ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Валери Симеонов с нови разкрития за аферите на Домусчиев, внася сигнал до Цацаров (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Валери Симеонов с нови разкрития за аферите на Домусчиев, внася сигнал до Цацаров (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
24888
Коментари
6
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Валери Симеонов с нови разкрития за аферите на Домусчиев, внася сигнал до Цацаров (ОБНОВЕНА)

Вицепремиерът Валери Симеонов удържа на обещанието си внесе сигнал до главния прокурор за незаконосъобразност на решението на Арбитражния съд към БТПП по делото за промяна на приватизационния договор на Български морски флот.

Според лидерът на НФСБ, който изнесе и доказателства за това, решението на Арбитражния съд се базира върху неправилно тълкуване и приложение на чл. 307 от Търговския закон, отнасящ се до стопанската непоносимост, който е неприложим за приватизационните договори. Освен това, Арбитражният съд взема предвид неверни експертизи, въз основа на които се правят заключения за приложението на чл. 307 от Търговския закон.

Като следствие, Арбитражният съд излиза с незаконно решение да се промени приватизационния договор за Български морски флот, както и да се приеме за допустимо и необходимо скрапирането на значителна част от корабите в БМФ.

Според вицепремиера Симеонов, взетото решение от Арбитражния съд е не просто незаконно и обслужващо частните интереси на приватизаторите на БМФ, но и създава рискове за националната сигурност.

"Това е първият сигнал, а ще има и втори, който ще третира закононарушения при сключването на сделката. Сега сигнализираме за сериозни нарушения при следправизационните инвестиции - съкращенията на хората и драстично намаляване на флота", заяви Симеонов. 

Вицепремиерът бе нападнат от журналистки с претенции, че единствени задават правилните въпроси, които настояваха да им обясни кои са удобните въпроси и кои неудобните. Симеонов обаче не слезе на нивото им и обясни, че е в прокуратурата за внасянето на важен сигнал за защита на държавните интереси и няма да обсъжда жълти медийни интриги, с което още повече ожесточи въпросните журналистки и те подвикваха подире му.

 

Напиши коментар »
(6)
1
ЧЕРКЕЗ...ПАША ....МАСОН. ...
2
Е КАКВО ТОЛКОВА Е НАПРАВИЛ ТОЯ ДОМУСЧИЕВ- ДА НЕ Е РИТАЛ ЖЕНА СИ В КОРЕМА, ПОНЕЖЕ Е БЕЗДЕТНА :-)
3
Не симпатизирам на Домусчиев по никакъв начин.Лаят на паленцето Симеонов, което се превръща в джавкане,буди у мен много смях и до голяма степен съжаление към бургаският "патриот".Той прекрасно знае,че Домусчиев е с бетонни устои в държавата,затова ако е позапушено мисленето му,някой да му подскаже, на часа да забрави за БМФ,да си гледа пашалъка,че след 18-сет месеца,ще гледа НС от телевизора на кабеларката си.
4
Верно ще гледа през кабеларката.., ама с 10 милиона в сметката!хахахах
5
TOYA PAK POCVA DA DRINKA!
6
Властта не се отразява добре на хомосексуалистите, пример: Симеонов, Сидеров, Тодоров и т.н.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Днес дадох на жената да разбере какво ми е, като ме мъкне по магазините. 
Влязохме в 11 кръчми и във всяка пробвах ракията и мезето, а после се върнахме в първата...