ТОП НОВИНАТА

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Фасадна опозиция ли е Радан Кънев? Шайката ДСБ продължава да стиска апетитни постове! Вижте кои длъжности са окупирали хората на Костов!

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Фасадна опозиция ли е Радан Кънев? Шайката ДСБ продължава да стиска апетитни постове! Вижте кои длъжности са окупирали хората на Костов!
Дата
Дата
21784
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Фасадна опозиция ли е Радан Кънев? Шайката ДСБ продължава да стиска апетитни постове! Вижте кои длъжности са окупирали хората на Костов!

Докато беше активен политик, Иван Костов често ползваше израза "фасадна демокрация". Менторът от "Драгалевци" явно е проектирал мотото си върху двуличното си отношение в политиката. Така е научил и аватарите си.

В поредица от материали, медията ни разкри, че цели кохорти от клиентелистката паритя ДСБ продължават да не следват призива на Радан Кънев да излязат от управление. Налице и изключения, но те са толкова малко, че можем да ги изброим - оттеглиха се шефът на транспортната комисия Гроздан Караджов, областният управител на Сливен - Димитър Сяров и зам.-областният управител на Варна Цветомир Петров.

Тримата демонстрираха лоялност към партията си, което им прави чест.

На постовете си, обаче продължават да стоят:

- Атанас Атанасов, председател на вътрешната комисия в НС.

- Момчил Станков, областен управител на Видин.

- Бойко Пенков и Ваньо Шарков, зам министри на здравеопазването.

- Цвятко Георгиев, зам министър на вътрешните работи.

- Евгени Чачев, съветник на министъра по регионално развитие.

- Стоян Тодоров, главен секретар на Министерство на външните работи.

- Василий Такев, постоянен секретар на Външно министерство.

- Константин Димитров, посланик в Лондон.

- Стефан Тафров, посланик в ООН.

- Иван Иванов, шеф на КЕВР.

- Стоил Янков, шеф на борда на директорите на "Терем".

Крайно време е Радан Кънев да даде публично обяснение кога въпросните люде ще слязат от държавната трапеза. В противен случай ще излезе, че зад него стоят само шепа партийни функционери.

Още по темата
ШИЗОФРЕНИЯ! Радан Кънев на психиатър!
Часовник
15:53
Поведението на Радан Кънев става шизофренично. Самопосочилият се за лидер на Реформаторския блок "политик" има жестоко разминаване между думите и действията си. Или просто плете интриги. Проучване...
Напиши коментар »
(5)
1
Този коментар е обозначен като спам.
2
Забравихте Христо Ангеличин, заместник външен министър и до неоотдавна много близък на Иван Костов...
3
И тримата костовисти във Външно - Такев, Димитров и Тафров са доносници на ДС или РУМНО...скрити от комисията "Костадинов" и сегашните шефове на СВИ и НРС.
4
КОСТОВ СИНЪТ НА ЯТАЦИ ,ШЕФ НА С/ДС,ПРЕМИЕР ВНЕДРЕН С СДС И ГО СЪСИПА СЪС СЗДАВАНЕТО НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ.РАЗЛАДЕ ЗАВОДИТЕ И ЦЕННИТЕ НЕЩА НА КОМУНИСТМТЕ ЗА СТОТИНУЪКИ.ГОСПОД ЩЕ ГО НАКАЖЕ./КОСМИЧЕСКИЯ РАЗУМ/ЗА НЕВЯРВАЩИТЕ .НИКОЙ НЕ Е ОСТАНАЛ НЕНАКАЗАН ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ.
5
Спрете да се интересувате от ДСБ, защото не мога да си почина, докато правя интригите. Едвам смогвам да си обходя моравата в Драгалевци, пък и още не са ми превели дивидента от офшорките ,. Кой има нещо против мен и ДСБ, то нека като мен да се създаде. Ела на власт и стани един от нас
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Двама индианци си говорят. Единият казал:
– Днешните бели хора имат баааааахти тъпите имена: Джон,Джак,Фил…
Другият казал:
– Прав си, Кучи гъз…