БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Пламен Николов с разтърсващи разкрития за разцеплението сред протестърите и атаките срещу Цацаров (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Пламен Николов с разтърсващи разкрития за разцеплението сред протестърите и атаките срещу Цацаров (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
29355
Коментари
7
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Пламен Николов с разтърсващи разкрития за разцеплението сред протестърите и атаките срещу Цацаров (ОБНОВЕНА)

Членът на гражданската организация "Правосъдие за всеки", което е в центъра на протестите срещу главния прокурор Сотир Цацаров, Пламен Николов прави разтърсващи разкрития за разцеплението сред протестърите, за истинските им мотиви да скандират по улиците, за това дали имат идеи каква съдебна реформа искат и за интересите и парите, които стоят зад тях.

"Гражданската инициатива "Правосъдие за всеки" няма сериозна организационна дейност. До този момент сме се обединили около тезата, че има проблем в правосъдната система. Сашо Дончев е един от хората, които се опитват да обсебят тази инициатива. По време на протестите се е обсъждало дали ние не обсъждаме интересите на хора, които са разследвани от прокуратурата", сподели Пламен Николов, член на гражданската инициатива "Правосъдие за всеки".

"Когато говорим за съдебни проблеми и съдебна реформа, трябва да гледаме всички части на този сектор, а не само прокуратурата", коментира той.

"Аз не стоя зад Лозан Панов. Заставал съм срещу колеги от гражданската организация, които подкрепиха отиването на Лозан Панов при президента и премиера. Аз бях против. Не трябваше Лозан Панов да въвлича президентството в този диалог за съдебната система", сподели Пламен Николов във връзка със срещата на шефът на ВКС Лозан Панов с държавния глава Румен Радев.

"Този изказ и това поведение на Лозан Панов водят до загуба на негови симпатизанти. Изказванията му са некомпетентни и не могат да генерират съдебна реформа", отсече членът на "Правосъдие за всеки". По думите му трябва да питат Лозан Панов какво има предвид, когато говори за "съдебна реформа в дълбочина". Според него твърденията на магистрата са чисто политически, прекалено общи и нямат реален принос за съдебната реформа.

"В "Правосъдие за всеки" няма единомислие. Човекът, който говори по време на митингите, се казва Петромир Кънчев. Той успя да овладее мераците на радикалните членове, които искаха да дадат думата на Христо Иванов или да викнат на протеста Сашо Дончев. Ние се възпротивихме тогава", обясни Пламен Николов. По думите му най-радикалната част от групата, тази на Христо Иванов, е останала в страни и няма думата в инициативата.

"Мотивираше ме да вляза в инициативата "Правосъдие за всеки" не заради Христо Иванов, а заради приятели, които имат конкретни цели. Аз съм критичен към Христо Иванов и не го подкрепям", уточни той.

"Публична тайна е, че Сашо Дончев финансира партията на Татяна Дончева "Движение 21". Ако не беше неговата помощ, партията й нямаше да вземе субсидия", коментира Пламен Николов.

"За мен е загадка кой финансира инициативата "Правосъдие за всеки". На един от протестите имаше хубави, скъпи плакати. За да бъдат отпечатани те, са необходими някъде около 3000 лева. Не знам кой е дал тези пари", сподели членът на "Правосъдие за всеки" на въпрос кой финансира организацията им.

"Смятам, че не е правилно Лозан Панов да не си подава имуществената декларация. Той се възползва от една уловка, за да не си я подаде, но мисля, че този ход е некоректен", коментира той.

"Сериозно бих се замислил дали да отида на някой следващ протест. Ще обсъдя с моите приятели в групата и ще поискам да подпишем ясни и конкретни предложения за съдебна реформа. Трябва да има конкретни, ясни предложения за всяка част на съдебната власт", отсече Пламен Николов.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бившият бос в "Мултигруп" Пламен Николов: Сянката на Сашо Дончев прозира зад убийствата на Луканов и Илия Павлов (ОБНОВЕНА)
Часовник
13:30
Бившият шеф на "Стратегическо и корпоративно планиране" и други стопански звена на "Мултигруп" и бивш парламентарен секретар на правителството на Жан Виденов - Пламен Николов, с разтърсващи...
Напиши коментар »
(7)
1
Нормално е да се разцепят, защото всичко ни е наред. Защо да протестират. Ето, вече и минималните пенсии станаха по 180 лв., докато в Румъния минималните пенсии са едва 640 лв.
2
Да си чул да протестират срещу ниските пенсии? Или да са скочили срещу Дончев и Прокопиев, че плащат ниски заплати? Всички около Христо Иванов имат високи доходи и е повече от глупава, ако смяташ, че като сменят Цацаров или ако задължат Цацаров да дава отчет пред парламента всички честни частници на чело с Дончев и Прокопиев ще започнат да си плащат данъците, ще поискат да им вдигнат данъците до нивото им в Румъния или още на другия ден ще вдигнат заплатите на работниците си. Впрочем МВФ и Световната банка неколкократно предупреждават Румъния, че непремереното вдигане на доходите ще вкара Румъния в икономическа криза. Чудя се защо никой от специалистите като теб никога не свързва произведения брутен продукт на глава от населението с размера на пенсиите и заплатите, а хвърляте само цифри за доходите.
3
СНИМКАТА С ЦЕЦКО ЦАЧЕВ - МЪЖКАР СИ НЯМА ЩО, ДАЖА ПО МЪЖКАР Е И БАНКЯНСКИЯТ КАРТОФОГЛЕДАЧ .
4
И аз това викам. Всичко е наред. Няма за какво да се протестира. Борисов, Цацаров и Пеевски казват същото.
5
Членът на гражданската организация "Правосъдие за всеки", което е в центъра на протестите срещу главния прокурор Сотир Цацаров, Пламен Николов ....ЛЕЛЕ !....прави разтърсващи.....МАНИ.....АААУУУ..... разкрития.....АУУУУУ за разцеплението сред протестърите,....ПИКЕ ИЛИ СТЕ НАИВНЯКИ ИЛИ СТЕ ЦИЦЕ ЗА СМУЧЕНЕ !.... А ТОЯ Пламен Николов Е БЕИБЕ БОИ БИБЕРОНЕ....НАЧИ ИБАН ЛЕФ ПИДАЛ !....
6
Пламен Николов.....ПУЗИТАН ГОФНЯКИ !....ЦРЪВЕНОГЗОБЛИЗАЦИУР !....МУЛТАЦЕФКА !....УУ МУМЕНТА БЕДНИИ БЕЗРАБОЧИИ !....
7
ВМЕСТО ДА СЕ ЦЕПЯТ И КАРАТ , ДА ПОДКРЕПЯТ ЛОЗАН ПАНОВ В БОРБАТА МУ ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНА СЪДЕБНА РЕФОРМА. ТЯ НЯМА ДА СТАНЕ ДОКАТО ПРОКУРАТУРАТА СТОИ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.