БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за банковата несъстоятелност по предложение на ДПС, 7 комисии бистрят нови правила

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за банковата несъстоятелност по предложение на ДПС, 7 комисии бистрят нови правила
Автор: ПИК
Дата
Дата
6519
Коментари
3
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за банковата несъстоятелност по предложение на ДПС, 7 комисии бистрят нови правила

Депутатите подхващат закона за банковата несъстоятелност по предлвожение на депутати от ДПС. Ето какво още ще гледат народните представители: 

  1. Предложение по чл. 53, ал. 8 от ПОДНС от Парламентарна група "Движение за права и свободи": Първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за банковата несъстоятелност (Вносители: Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид, 26.10.2017 г.).
  2. Първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия (Вносител: Министерски съвет, 10.11.2017 г.).
  3. Първо гласуване на Законопроект за изменение на Закона за измерванията (Вносител: Министерски съвет, 23.10.2017 г.).
  4. Първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за техническите изисквания към продуктите (Вносител: Министерски съвет, 23.10.2017 г.).
  5. Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за изпълнение на Регламент на Съвета (ЕО) № 1236/2005 относно търговията с някои стоки, които биха могли да бъдат използвани с цел прилагане на смъртно наказание, изтезания или други форми на жестоко, нечовешко или унизително отнасяне или наказание (Вносител: Министерски съвет, 18.9.2017 г. Приет на първо гласуване на 18.10.2017 г.).
  6. Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Наказателния кодекс (Вносител: Министерски съвет, 1.8.2017 г. Приет на първо гласуване на 21.9.2017 г.).
  7. Първо гласуване на Законопроект за Европейската заповед за разследване (Вносител: Министерски съвет, 10.11.2017 г.).
  8. Второ гласуване на Законопроект за допълнение на Закона за лечебните заведения (Вносители: Анелия Клисарова и група народни представители, 1.9.2017 г. Приет на първо гласуване на 26.10.2017 г.).
  9. Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за електронните съобщения (Вносител: Министерски съвет, 29.9.2017 г. Приет на първо гласуване на 26.10.2017 г.).
  10. Първо гласуване на Законопроект за платежните услуги и платежните системи (Вносител: Министерски съвет, 16.10.2017 г.).

 

Напиши коментар »
(3)
1
Отново прах в очите за балъците.
2
Анкета на ПИК : Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие? ТИКВАТА - 36% ; Румен Радев - 29%.....ХАХАХА, НЯМА ТАКЪВ МАЙТАП. :-) Та Г-л Радев е светлинни години пред ФАТМАКА - ТИКВА бе другари. :-) хахаха. :-)
3
Незабавно да се приеме проектозакона на Ментата, Шиши Сюнета и Ханъм Ханъм.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!