ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Чудовищен скандал с "Лудогорец Арена"! БФС...

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Чудовищен скандал с "Лудогорец Арена"! БФС...

456724
на 06.11.2017
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Чудовищен скандал с Лудогорец Арена! БФС...
Автор:   Тервел Илиев

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Жесток скандал се разразява във футбола! Фенове на ЦСКА обмислят да сезират УЕФА. "Армейците" са бесни от "аквариума" в Разград, така те наричат сектора за гости на "Лудогорец Арена". Агенция ПИК потърси представители на БФС, които да внесат яснота по случая.

Медията ни се свърза с изпълнителния директор на Централата - Борислав Попов. На въпрос дали е нормално да има шумоизолиращи прегради на сектори за фенове по стадионите в България, г-н Попов отвърна: "Вика ме президента (явно г-н Борислав Михайлов), хайде позвънете ми след 15 минути".

Агенция ПИК потърси господин Попов, след като измина въпросния период от време, уречен от него, не получихме ответна връзка.

След което позвънихме още редица пъти на изпълнителния директор на БФС, но не съумяхме да се свържем с него.

Потърсихме за позиция и Павел Колев, заместник изпълнителен директор на Футболния съюз. При поредица от опити да осъществим диалог с г-н Колев, така и не се стигна до момент, в който служебният телефон на второ важно лице от БФС да бъде вдигнат, с готовност за дискусия с медиите по значима за родния футбол тема.

препоръчано

Припомняме, че около дербито от 15-ия кръг на Първа лига между Лудогорец и ЦСКА (1:2) се развихри огромно напрежение свързано с публиката на гостите и съоръжението, където бяха настанени по-голяма част от феновете на "червените".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ВИДЕО) ПИК TV! Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК