БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валентин Радев мълчи за отвличането на Адриан Златков! Министърът вярва, че бързо ще хванат похитителите (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валентин Радев мълчи за отвличането на Адриан Златков! Министърът вярва, че бързо ще хванат похитителите (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
15471
Коментари
6
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валентин Радев мълчи за отвличането на Адриан Златков! Министърът вярва, че бързо ще хванат похитителите (ОБНОВЕНА)

Депутатите от вътрешната комисия в парламента изслушват шефа на МВР Валентин Радев за отвличането на Адриан Златков.

Работено е по хипотези и след като се е стигнало до една - отвличане, се е работило само по тази, коментира в началото вътрешният министър пред комисията. 

Цветан Цветанов уточни, че принципно по стандарт, не трябва да изтича информация по разследването, за да не стига до похитителите. Ние се надяваме, че ще се справите и ще разкриете тази група, коментира още председателят на вътрешната комисия в парламента. 

Красимир Янков от БСП попита в какви срокове се очаква да бъде разкрито това престъпление и какви действия се предприемат. 

Няма конкретно питане за разследването, питам политическото ръководство какви са мерките, съобразно променената среда за сигурност, допълни Янков. 

Не мога да разказвам данни по разследването. Надяваме се максимално бързо да бъде разкрито престъплението. Ние се вълнуваме от това и знаем, че едно такова отвличане всява страх, не само за бизнес средата. Версията е отвличане,  всички я знаете. Благодаря на тези, които дават кураж на разследващите и моля онези, които само коментират, да бъдат по-умерени, призова Радев. 

Той подхвана и темата със социалния диалог. Министърът бе запитан за оборудването на полицаите и пожарникарите и за изплащането на парите за дрехи, както и за вдигането на заплатите. 

 Вчера имаше шесто-седмо заседание със синдикатите, ние сме диалогични. На тези заседания има журналисти, всички слушат за какво става въпрос. Това коментира министърът на въпрос за разговорите около заплатите на унформените, както и състоянието на оборудването на полицията. 

От парите за дрехи са изплатени 16,7 милиона лева, остават около 700 хиляди, които трябва да бъдат разплатени по провинцията, каза той. 

Имаме 119 пожарни, най-новите по европейски стандарти. Т.е. дадени са доста пари от страна на пожарната. За дрехите - някой може да си е купувал втора употреба. В момента се санират пожарните, средства са наляти в последните години достатъчно, категоричен бе Радев. 

Казах му днес на премиера, че ще излезе така, че ще им повишим заплатите под техен натиск, а всъщност заплатите са вдигани през годините. Не съм чул реални аргументи защо трябва да повишим заплатите точно на служителите на МВР. Да, аз съм за, трябва да се повишат и заплатите на полицаите. Но това ще стане чрез народните представители с обсъждането на бюджета. Но не може да стане със стара дата. Те искат със стара дата. Казах им да не обясняват по телевизията неща, които не са верни. Трябва да намерим верния път, трябва да се разберем, посочи Радев. 

 

Напиши коментар »
(6)
1
Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче.
2
Радев трябва с тези слова да открие учебната година на 15.09.17г.
3
ЩЕ ХВАНЕТЕ НА МАРКО ТОПКИТЕ...
4
Валъо, министър си защото си по-прост от мен.
5
Така управляват гербавите некадърници, като започнеш от Ушавия шлифер Цвъки и стигнеш до тоя милиционер? Къде ги намира Тиквуня, сигурно им прави кастинг и си ги избира хем по-тъпи, хем по-грозни от него! Върнете Цв.Цв. Ушавия Шлифер, тогава ше има и апартаменти и пари и униформи, може и оръжието на престъплението да се намери??? Смях, срам, смях, срам, при тая хумористична гротеска и смешни резултати " професионалистите" от МВР, реват , като магаре на чужда нива за пари! Смешни милиционери, слаби резултати! Пазванта на Мето Илиенски е тук, къде е обаче, пазвантина на Тато? С едно отвличане не могат да се справят, контингента им е познат, убеден съм че всичко е свързано! Желание липсва!,
6
Мислех, че не може да има по-слаб и послушен от госпожата, но тоя ще я надмине. Случая с отвличането е пълен провал, зад неосветяването се крие немощ и некадърност. Въпреки, че ви бе поискана помощ , оставихте хората сами да се оправят. Както навсякъде в страната, бандитите си върлуват, полицаите бягат по фланга, омаловажават престъпленията, не желаят да ги регистрират, за да не им се развали статистиката и само хленчат за пари. А простотията с униформите, едва ли го има някъде по света, вероятно скоро и оръжието сами ще си купуват. Чудя се защо ги хрантутим, аааа , за да пазят политиците от народната любов.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

Момче решило да се помайтапи с гаджето си, като нарисувало една чертичка на теста за бременност. Но впоследствие било адски шокирано от въпроса:
- Бебчо, какво означава три черти?