БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Внукът на директорката на убиеца от Борисовата градина е ликвидирал баща си (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Внукът на директорката на убиеца от Борисовата градина е ликвидирал баща си (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
86690
Коментари
4
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Внукът на директорката на убиеца от Борисовата градина е ликвидирал баща си (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Прокуратурата направи извънредни разкрития за убийството на сина на директорката на Йоан Матев, който уби младеж в Борисовата градина.

51-годишният Георги Николов бе умъртвен с множество намушквания с нож в петък вечерта. Оказва се, че убиецът е 20-годишният му син Севелин Николов, който е внук Василка Николова, дългогодишна директорка на "Езиков свят", където е учил Йоан Матев.

 

 

Севелин Николов, Снимки: ПИК

Мярката за неотклонение на младия мъж е задържане до 72 часа, като прокуратурата ще настоява за най-тежката мярка - задържане под стража. 

Обвиняемият няма криминално минало. Допуска се, че престъплението е повлияно от дългогодишна "нездравословна семейна среда" - майката и бащата са прекратили брачните си отношения през май тази година.

С обвиняемия е започнала работа веднага след разкриване на престъплението. Полицаите стигат до самопризнания от извършителя в рамките на 24 часа. Убитият е бил агресивен към сина си и съпругата си, разкриха от МВР.

Убийството е станало в 1 часа през нощта, сигналът за него е получен към 13 ч. през деня. Убиецът е направил самопризнания, показал е къде е скрил окървавените дрехи. Основният мотив за престъплението е омразата, която синът изпитвал към баща си. За убийството се е бил подготвил - взел е нож, резервни дрехи. Престъплението не е било плод на емоция или моментно настроение, смятат криминалистите.

 

Напиши коментар »
(4)
1
БАБА МУ ЩО НЕ ГО Е ПОСЪВЕТВАЛА ДА СИ ВЗЕМЕ БОЛНИЧНИ?
2
Тази т.н. директорка ни показа как се прикрива един убиец.И това ми било човек, педагог и т.н. уважаван член на обществото. А как са се почуствали родителите на убития Георги. И в едни момент това поведение ти се връща тъпкано.
3
Списвачите от ПИК, с цел сензация пишат заглавия-недоразумения - "Внукът на ДИРЕКТОРКАТА НА УБИЕЦА"...???!!! Убийците вече си имат директори ли? Имат дирекция или съществува някакво официално ведомство? Божке-е-е...
4
май не си в час! Има се придвид, че тая директорка бе пррикрила убиеца: беше забранила на учениците да кажат какво знаят , за да не пострада ивиджа на училището, но в крайна сметка той се оказа брутален убиец, едно семейство загуби детето си...а тя и други го прикриваха...Господ забавя, но не забравя!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Наборник e на медицинска комисия. На прегледа за зрение не успял да прочете нищо на таблото с изключение на най-едрия шрифт. Въпреки това докторът казал:

- Годен.

- Но, докторе, за какво съм годен?

- За близък бой.