ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! За първи път - стряскащи кадри от огнения атентат срещу кмета на Видин! Шефът на "Антимафия" пред медията ни: Очаквам арести на мутри!

ЧАС ПИК

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! За първи път - стряскащи кадри от огнения атентат срещу кмета на Видин! Шефът на "Антимафия" пред медията ни: Очаквам арести на мутри!

67755
на 03.09.2015
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! 
За първи път - стряскащи кадри от огнения атентат срещу кмета на Видин! Шефът на Антимафия пред медията ни: Очаквам арести на мутри!

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-влиятелната информационна агенция ПИК за първи път публикува видео кадри от огнения атентат извършен в събота около 23.15 ч. пред къщата на кмета на Видин Герго Гергов.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

От записа става ясно, че градоначалникът е обект на сериозна заплаха. Но към момента задържани по случая няма.

"Очаквам арести. Скандалното в случая е, че първата версия, по която работеше полицията беше, че някой е хвърлил цигара по дома на Гергов. Надявам се, че полицията ще залови мутрите, които поръчаха и организираха покушението", заяви пред ПИК Григор Здравков.

Според него на мястото на атентата е присъствал свидетел с инициали Д. Л., който обяснил  пред полицията, че може да разпознае извършителите.

Самият Здравков твърди, че знае кои стоят зад вендетата. И посочи ясно и точно имената и прякорите им.

Здравков разкри, че бившият затворник Гогата е хвърлил първия коктейл "Молотов" по дома на кмета Гергов.

"Гогата е лежал в затвора за наркоразпространение. Гогата в момента работи за Вальо Совата и държи ударните бригади и наркоразпространението във Видин. Според началника на ОД МВР Коста Джунински отпечатъкът не е достатъчен дори за 24 часов арест на Гогата. В момента совата работи за Митко Белята от БСП а негов политически покровител е Мишо Миков. Също така Совата работи и за реформаторите. Той е лицето на Росица и Станислав, които са висши държавни служители във Видин", смята Здравков.

Според него Станислав е пряко подчинен на Радан Кънев и Иван Костов.

Здравков описа и лицата, които според него са съпричастни със случилото се с Гергов.

"Коста Джунински е назначен за шеф на ОД на МВР Видин при правителството на Орешарски с протекцията на Михаил Миков. Още „работи“ за Миков Джунински е издал устно разпореждане да се изкара на преден план версията за инсценировка от самия Гергов. Полицията отказва да направи експертиза на записите и да накара свидетеля Д.Л. да даде показания и да направи разпознаване по каталога с криминално проявени лица", категоричен е председателят на легия "Антимафия".

Председателят на "Антимафия" е убеден, че правораздавателните органи ще въздадат справедливост на всички отговорни за безобразието срещу Гергов.

Ето и видео от опита за покушение:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците (НА ЖИВО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК