БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вътрешният министър Валентин Радев представя програмата на МВР за мандата (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вътрешният министър Валентин Радев представя програмата на МВР за мандата (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
11738
Коментари
14
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вътрешният министър Валентин Радев представя програмата на МВР за мандата (ОБНОВЕНА)

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев представя Управленската програма в частта „Обществен ред и сигурност“.

До момента са усвоени, договорени и разплатени 57 087 659 евро от 160-те млн. евросредства за охрана на границата, заяви той. Министър Радев изтъкна, че е удължен срокът за усвояване на тези 160 млн. евро европейска солидарна помощ. По думите му тези 57 087 659 евро са приблизително 35 % от цялата сума. Министър Радев уточни, че към момента за охрана на границата има 36 процедури, на стойност 15, 5 млн. евро. Той допълни, че други 41 процедури за около 32, 5 млн. евро са в процес на подготовка. Радев поясни, че охраната на границата е част от приоритета на МВР, свързан с миграционната политика. 

Надяваме се сектора "Сигурност" да бъде подпомогнат за следващия бюджетен период, посочи Радев. На въпрос какво място заема сред приоритетите на МВР мотивацията на личния състав, министърът посочи, че мотивацията е много важна и има мерки в управленската програма по линия на МВР. Авторитетът на министерството, авторитетът на полицая е важно да бъдат повишени. Ако това стане, мотивацията идва сама, каза Радев. Желаещите вече са 10 за едно място, коментира той, като изтъкна, че синдикатите са го подвели. 

Хората трябва да казват, че полицията си върши работата все по-добре, а със заплатите с правителството ще се разберат, каза министърът. 

Как телефонните измамници успяват да излъжат хората с парите. Говорихме си с колегите - дайте да ги вземем тия на работа при нас, пошегува се министърът и заяви, че се работи срещу този тип измами. 

Няма да обяснявам как го правим, това е работа на професионалното ръководство, бе категоричен Валентин Радев. 

На въпрос на агенция ПИК за напрежението в Асеновград какво се предвижда срещу проблема, при условие, че проблемът зрее, министърът посочи, че кметът е обещал до края на месеца да има полицейско управление. Заедно с това е разпоредил да се провери на всички горещи точки дали има полицейски управления и където няма, ще се открият такива. 

 Гледайте по ПИК TV!

 

Напиши коментар »
(14)
1
Радев авторитета се гради и то с години и действия но за жалост ти си много далече от МВР.
2
Събират оборота от МВР столовете,за да ги дадат на полицаите за дрехи.идете да видите,какво става във вещества служба в Красна поляна.
3
За съжаление и този министър е едно голямо недоразумение. Жалко. Значи е вярно,че всички политически партии държат да има слаба и неефективна полиция. Жалко за населението,и обикновените хора.
4
ФИЗИОНОМИЯТЯ МУ ИЗЛЪЧВА НЕСИГУРНОСТ КАКЪВ Е ТОЗИ МИНИСТЪР И ЗНАЕ ЛИ КЪФЕ Е
5
Така управляват гербавите некадърници, като започнеш от Ушавия шлифер Цвъки и стигнеш до тоя милиционер? Къде ги намира Тиквуня, сигурно им прави кастинг и си ги избира хем по-тъпи, хем по-грозни от него!
6
МВР минисър Валентин Радев, Цвъки ушавия шлифер и Валерката Симеонов-патриотарчето, много ми напомнят на едновремешните тричленки, които съсипаха живота на десетки хиляди хора! Забележете и тримата са с много добре развит гнатокраниум за сметка на неврокраниума! Изводите си направете сами. За неосведомените, гнатокраниума е онази част от черепа с която се дъвче mandibula, maxilla, т.е. долна и горна челюсти, неврокраниума включва всичко над инфериорната част от очната линия и назад, т.е. фронтална кост, париеталните кости и окципитална кост.
7
Колкото и да обновявате,управленска програма, главното ченге не е представило,няма и как ще търка, стола до оставката 3!
8
"Родната полиция ни пази!" - пеят циганите...
9
Поредният БОЙКОВ бушон. Кога ли ще изгърми ? Когато началника каже ли ?
10
ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!! Посмотрел и был в ШОКЕ.... Вот ссылка на Ютуб https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA
11
Добро пожаловать на наш сайт V.I.P. Услуги OpenVPN DoubleVPN Service Proxy/Socks Service http://0.00000007.ru/3#540CZ6ft4T ------------------------ Постоянно огромное количество socks и proxy серверов онлайн на данный момент: 33557 IP в 198 странах Высочайшая анонимность - мы гарантируем, что все наши прокси сервера целиком и полностью анонимны (тоесть не ведут логов и не модифицируют http заголовки) Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика! Сверхнадёжная защита IP и всех абсолютно соединений без эксплуатации VPN Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Укрыть или сменить ваш IP можно 2-я кликами мышки. Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8 Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE) Совместимо с любыми виртуальными машинами Безусловно САМЫЕ низкие расценки на безлимитный доступ при высочайшем качестве Наше правило - больше покупаешь - меньше платишь Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске -IP Hostname Language Uptime Country City Region- Неизрасходованные прокси не сгорают при завершении срока действия аккуанта. ICQ бот на всех абсолютно тарифных планах! Высококлассная техподдержка Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN Полностью Анонимный VPN Сервис Доступ по защищённому https протоколу Всё что нужно для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату! Vip proxy __________ купить прокси сервер блокировка группы вконтакте proxy 3a купить openvpn client
12
http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Абинск. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Быстро Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... +7(861) 241 2345 ___________________________ благоустройство г киселевск акт на благоустройство контрольная благоустройство придомовых территорий санпин придомовые территории и благоустройство благоустройство территорий ростов
13
Помогите. В квартире появились клопы Напишите кто как избавлялся?. Я нашел фирму в Саратове по избавлению от насекомых с положительными отзывами Самостоятельно пробовал разные средства от насекомых, не помогло. ------ Добавлено 15.06.2017 12:01 Кому надо ссылку [http://bio64.ru/?page_id=193 - уничтожение тараканов в саратове http://www.bio64.ru - http://bio64.ru/wp-content/themes/wordpress-shabloni.ru.spectrum/wordpress-shabloni.ru.spectrum/images/logo.png
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.