕГОВИТЕ ВЕРНИ БОЛШЕВИШКИ КУЧЕТА ОТ ЕДНО ВРЕМЕ - КОГА БРАТА НА БОКОВА РЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА В СОФИЯ -" ВИНАТА ПРИЕМАМЕ САМО СЪС МЕЗЕ "! -ЦИНИЧНА ОТКРОВЕНОСТ ,ГРАНИЧЕЩА СЪС ЕВРО- АРОГАНТНОСТТА НА ЧЕРВЕН МУХЛЬО-БАРОН ,УВЕРЕН ВЪВ СВОЯТА БЕЗНАКАЗАНОСТ И СИЛАТА НА ЕВРЕЙСКИТЕ ПАРИ - А НИЕ ,СЪС ГАЙДИТЕ ХОДИМ ДА ГЛЪСУВЪМИ !
11
защитава Боковци всите е ясно!
12
Вагинин докато се показва, БСП власт няма да види...
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Тъпанари, забравихте ли, че от Азербайджан чакаме жизнено важен газ, с който сме щели да конкурираме руския. Да не стане така както стана с Южен поток и да останем само с мечтите за балкански газов хъб и празна газоразпределителна мрежа, най-развитата на Балканите.
15
ВИГЕНИН ПОДКРЕПИ МАЙДАНА В УКРАЙНА...ТОЙ Е ФАШИСТ ГЕЙ...НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ И ТОЙ ЛЪЖЕ КАТО СТАНИШЕВ И МОНИКА...ТЕ ОГРАБИХА КТБ НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ ХОРА!!!
16
Още не се е родил комуниста от партията на Сланинова, който да не краде! Браво на Бойко, че не издигна барсаливата му половинка за да излага още нацията!!
17
Hello friends! I am an official representative of private company which deals with all kinds of written work (essay, coursework, dissertation, presentation, report, etc) in short time. We are ready to offer a free accomplishment of written work hoping for further cooperation and honest feedback about our service. Send your work topics to our email: discount@edu-paper.com. This offer has limited quantities!!! Details on our website: https://top-writing.work
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.