ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Карадайъ за заплахата от Русия: Доклада трябва да го гледаме в неговата цялост

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Карадайъ за заплахата от Русия: Доклада трябва да го гледаме в неговата цялост
Автор: ПИК
Дата
Дата
9699
Коментари
11
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Карадайъ за заплахата от Русия: Доклада трябва да го гледаме в неговата цялост

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ сложи акцент на опасността от екстремизъм, когато коментира пред медиите правителствения доклад за състоянието на националната сигурност. И насочи вниманието към дейността на партиите от Обединени патриоти. Колегите му от другите парламентарни групи предпочетоха да коментират изводите в правителствения документ, според които Русия е заплаха за националната сигурност на България.

"България е част от НАТО и ЕС, и трябва да отчетем този факт. Само че доклада трябва да го гледаме в неговата цялост. Отношенията НАТО - Русия, Европейски съюз - Русия няма как да не влияят и върху нас", каза Карадайъ. Според него трябва да гледаме документа в цялост.

Мустафа Карадайъ цитира текста, според който "засилената националистическа риторика и прокламираните реваншистки идеи създават предпоставки за влошаване на регионалните отношения и за възраждане на екстремистки формации".

Карадайъ попита риторично защо на всички им убягва този извод в документа. "Този въпрос зависи от всички нас, а убягва от нас. Този въпрос се решава вътре в България", изтъкна той.

В края на изявлението си за медиите Карадайъ обобщи, че от ДПС с интерес ще очакват да видят какви ще са действията на управляващите в посока на отреагиране на този риск. Лидерът на ДПС през цялото време визираше партиите от ОП и участието им в правителството, но не ги назова конкретно.

http://v.piktv.bg/f/videos/0/piktv_9a5991cd1e2c78eafa15ce79315da2a1.mp4

Още по темата
Кабинетът обяви Русия за една от основните заплахи за България
Часовник
09:30
Българското правителство разглежда Русия като една от основните външнополитически заплахи, става ясно от доклада за състоянието на националната сигурност за 2016 г. Той бе приет от...
Напиши коментар »
(11)
1
А феса защо си трае за опасността от Турция?!Ами явно защото е фес.
2
А болния какво казва по въпроса
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
много приказки БЕЗ ясна позиция
5
Кака Мара, ти сигурно си стара бездетна мома и за нищо не ставаш ! България, колкото е твоя, толкова и е наша ! На пук на безплодни скотове, като теб ще продължаваме да се размножаваме тук в родината си и никаде няма да ходим !
6
A MA KAKO MARO KOLKO BILGARI IMA PO SVETA VDICKI, AKO SE VIRNAT KAKVO SHTE PRAVIM S NASHATA "SILNA IKONOMIKA" SILNA ARMIYA I VSIVKO TOVA KIDE GO PISJESH- DA TE SVETNA STAVA S PARI AMA MNOGO PARI A NE S MILIARDI ZAEM DA ZNAESH!
7
България винаги се е свързвала с неподходящи съюзи и е губила от това
8
МИТ агентура
9
Слугинажа си заработва благоволение!Ясно, че ДПС подкрепя безрезервно,провалените евроатлантически ценности!
10
От коментара на карадайъ ясно се вижда, че фесовете пърдят в едно гърне с банкянската тиква и ГРОБ, а отвреме навреме си плюят един на друг и в устата.
11
козели шибани от ГЕРБ- - пълен мрак във тая НЕПРОСВЕТЕНА юруш-партия менте - 1000 АМЕРИКАНСКИ ТАНКА ГИ ПРЕКАРАХА ПРЕЗ ЦЯЛА ЕВРОПА ДО РУСКАТА ГРАНИЦА , и ВИЕ ТРЕПЕРИТЕ ЗА ВЛОГОВЕТЕ СИ НА ЗАПАД , ,ПОМИЯРИ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА !И КОЛКО БАЗИ НАПРАВИХА ОТ 1990г насам САЩ във ИСТ. ЕВРОПА ,СЪС РАКЕТНИ СИСТЕМИ КЪМ РУСИЯ , , ,НАЛИ ТЕ БЯХА ПО-РАНО СРЕЩУ ИРАН ,ВАС САМО КАЛАШНИКА ЩЕ ВИ ОПРАВИ , , СЪС 2 ПЪЛНИТЕЛЯ В ПАРЛАМЕНТА , , И ТОГАВА „СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ “ ! Кой дава тия квалификации за РУСИЯ ? Мин. председ.-бухалкаджия , приетель на братя ГАЛЕВИ и ИЛИЯ ПАВЛОВ , , ШЕФА НА АМФЕТАМИНИТЕ ВЪВ България , , пожарния педерас- агент БУДА ,ПАРТИЕН ЧЛЕН , едрото дете на майката БКП-ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ , ЕВРЕЙСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ- ШИБАЙ СЕ В УШИТЕ БЕ ,БОЙКО ГОМНОБРОЙКО , , КОЙ УБИ МИШО БИРАТА , другарю ботигард- КАРАТИХЧЕ на ЖУФКУВ ?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

                  Срещнали се двама, разприказвали се, по едно време единият попитал: - А какво прави жена ти? После се сетил, че жената е починала и продължил непринудено: - Все в същото гробище ли си е?