ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за БНР и БНТ

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за БНР и БНТ
Автор: ПИК
Дата
Дата
3578
Коментари
2
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите подхващат закона за БНР и БНТ

През първата работна седмица след ваканцията и празничните дни депутатите подхващат закона за БНТ и БНР.

Ето какво още ще решават народните представители:

  1. Проекти на решения за промени в постоянни комисии (Вносители: Цветан Цветанов, Снежана Дукова и Даниела Савеклиева, 26.7.2017 г.; Снежана Дукова, 27.7.2017 г.).
  2. Първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за опазване на селскостопанското имущество (Вносители: Александър Мацурев и група народни представители, 12.7.2017 г.)
  3. Първо гласуване на Законопроект за изменение на Закона за радиото и телевизията (Вносители: Вежди Рашидов, Станислав Станилов, Стефан Данаилов, Велислава Кръстева, Ерджан Ебатин и Боряна Георгиева, 7.7.2017 г.).
  4. Законопроект за ратифициране на Спогодбата за социална сигурност между Република България и Кралство Мароко (Вносител: Министерски съвет, 20.7.2017 г.).
  5. Законопроект за ратифициране на Меморандума за изпълнение на Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ - ИПП България - Сърбия ССI 2014ТС16I5СВ007 между правителството на Република България и правителството на Република Сърбия (Вносител: Министерски съвет, 29.6.2017 г.).
  6. Годишен отчет за дейността на Националната здравноосигурителна каса за 2016 г. (Вносител: Министерски съвет, 23.6.2017 г.).

 

Напиши коментар »
(2)
1
Да намалят бюджета на БНТ от 100 млн. на 5 млн. Няма пари за глупости.
2
днес в нас бяха 115 депутати тези закони не са редовни затова мажоритарен вот 120 депутати и 1 лев субсидия
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Жена превързва главата на мъжа си, когото преди малко е ударила с тиган, и казва:
- Просто не знам какво щеше да правиш без мен!