ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Каракачанов представя Доклада за състоянието на отбраната - ето какво решават министрите днес

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Каракачанов представя Доклада за състоянието на отбраната - ето какво решават министрите днес
Автор: ПИК
Дата
Дата
4972
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вицепремиерът Каракачанов представя Доклада за състоянието на отбраната - ето какво решават министрите днес

На редовно правителствено заседание вицепремиерът по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще представи проект на решение за одобряване на Доклада за състоянието на отбраната и въоръжените сили на Република България през 2016 г. 

В дневния ред на кабинета е включена точка относно създаване на Координационен борд по въпросите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. Със създаването на Координационен борд се преодоляват съществуващите празноти в нормативната уредба, като се регламентират последователно, ясно и непротиворечиво въпросите, които се отнасят до оперативната координация по европейските въпроси по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. С Координационния борд се гарантира оперативното проследяване на преговорния процес в рамките на Съвета на ЕС и неговите подготвителни органи. 

Правителството ще разгледа и проект на постановление за изменение и допълнение на правилника за прилагане на Закона за отбраната и въоръжените сили на Р България, приет с постановление №46 на МС от 2010 г.

 

Напиши коментар »
(5)
1
И тоя бидон, като банкянската клептоманка, едвам си закопчават по едно копче на сакото!
2
Към -обрязяния индианец (индивид),-1,но не и човешко същество::Окото ТИ е хвърлено в копчето ,но не виждаш положителните и решителни действия на Патриотите в това правителство !!Просто се чудя такива индивиди като теб защо хабят напразно храната си !! ! !
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Какво разбира свиня от кладенчова вода? Та и тоя нерез !
5
TI DA NE GO PROVERI BE? OT KIDE ZNAESH , CE E OBRYAZAN. PO NEPODGOTVENI HORA OT TIYA" PATRIOTI" NE SA POPADALI VIV VLASTTA.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Седят двама рибари на брега на морето. Единият измъква русалка и дълго я разглежда. След това я хвърля обратно в морето. - Защо? - пита го другият. - А как? - отвръща колегата му.