ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Каракачанов представя Доклада за състоянието на отбраната - ето какво решават министрите днес

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Каракачанов представя Доклада за състоянието на отбраната - ето какво решават министрите днес
Автор: ПИК
Дата
Дата
5288
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Каракачанов представя Доклада за състоянието на отбраната - ето какво решават министрите днес

На редовно правителствено заседание вицепремиерът по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще представи проект на решение за одобряване на Доклада за състоянието на отбраната и въоръжените сили на Република България през 2016 г. 

В дневния ред на кабинета е включена точка относно създаване на Координационен борд по въпросите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. Със създаването на Координационен борд се преодоляват съществуващите празноти в нормативната уредба, като се регламентират последователно, ясно и непротиворечиво въпросите, които се отнасят до оперативната координация по европейските въпроси по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. С Координационния борд се гарантира оперативното проследяване на преговорния процес в рамките на Съвета на ЕС и неговите подготвителни органи. 

Правителството ще разгледа и проект на постановление за изменение и допълнение на правилника за прилагане на Закона за отбраната и въоръжените сили на Р България, приет с постановление №46 на МС от 2010 г.

 

Напиши коментар »
(5)
1
И тоя бидон, като банкянската клептоманка, едвам си закопчават по едно копче на сакото!
2
Към -обрязяния индианец (индивид),-1,но не и човешко същество::Окото ТИ е хвърлено в копчето ,но не виждаш положителните и решителни действия на Патриотите в това правителство !!Просто се чудя такива индивиди като теб защо хабят напразно храната си !! ! !
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Какво разбира свиня от кладенчова вода? Та и тоя нерез !
5
TI DA NE GO PROVERI BE? OT KIDE ZNAESH , CE E OBRYAZAN. PO NEPODGOTVENI HORA OT TIYA" PATRIOTI" NE SA POPADALI VIV VLASTTA.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Две баби си говорят и едната пита другата:
- Колко тежиш?
- 70 килограма с очилата.
- А без тях?
- Не мога да видя кантара без очилата…