Вход
София
Времето в София 27 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатът патриот Александър Сиди: Дейността на финансирани отвън организации трябва да се пресече. Ако съдии са били на "банкет" на "Америка за България", да подадат оставка!

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатът патриот Александър Сиди: Дейността на финансирани отвън организации трябва да се пресече. Ако съдии са били на "банкет" на "Америка за България", да подадат оставка!

на 10.08.2017
4137
24
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатът патриот Александър Сиди: Дейността на финансирани отвън организации трябва да се пресече. Ако съдии са били на "банкет" на "Америка за България", да подадат оставка!
Автор: ПИК
10.08.2017
24
4137

Депутатът патриот Александър Сиди говори по горещи теми пред ПИК TV. 

Ето какво каза Сиди: 

Проблемът на Асеновград не е от тази година, не е от пролетта, а от 30 години и показва срастването на политическата мафия с гетата. Един битов инцидент, при който двама души се сбиват води до това, че една тълпа се самоорганизира, взема колове и брадви и тръгва да се саморазправя. Те не отиват в полицията и в прокуратурата да подадат жалба, а тръгва да се саморазправя, защото се чувства безнаказана. Това означава, че някой дълго време е подпомагал този процес. Дали е Манол Генов или който и да било друг, ще каже съдът. Но така или иначе оставихме тези хора да се държат така, сякаш нямат задължения, а имат само права и политиците се възползват от това.

Валери Симеонов: Ангажиментите, които сме поели в Асеновград, са изпълнени!

Валери Симеонов: Ангажиментите, които сме поели в Асеновград, са изпълнени!

Всичко, което е поето като ангажимент в Асеновград е...

на 06.08.2017

Хората искат конкретни действия веднага, но аз съм неприятно изненадан от това, че ги очакват толкова бързо. Онези, които покриват критериите и не са навършили 40 години и имат средно образование, могат да станат полицаи, но тепърва трябва да бъдат обучени. Между 3 и 6 месеца отнеца процедурата по назначаването на полицаи.

Толкова отнема и процедурата по премахването на незаконните постройки. Ако има регистрирани хора в незаконни постройки, значи кметът на Асеновград Караиванов трябва да отиде на съд и за това, а не само за нещата, за които го разследват, защото няма как някой да се регистрира на място, които де факто не съществува.

Помним сълзливите репортажи от Гърмен с майки и деца, които нямат къде да живеят. Само че на мен също никой не ми е дал къде да живея - аз съм работил, купил съм си жилище или съм под наем, но спазвам правилата в тази държава. Същото трябва да спазва законите в тази държава, независимо от етническата си принадлежност.

От последните минути! Протестиращите в Асеновград блокираха главния път за Смолян

От последните минути! Протестиращите в Асеновград блокираха главния път за Смолян

Потегли протестното шествие в Асеновград, съобщи радио...

на 06.08.2017

Само че в Гърмен дойдоха едни хора отнякъде и казаха: какво правите вие, защо събаряте тези постройки, не може, ние сега ще ви осъдим. И осъдиха държавата, че не осигуравя на тези хора къде да живеят и спряха събарянето на незаконните постройки. И тук е въпросът кой плаща на тези хора да правят това.

Миналото лято избоя скандал в "Столипиново". Там има хора, които са собственици на земята, върху която има незаконни постройки и за която те плащат данъци, но изобщо не могат да я ползват. Само че циганите казаха: когато дойдоха да ни събарят къщите, дойдоха едни хора и ни казаха да си наемем адвокат еди кой си. Кой плаща на тези адвокати, които са с най-високите хонорари в България?

Не, че държата не знае кои са. Но е очевидно, че някаква организация, финансирана отвън плаща на адвокатите в Асеновград, за да водят тези наказателни дела.

Оттук нататък ние, патриотите, сме се заели с въвеждането на ред в гетата, полиция в малките населени места. Но е много важно да бъдат контролирани организацииите, които финансират циганите отвън. В Унгария например проблемът с циганите също беше много сериозин и там властите наложиха строг ред в тези махали, задължително образование там и пресичане на дейността на организациите, финансирани отвън. Там беше случайт със Сорос и тежката битка, която Орбан проведе с него, защото целите на Сорос не съвпадат с интересите на държавата.

Тази общност трябва да бъде убедена, че освен права, има и задължения и това става само с налаганетто на държавна сила. Тези хора са европейски граждани и щом смятат, че нашата държава не им дава достатъчно, да отидат в друга европейска държава. Двойният стандарт на Брюксел, заради който държавата ни беше осъдена, е неправилен подход за решаването на този проблем. Това азначава да прехвърляме проблема от болната глава на здравата. Това е причината останалите граждани да протестират. Либералният модел в Европа прави едно - мнозинството да се чувства отговорно за добруването на малцинството, само че ние сме длъжни да плащаме сметките на никого.

Протестиращите в Асеновград блокираха и обходния маршрут до Смолян

Протестиращите в Асеновград блокираха и обходния маршрут до Смолян

Протестиращите в Асеновград блокираха и обходния маршрут...

на 06.08.2017

Затова държавата трябва веднага да влезе в гетата, за да разберат тези хора, че има държава. За да не се стига дотам една група хора да тръгва да линчува. Когато в гетата има полиция, която да прекрати незаконните дейности там, защото там има наркотици и тези места са развъдник на всякакви незаконни дейности. Защото държавата през последните 30 години плаща за всички цигански своеволия. Някой е проспал тези гета, защото утре кметът на Асеновград ще прати някой Манол да си купи гласовете, които му трябват.

Затова държавата трябва да влезе в гетата - това, което прави Валери Симеонов в момента - обикаля навсякъде и обяснява на хората. И не бива да има протести, защото те костват много, а трябва време, за решаването на проблема. Тези проблеми не могат да бъдат решени днес и сега. Иначе ще се превърнем в тълпата, която решава проблема с колове и брадви.

Затова се опитваме да превърнем влизането на държавата в гетата в политика на управлението. В момента Обединените патриоти разработваме програма в тази посока и ще я представим в края на лятото. Този процес няма да приключи след година-две, а след 10-20 години. Имаме разбирането и подкрепата на ГЕРБ, трябват и законодателни промени, които ще вкараме в началото на следващия политически сезон. Те засягат например закона за гражданската регистрация, защото там има дупка и трябва да се въведе режим на дерегистрация. И трябва да залегнат в дългосрочна стратегия.

Това, че Бойко Борисов е премиерът, който подписа споразумението с Македония, е чудесна новина за нас, дори беше сравнен с цар Борис III заради това. Там беше и вицепремиерът Красимир Каракачанов. Ние не спорим за авторство над тази идея. Не бива да си играем на политика по тема, която трябва да обединява нацията.

С дренотемието дали ще лъде готов ремонта на НДК трябва да се занимава прокуратурата, а не БСП. Проблемът е не дали ще бъде готова конгресната сграда, а дали държавата ще бъде готова за европредседателството. Политическият дебат трябва да бъде за темите. На този етап държавата все още не е готова за европредседателството, защото не е посочила темите. Политическият дебат се води за това дали за закупени пердетата в НДК или не.

Включването на гражданите в целия този проес за определяне на темите на европредседателството е задължителен. Ние трябва да научим обществото, че искаме да чуем мнението му. На ниво министерства трябва да има определени теми.

Аз вече съм говорил с нашия министър на екологията Нено Димов да определи такава тема. Можем да поставим проблема за защитените територии, макар че България се поддаде на зеления терор и сама се вкара в този проблем. А има различни видове защита, а не само пълната забрана. Трябва да се види дали е възможно да се стигне до преразглеждане хем да се запази природното многообрази, хем земята да бъде използвана по предназначението. Красимир Каракачанов също има идеи в областта на отбраната.

Тук проблемът с намесата на организации, които са финансирани отвън, е същият, както при циганите, както и в съдебната реформа. Някой някъде финансира нещо с ясното съзнание, че гони своя лична цел. Това е проблем. Сорос е прав да защитава политиката, но въпросът е дали това ни харесва и отговаря на интересите на България. Ако това финансиране идва от Америка, значи е добро, ако идва от Русия, значи е лошо, а трябва да се мисли дали отговаря на интересите на България.

Категорично приемаме идеята на главния прокурор юридически общности да не се финансират от външни фондации, защото ако дойде "Америка за България" и финансира събрание на съдиите и утре някой от тази организация трябва да бъде съде за противодържавна дейност от съите тези съдии, това няма как да се случи. Затова, ако някой от съдиите, участвали в такъв "банкет", финансиран от "Америка за България", да бъде така добър да си подаде оставката. Ами, ако дойде "Русия за България" да финансира, тия, които защитават финансирането на "Америка за България" ще скочат срещу нея. Това е абсурд.

Затова никой не може да финансира нашата независима съдебна система, иначе тя ще бъде зависима от тази организация. За съжаление ГЕРБ изтегли предложението си за забрана на такова финансиране, защото се среща с американския посланик. Но ние сме подготвили предложение за промени в Закона за съдебната власт, които да регламентират точно този тип отношения, и се надяваме ГЕРБ този път да го подкрепи. 

Цялото интервю гледайте във видеото:

Сподели:
свързани новини
Край на блокадата по пътя за Смолян от протестиращите в Асеновград Край на блокадата по пътя за Смолян от протестиращите в Асеновград
Протестиращите в Асеновград освободиха движението по пътя...
на 06.08.2017
Напиши коментар »
(24)
1
Ссссссссссссссссссссссссмърт на народа, свобода на фашшшшшшшшшшшизма ...
2
Имам един въпрос, малко неудобен, но ще го задам. Какво правите заедно с гербавите некадърници в правителството и чий го крепите в парламента, като сте толкова принципни и праволинейни?
3
Ха добро утро, директна намеса в българското правосъдие целящо снисхождение и безнаказаност за нехората, с цел мачкане на българския етнос и изгонването му от тази територия за сметка на ман лите
5
До № 2 - лапат суджуци , щото сега им е паднало .А този, би трябвало да не яде свинско , ама лакомия , брат !
6
МА ПАТРЕОТИТЕ СА КУРФУЛЯЦИ НА БАЦО !....ШО СА У ВЛАСТА....А ?....АКУ СА ИЗТИНСКИ ПАТРЕИОТИ ТРЕА СА ОПУЗИЦИЯ И НА БАЦО СУЖУКА И НА КУРНЕЛЕИ МААЗНАТА МАТА ХАРИ НА ОНЯ СИГАН КОСТУФ УТ ДРАГАЛЕФЦИ....БАНКЯ БОЯНА ДРАГАЛЕФЦИ СА ПРОКЛЕТИ УТ ИСУС ОШТИ ПРИ СТАРИО ЗАВЕТ !....ТАМ Е БИЛО ЗА КУКОШАРНИК НА ЕВРЕЯ !....А ЗОФИЯ / БУЛГАРИЯ Е БИЛА ЕДНО ГУУЛЕМО ГОФНО....УУ КРАЯ НА ИМПЕРИАТА НА БИЗАНТИЯ !....СА ЖИВЕЕТЕ ВРУХО МИЛЯРДИ ТОНА ГОФНА !....
7
Днес дизела в България, преди облагане (Excluding taxes) с ДДС (VAT) и акциз (duties), е по-скъп от този в Австрия, Кипър, Финландия, Германия, Унгария, Ирландия, Литва, Латвия, Люксембург, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Румъния, Словакия, Обединено Кралство - www.energy.eu/fuelprices/ Това не значи обаче, че руското предприятие край Бургас, производител на горивата, ще почне да плаща данък печалба. Г-н патриот Александър Сиди, ами най-накрая вземете мерки срещу тия соросоиди, бе. Окрадоха България!!!
8
ЩЕ ИМА МНОГО ДА ЧАКАМЕ ОТ ГЪЗОЛИЗЕЦА НА БОКО СУДЖУКА-ВАЛЕРИ ДА НИ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ,А ВИЕ ИСКАТЕ И ВРЕМЕ. Г-Н ПАТРЕОТ СИДНИ,СЕГА ВИ Е ВРЕМЕТО ЗАЩОТО СТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО,СЛЕД ГОДИНА МОЖЕ ДА СТЕ ИЗРИТАНИ А И БОКО СУДЖУКА НА ВТОРАТА ГОДИНА БЯГА ОТ ВЛАСТТА.
9
Имам едно предложение към ПИК. Изисквайте от хората , които коментират да използват богатството на българския език, за да изразят своето отношение към събитията или темата. В крайна сметка уважавайте себе си и не допускайте псувни , арогантни изрази и други гнусотии на страниците на вашия сайт. Така ще научите и читателите си да проявяват себеуважение и уважение към Вас. Пък и да търсят нормален начин да се изразяват.
10
NAPRAVI GO. NALI SI NA VLAST? MOJE BEZ DA NI GO KAZVASH NIE VSICKO TOVA GO ZNAEME, AMA DEYSTVIYA NEVIJDAME.
11
Ей го и тоя патриот, ама руски патриот, требе са касапи.
12
Бе Сашо седни като те слуша човек как мазно говориш и ласкаеш Валерката че някой ти вярва като знаят как заграби Козия рог в Странджа .Трябваше да се стигне до пълна разруха и да го присвои на безценица .Още по трагичното е че като общински съветник си закупи на мижава цена офис за ТВ СКАТ и ПП НФСБ само дни преди да стане вице премиер ги срена и върху земята вдигна цял комплекс .
13
ПИК-овци, оправете си правописа
14
Много интересна статия.Нали патриотите сега са на власт с герберите защо не се внесе и приеме закон за чуждите агенти ?САЩ го имат още от 1938 гоз , Русия го прие наскоро изгони ги соросоидните мекерета да сега вият до небето.Та по този закон ще се проследи всяко чуждо НПО кой и как го финасира и защо и каква е целта му, ха дано но надали герберите ще го приемат това все едно да отрежат клона на който стоят !!!!Патриотите нали щяха да се борят и срещу монополите май нищо не се вижда направено.х
15
Чакаме и депутатина ДиВиДи да са изкаже....
16
Аз давам по малко и по равно и на трите си пудела, Мургавия, Белия и Дебелия. И тъй като и те лапат суджуци, няма много да лаят.
17
Истината е, че доста ще има да драпаме, докато стигнем американското правосъдие. Ако само са плюскали на банкета, жалко, а ако нещо им е влезло в кратуните - добре.
18
До №7. Държавата я окрадоха комунисти, герберисти, депесари, Доган, Пеевски и т.н. Па ти като си гламав мисли, че е Сорос.
19
Добро пожаловать на наш сайт V.I.P. Услуги OpenVPN DoubleVPN Service Proxy/Socks Service http://0.00000007.ru/3#GN0f332Q25 ------------------------ Стабильно большое количество socks и proxy серверов онлайн на данный момент: 33557 IP в 198 странах мира Высочайшая анонимность - мы гарантируем, что все наши прокси сервера на все сто процентов анонимны (тоесть не ведут логов и не модифицируют http заголовки) Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика! Сверхнадёжная защита IP и всех без исключения соединений без использования VPN Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Сокрыть или сменить ваш IP можно двумя кликами мыши. Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8 Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE) Совместимо с любыми виртуальными машинами Безусловно САМЫЕ доступные расценки на анлимитный доступ при высочайшем качестве Наше правило - больше приобретаешь - меньше платишь Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске -IP Hostname Language Uptime Country City Region- Неизрасходованные прокси не сгорают при завершении времени действия аккуанта. ICQ бот на абсолютно всех тарифных планах! Высококлассная техподдержка Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN Полностью Анонимный VPN Сервис Доступ по защищённому https протоколу Всё что требуется для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату! Vip proxy __________ купить usa proxy вход +на интимсити +в обход блокировки прокси сервер онлайн россия бесплатно обход блокировки вконтакте +на работе
20
ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!! Посмотрел и был в ШОКЕ.... Вот ссылка на Ютуб https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA
21
http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в Краснодаре и г.Геленджик. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Под ключ Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... 78612412345 ___________________________ парковка благоустройство москва озеленение и благоустройство ювао муп благоустройство г славгород благоустройство территорий нижегородская область студенческие проекты благоустройство территории
22
Корупционни практики има навсякъде по света! Осветляването им зависи от съществуването на независима журналистика и самосъзнанието на гражданското общество, които по същество са свързани право пропорционално! Пример на незряло или по-скоро супресирано такова е нашето. Предателско в лицето на лъжедемократа, вечно гладуващия и никога не довеждащ делото си до край Едвин Сугарев. Забелязъл съм, че всичко у нас е някак почти, както се казваше в една песен! В България винаги мислиме, че ние първи сме измислили, колелото или пък топлата вода, за жалост тази черта ни е обща с "братята" македонци и още по-тъжното е, че нито ние, нито те сме измислили тези неща. Все пак е добре за подклаждане на националното ни самочувствие, но да се върнем на темата за Биби Нетаняху, при него доказването на корупция ще бъде трудно и да не забравяме, че той е истински герой за израелитяните.от " Шест дневната война" а не като нашия измислен помпиер, който е потънал до гуша в корупционното блато! КТБ, суджук гейт, НДК и Боршош , изцепките на Цвъки Ушавия Шлифер и недоразумението мистър Бийн -"Президента" щях да забравя да отбележа изключителното назначение на нямащата нищо общо с правосъдието.Цецка Квачева за министър на правосъдието??? Опитах се да направя корелация с Израел, но под натиска на фактите се оказва, че не мога да направя такава, заради всичките ни негативни герои, които ни управляват! На почивка съм и бях се заклел, че няма да напиша и една буква, но и това не ми се получи! Сега много "благодариме" на експерта от Б С П, но, както казваше моят дядо Мъдрия Заек: " Специялисти с лопата да ги ринеш, всеки иска да държи перодръжка и да дава акъл, но никой не иска да копА компиро"!
23
Помогите. В доме завелись тараканы Напишите кто сталкивался?. Я нашел фирму в Энгельсе по избавлению от насекомых с положительными отзывами Самостоятельно пробовал разные средства от насекомых, не помогло. ------ Добавлено 03.07.2017 13:00 Кому надо ссылку http://bio64.ru/?page_id=195 - http://www.bio64.ru - http://bio64.ru/wp-content/themes/wordpress-shabloni.ru.spectrum/wordpress-shabloni.ru.spectrum/images/logo.png
24
заказ продвижения сайта логин в скайпе SEO - PRO1
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Морална криза е да си ядеш сланината с уиски само защото ти е свършила домашната ракия.

няма нови новини
Днес: 290
hot
най-четени новини в момента
сега
2215
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДОБЪР ЗНАК! Срещата на Тръмп и Путин се проточи с половин час (НА ЖИВО ОТ ХЕЛЗИНКИ)
x
ТРИК! Как да заспивате за една минута?
x