БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова открива инфарктния конгрес на БСП, кой ще скочи на лидерката (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова открива инфарктния конгрес на БСП, кой ще скочи на лидерката (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
32004
Коментари
13
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова открива инфарктния конгрес на БСП, кой ще скочи на лидерката (ОБНОВЕНА)

Лидерката на БСП Корнелия Нинова открива заседанието на 49-я конгрес на партията, който се очаква да бъде инфарктен заради критичната маса негодувание, която председателката на столетницата натрупа през посредните месеци. Градусите се вдигнаха до такава степен, че вчера заместникът ѝ Стефан Данаилов, който се смята за неоспорим авторитет сред червените, се наложи да напише публично възвание до съпартийците си да не посягат на Нинова.

Според предварителната информация конгресът ще заседава открито през цялото време. От 10.00 до 13.30 ще звучат поздравления до форума и политическия доклад на Нинова "БСП - алтернатива за България", а след това ще бъде представен и политическият документ "Бюджет 2018 - икономика, доходи, справедливост", заради който всъщност бе свикано и заседанието на конгреса.

След обедната почивка от 14.30 ще има изказвания и ще се гласуват три политически документа - по политическия докад на Нинова, за бюджета и "Председателството на Съвета на ЕС- възможност за България".

Според предварителната програма заседанието на конгреса трябва да приключи в 18.30 часа със заключително слово на председателката.

Дневният ред не предвижда решаването на кадрови въпроси в партията, но опозиционно настроеноените членове срещу Нинова се канят да предприемат атаки.

Първият удар по Корнелия Нинова не закъсня. Той дойде от Ваня Добрева от софийската организация, която предложе промяна в устава. „Концентрира цялата власт в ръцете на лидера на партията. Искаме промяна в устава и по точно в точката за избор на председател на партията. Това че ние ще концентрираме власт под формата на голяма демокрация не отговаря на истината, напротив ние придвижваме партията в лидерска. Предлагам да върнем правото на конгреса да избира лидера”, заяви Добрева.

Малко след нея се изказа Чавдар Георгиев, който също поиска промяна в устава и най-вече в точката за избирането на председател на партията. Филип Попов, един от верните хора на Нинова пък сметна, че нямало нужда и сметна като недопустимо предложението на колегите си. 

 

Напиши коментар »
(13)
1
Ма оти нема предаване
2
МНО ГУУЛЕМА СНИМКЯ ФОТАЧКА НА ТАЯ ГРАНДЕ НУЛЛЯ НУЛЕЗ ВЕИ ПИГЕЗО !.....НА КВИ ХЕРЦОВЕ И ТАКТОВЕ РАБОТАЕТ ТОЯ ПИК Е КОЗМИЧЕЗКА ТАИНОЧКА !...................................................................................................................................................................КУРНЕЛИОС ШПАИДЕЛБАУМ !....Е.....БАКЛУК !.........ЕВРЕИЗКИ .....СЕЛЗКИ....И....РАДИОАКТИВЕН.....................НАЧИ УПАСЕН ЗА ВАШУ ЗДРАВИЕ ....................................................ЗВЕЗДОЧКИ ПИГЕЗ !........................................................
3
4
Последен валс..., Збогом либима Пассионария!
5
НЕЛИ ЗНАИЕТЕ....ГОРАТА....ВЬИ ПОЗИТАНЯКИ !...............................................................................................................................................................................................ДВУГЛАФ КЛИТУР.................................................................. ......................................................УДРА............................................................................... ..................................................РОДИНАТА!..................................................................................................................................................................................................................................................................................*начи гербкп ! ..........................................................................
6
сега е ред на платените тролове да плюят....
7
ПИК пишете какво е казала синоптичката пред Марчева,в Афера го пише
8
Авторът на статията ли получи инфаркт?
9
Кънчо (Ламбо) е отгледан от парче „СВИНСКО МЕСО“, както казваше преди 45 години „Бате Николай“ в едно предаване !!! И Е РАЗГЛЕЗЕН ДО КРАЙНОСТ ОТ ЖЕНИТЕ –ПАТКИ !!! Лафът Му с Тях беше: „ХАЙДЕ ДА СИ НАПРАВИМ ПРАЗНИК, ТИ ЩЕ ПРИГОТВИШ ВСИЧКО… А, АЗ ЩЕ ДОЙДА , КАТО ВЛЮБЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Стефчо остави тази политика забрави че си остарял безнадеждно при твоите финансови възможности тръгни на круиз по света за да видиш какво са направили хората без КОМУНИЗМА по цял свят и като си дойдеш да кажеш колко заблудена душа съм бил щото съм мислил че само комунизмът ще победи в цял свят и хората ще са щастливи Велински беше по симпатичен от майор Деянов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ламбо-Мамбо,престани да се излагаш в ефир на тези години.Ако нямаше партиен билет,никога нямаше да имаш богата артистична кариера.Не се заблуждавай,че си голямоарт-дарование. При бг-реалностите правилния партиен билет,е решаващо условие за успешната професионална и обществена реализация на една личност.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ламбо , подиграхте се и тримата с БСП . И ти и РАДЕВ и НИНОВА! Използвайте анти вота, който имаше срещу АНТИ-системните партии , но след избора на РАДЕВ побързайте да върнете Бойко на бяла кобила ( Нинова) . Все още народа се чуди толкова ли бяхте некадърни или на БОЙКО харизмата беше толкова голяма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поредното извинение на един т@п комунист милионер. Не ти ли омръзна да се извиняваш за грешките си. Скоро ще четем такова извинение и за подкрепата ти за КурНелка. Само ти остана от старите да не си отнесен от бръмбара (както гольовно наричаш Сланинова), но със сигурност това е така защото вече нямаш сили и желание да се вреш в управлението на БСП. Я си позволиш да критикуваш селянчето от Крушовица, я те е отнесла като бръмбар сламка.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Златната дума, драги г-н Данаилов е ОТГОВОРНОСТ! Като подведохте с Нинова избирателите на БСП, платете сметката! Как, е Ваша морална отговорност? Ако я има! Другото е нашенска, балканска работа! С изтребители на Румен Грипена и без тях, пак ще ни ритат шведски идиоти, това сме си го заработили, благодарение на безхаберието ни! Г-н Данаилов, опровергайте ме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
Щом СС Момата е там, всичко ще е ок. Там са наредени крадец до крадеца, трябва един Пиночет, и държавата тръгва напред!!
11
Presewdna li vi PIK jalko za tolkova napani i gorchivi ochakvania Da jivee KORNELIA
12
Presewdna li vi PIK jalko za tolkova napani i gorchivi ochakvania Da jivee KORNELIA
13
Отдавна съм казал: "НИЩОТО РАЖДА НИЩО" Ето ви примера на снимката
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Един го заболяло зъб и колегата му го посъветвал да си повтаря “Не ме боли, не ме боли.”
– Брей, работи бе!
Оправил му се зъба и вечерта в къщи, след вечеря “посетил” жена си един път, втори път – тя много изненадана и доволна, но се учудила защо след всеки “път” съпруга излиза на балкона за малко, та надникнала скришом и чула мъжа си да си говори:
– Не е моята, не е моята, не е моята!