ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за БНР и БНТ

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за БНР и БНТ
Автор: ПИК
Дата
Дата
3964
Коментари
2
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за БНР и БНТ

През първата работна седмица след ваканцията и празничните дни депутатите подхващат закона за БНТ и БНР.

Ето какво още ще решават народните представители:

  1. Проекти на решения за промени в постоянни комисии (Вносители: Цветан Цветанов, Снежана Дукова и Даниела Савеклиева, 26.7.2017 г.; Снежана Дукова, 27.7.2017 г.).
  2. Първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за опазване на селскостопанското имущество (Вносители: Александър Мацурев и група народни представители, 12.7.2017 г.)
  3. Първо гласуване на Законопроект за изменение на Закона за радиото и телевизията (Вносители: Вежди Рашидов, Станислав Станилов, Стефан Данаилов, Велислава Кръстева, Ерджан Ебатин и Боряна Георгиева, 7.7.2017 г.).
  4. Законопроект за ратифициране на Спогодбата за социална сигурност между Република България и Кралство Мароко (Вносител: Министерски съвет, 20.7.2017 г.).
  5. Законопроект за ратифициране на Меморандума за изпълнение на Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ - ИПП България - Сърбия ССI 2014ТС16I5СВ007 между правителството на Република България и правителството на Република Сърбия (Вносител: Министерски съвет, 29.6.2017 г.).
  6. Годишен отчет за дейността на Националната здравноосигурителна каса за 2016 г. (Вносител: Министерски съвет, 23.6.2017 г.).

 

Напиши коментар »
(2)
1
Да намалят бюджета на БНТ от 100 млн. на 5 млн. Няма пари за глупости.
2
днес в нас бяха 115 депутати тези закони не са редовни затова мажоритарен вот 120 депутати и 1 лев субсидия
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Обран е апартаментът на депутат. По думите му нищо не е изчезнало освен парите на безработната му съпруга... Около милион евро...