БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Иван Гарелов в ексклузивно интервю: Коко Каменаров се заяде с мен, но Марианчето на Димитър Цонев ми писа, че съм единственият останал! Не съм се виждал повече с Герджиков, но бих го поздравил

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Иван Гарелов в ексклузивно интервю: Коко Каменаров се заяде с мен, но Марианчето на Димитър Цонев ми писа, че съм единственият останал! Не съм се виждал повече с Герджиков, но бих го поздравил
Автор: ПИК
Дата
Дата
72300
Коментари
13
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Иван Гарелов в ексклузивно интервю: Коко Каменаров се заяде с мен, но Марианчето на Димитър Цонев ми писа, че съм единственият останал! Не съм се виждал повече с Герджиков, но бих го поздравил

БНТ е в отстъпление от годините в началото на демокрацията, финансово тя е пряко зависима от правителството, предлагам да се финансира с процент от БВП. В публицистиката професионалният баланс е нарушен в зависимост от разни донори. Тя трябва да е №1 по обективност и меродавност. Това заяви в ексклузивно интервю преди края на конкурса за БНТ един от кандидатите - тв легендата Иван Гарелов.

Пред камерата ни той даде пълна изповед за живота си в момента, както и откровени коментари по всички актуални теми.

Получих едно писмо по телефона от съпругата на Димитър Цонев - Марианчето: "Ти си единственият, който остана!".

Когато се заяде с мен за безплатната храна в БНТ, Коко Каменаров беше в някаква странна възбуда, не зная какъв е източникът ѝ, но това не е добре. Така е в ББС. По принцип човек се заяжда, когато няма какво да каже.

В БНТ работят едни от най-добрите специалисти в България, но тя е аутсайдер, всички получават ниски заплати и нямат самочувствие.

Една значителна част от хората, които са в списъка на подкрепящите ме, са давали съгласието си по телефона. Може да са забравили, може да им е дошло просветление отвън. Не зная. Ние сме малодушно страхливо племе. Но поне кажи, че си размислил, а не да извърташ мнението си, каза още Гарелов.

"Когато Емо Кошлуков ме подкрепи, той не беше кандидат. Помолих моята секретарка да го зачертае, но един от списъците с неговото име е отишъл в СЕМ.

Има нещо гнило в това да се казва, че някой е фаворит. Те на кого са фаворити? Има списък с 84 интелектуалци в България, на които аз съм фаворит. Има изследване, в което водя десет пъти на останалите. Те на кого са фаворити. Аз съм скептичен за това, доколко обективен ще бъде изборът на шеф на БНТ", заяви тв легендата.

"Имаше есемес от Бойко Борисов до Огнян Герджиков, той ми го каза. В него не пише да бъда уволнен. Но Жени Марчева постъпи неправилно, когато каза в разговора си с Герджиков, който отрече да е получавал есемес: "Значи Гарелов лъже". Правилно беше да кажа "Значи един от двама ви казва неистината". Оттогава не съм се виждал с Герджиков, но ако се видим, аз ще го поздравя.

По принцип в обществената телевизия, която провежда национална политика, не би трябвало да има никакви външни финансирания, от която и да било фондация, от която и да било страна. Това е нередно. Само да не излезе, че Иван Гарелов е против Бойко Василев. Не съм против Бойко, той е мой ученик.

Ако някой се обяви потив тази фондация "Америка за България", те казват, че той е срещу Америка. Само че те водят политика срещу сегашния президент на САЩ. Коя е правилната политика?

Когато съдиш Нова телевизия, те знаеха, че истината е на моя страна и поискаха извънсъдебно споразумение. Получих много добра сума, с която пих узо доста лета в Гърция", коментира Гарелов пред ПИК TV

Гледайте цялото интервю само по ПИК TV!

 

Напиши коментар »
(13)
1
Не на това ченге, баста на ДС , докога медиите ще са подвластни на задкулисието и интригантството, чиито фаворит е този ояден човек????///
2
ДО ТАМ ОПРЯХМЕ !!! 75 ГОДИШЕН ДС-ар ГЕНЕРАЛЕН НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ !!! СЕГА ДА ОЧАКВАМЕ И РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ В ПЕТЪК !!! БОЖЕ, БОЖЕ ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ !!!
3
тоя да си пие узото и да се пази от трипера,за друго не става
4
Пик докога ще ни занимавате с такива гнусотии, като ДС доносника Гарганелов. Та тоя агент доносник е доносничел за майка си и жена си бе хора. За болшевишкия трипер от Русия ,нищо не пишете, защо.??? Ако тоя червен боклук не беше толкова гнусен, като баба Е. Йончева, която бе мома на С.С. Момата, прецедента тъпанар Гумен Радеф, никога нямаше да го покани в болшевишкия си гнусен екип!!!
5
ПОЗОР ! АКО ТОЗИ ДОНОСНИК ГО НАПРАВЯТ ШЕФ НА БНТ ,ТОВА ЩЕ Е ЦИНИЧНО СПРЯМО ДЕМОКРАЦИЯТА И ПЪТЯ КОЙТО СМЕ ИЗВЪРВЕЛИ ДО СЕГА. ОСТАВЯМЕ НА СТРАНА ВЪЗРАСТТА ПРИ КОЯТО ВЕЧЕ МОЗЪКА НЕ ТЕ СЛУША. ГАРЕЛОВ СЕ ПОДИГРАВА С ХОРАТА.
6
Който и да стане само не на чалгата,интервюта под нивото на повечето зрители,не на филми с чудовища с течащи лиги,не подценявайте интелекта и вкуса на хората ,стига простотия ,която ни залива от БТВ и особено нова!Моля!
7
litschno sam potarpevsch ot tozi negodnik,koito me naklepa vav vestnik ,,narodna mladej,, tsche sam kupil 100 us dolari ot edin negar.mrasnik.
8
Тези, които класифицират лицата на основание партийна и друга принадлежност са от същи този кръжок и противници това да бъде IQ, класификацията по интелигентност, неприемливо нито от политиците, нито от управляващите, защото са кариеристи и не искат личните им качества да са критерии.
9
Няма ли кой да измете ДС ченгетата завинаги!
10
АИ ГАРЕЛЬОФ ФАНИ СИ УЯ У ПРОЦЕС ЧИКИЯ ....И....НЕ ПАДАИ ПРЕДИ А СЕ ПОЯВИ ШАМПУНА КОИ МОЗАКО ТИ МИСЛИ ЗА ЗПЕРМА !....ПОСЛИ ЛЕГИ !....НЕ ТИЧАИ !....НЕ ВИКАИ !....НЕ ВОДИ ДАЛГИЕ РАЗГУВОРИ !....КУГА ЯДИШ ДАФЧИ ДААЛГО И НЕ ГЛЪТАИ БРЪЗОУ ШО СИ ЛАКОМ !....ПОСЛИ ПИИ МААЛУ ГАЗОЗА И ПРЪДИ !...СКРУУЧЛЯК ДООЛЕН !....ЗИФТАР СИ УТ 1960 ГОДИ ГОВЕДО !....ШО БЕГА У БЕИРУТ ДААЛЕКО УТ СТРЕЛБАТА ?....ПЕЕРАЗ СИ ДЕДО !....
11
Моля да бъде дискутирано следното предложение:Избирателната възраст в страната да стане 21г.,Избируемата възраст 30г.,При пенсиониране на лице по възраст и стаж,да отпаднат за него всички задължения към когото и да било
12
Бая си дърт за шеф на БНТ. Второ, ти беше четец на Панорама и като такъв научи и некадърника Бойко Василев. И двамата нямате нищо общо с журналистиката. Трето, БНТ и БНР не са национални медии, въпреки че издръжката им е за наша сметка, а комунистически и в тях не работят кадърни журналисти, а посредствени, които занимават зрителите с руска пропаганда. Нямат пари да излъчват в гледаемо време хубави нови филми, защото хората това искат да гледат, но имат пари за негледаемите им предавания от фалшиви данни на исторически теми, на Добринка всеки вторник с нейните глупави статистики или негледаемите сериали и непрекъснати повторения на филми от преди 10-20 години без никакви стойности.Това е БНТ, което ние плащаме и там се въртят само комунистически кадри. БНТ и БНР трябва да бъдат закрити като медии.
13
Салют! Мое имя Ассоль. Очень хочется познакомиться. Моя подробная анкета указана в профиле http://forum.interznak.ru/profile.php?action=show&member=1791 - здесь
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!