ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП с пореден пиар, Данаил Кирилов ги натика в дупката (ОБНОВЕНА)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП с пореден пиар, Данаил Кирилов ги натика в дупката (ОБНОВЕНА)

45059
на 22.03.2018
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП с пореден пиар, Данаил Кирилов ги натика в дупката (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Червените депутати отново се опитаха да си направят пиар. Този път извадиха от нафталина втръсналата на всички и безкрайно изтъркана тема за границата. След като напъните на Елена Йончева не минаха и не успя да блесне, независимо от фотосесиите си по границата, днес социалистите отново надигнаха глас в пленарна зала по време на обсъждането на второ четене на промените в Закона за обществените поръчки. 

препоръчано

От БСП и ДПС гласуваха против и заявиха, че го правят, защото нямало да участват в корупционни схеми. Данаил Кирилов от ГЕРБ обаче им размаха пръст и припомни на червените, че именно по тяхно време проектът за границата е бил корупционен. От Движението също отнесоха жестока критика. Депутатът Димитър Лазаров не пропусна да им припомни дупки в Кърджали, които гълтат милиони, както и "Цанков камък". 

Въпреки разгорещените напъни на червените депутати този закон да не мине, не успяха.  Припомняме, че към промяна в законопроекта се стигна, след като бе определено, че оградата по границата е стратегически обект и неговата експлоатация е част от системата за опазване и охрана на държавната граница 

„Целта е да се даде възможност за най-бърза реакция. Когато имаме пробив, нямаме гаранционна отговорност, така че не можем да ангажираме предходния изпълнител да поправя щетите“, припомни Кирилов.

Гледайте на живо по ПИК TV!

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: Прекратиха заседанието заради Манол Пейков и Възраждане - екшънът се прехвърли в кулоари (ВИДЕО) СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: Прекратиха заседанието заради Манол Пейков и "Възраждане" - екшънът се прехвърли в кулоари (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК