Вход
София
Времето в София 22 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лидерът на БСП-София Калоян Паргов: Фандъкова излъга за демонтирането на паметника пред НДК, явно дъждът е като куршуми, за да разбие асфалта на "Черни връх" (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лидерът на БСП-София Калоян Паргов: Фандъкова излъга за демонтирането на паметника пред НДК, явно дъждът е като куршуми, за да разбие асфалта на "Черни връх" (ОБНОВЕНА)

на 09.08.2017
4408
29
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лидерът на БСП-София Калоян Паргов: Фандъкова излъга за демонтирането на паметника пред НДК, явно дъждът е като куршуми, за да разбие асфалта на "Черни връх" (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
09.08.2017
29
4408

След вчерашната оценка на БСП за 100-те дни от управлението на третия кабинет на Бойко Борисов, шефът на софийската организация на БСП и общински съветник в столицата Калоян Паргов, който е дипломат по образование, коментира външната политика на правителството, готовността на България за европредседателството, нескончаемите разкопки в София и ужасиите, които дебнат столичани на всяка крачка.

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ "ПОЗИТАНО" 20! Калоян Паргов: Трудно се обяснява това, което става вътре в БСП

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ "ПОЗИТАНО" 20! Калоян Паргов: Трудно се обяснява това, което става вътре в БСП

Трудно се обяснява това, което става в БСП вътре. Аз няма...

на 15.05.2017

Ще се отрази ли скандалът "Боршош" на авторитета на България пред европартньорите ни, кротнаха ли се страстите в БСП, агресията на социалистите ли е най-важния фактор в опозиционната им дейност?

"Денят се познава от сутринта, има една такава поговорка. Ние направихме своите анализи както и на база управленската програма. По тези 100 дни ние дадохме слаба оценка, защото на фона на останалите правителства, всичко е инертно. Всички са вперили поглед в председателството, а прези Министерски съвет са преминали едва 17 законопроекта". Това заяви в ексклузивно в студиото на ПИК TV шефът на софийската организация на БСП и общински съветник Калоян Паргов. 

Паргов подчерта, че през последните 100 дни България е получила единствено скандали и протести, като даде за пример и последния такъв с "Калиакра". "През 2011 и 2012 година има на запис как откриват голф игрище. В момента трябва да се намери начин за диалог и да се намери златната страна", допълни Паргов. 

На въпрос как хората да се борят със зелената мафия, Паргов заяви, че не бива за се прекалява с екологията и защитата на природата е задължение на всеки един, без да се преминава границата на рекетьорство. "Съдебната реформа стана една дъвка, а в момента в рамките на тези 100 дни видяхме, че реформаторския дух, който беше в предния кабинет липсва и ще бере плодовете на кабинета "Борисов 2". Виждаме протестите в МВР, виждаме състоянието на МО, единствено учителите са притихнали в очакване на увеличението на заплатите. Но не виждами движение по повод повишаване на пенсиите и останалите доходи, което очакваме да стане в края на мандата", допълни Паргов. Той допълни, че БСП не реагират остро от ревност и винаги ще подкрепят добрите идеи. 

Един от ключовите моменти в икономиката е ръста на потреблението, хората потребяват повече, когато получават повече и когато имат перспектива, в противен случай те трупат запаси. Със сигурност има една група от хора, които колкото получават толкова и харчат, защото пенсиите са прекалено малко, както и тези които имат най-ниски доходи. "Ние не даваме лоша оценка, защото сме опозиция, ние се базираме на факти, има ли протести всеки месец. Очевидно това са проблеми натрупани с годините, които сега излизат", заяви Паргов. 

За договорът с Македония Паргов не отрече, че с него Борисов ще се запише в историята, но пък следва и няколко правителства назад във времето. "В момента ситуацията в Македония е напрегната, предстоят им местни избори, Заев в момента има само 4 кмета, останалите са на Груевски. Македония се нуждае от перспектива за НАТО, проблемите им Гърция. С този договор Македония получава една пътна карта за влизане в НАТО и ЕС, за оправяне на проблемите с Гърция, а ползата за нас единствено що се отнася до историята", заяви председателят на софийската организация на БСП. 

По отношение на външната политика, Паргов отправи сериозна критика към правителството, че главата Шенген и ЕС са именно там, при положение, че това е част от нашия живот и именно от там идват парите у нас. "Помните първото правителство на Борисов, когато говореше за Шенген, а до днес не сме го видели. Ако стане пък трябва да имаме компенсации, защото при този стандарт на живот да пазим външни граници за наша сметка не е много редно. Мога да дам положителна оценка на активността на Борисов в Европа, но дали ще има полза от това", допълни още Калоян Паргов. 

По отношение на комисията за НДК и подкрепата на управляващите, Паргов заяви, че е дошла в момент, в който от ГЕРБ са поискали да направят такава за Радев и самолетите.

"Това е ясен пример за това как се разходват евросредства. Брюксел дипломатично мълчи, за да не отекват подобни неща. Но това е пример за явна корупция", заяви Калоян Паргов са огромния скандал с НДК и обвинението на Мирослав Боршош.

"Много голяма част от зелените територии на София бяха заличени, не случайно иницирахме дискусия за застрояването и всичко това да се уреди със закон. Този законопроект предвижда да затвори вратичките на застрояването на зелените площи, както и на новите високи сгради. Предвиждат се три зони, които не са в центъра на града и никой няма да строи където си иска. Едната от зоните е около Централна гара."

Калоян Паргов: София нараства с 80 души на ден, а рискът от бедност е доста над средния за Европа

Калоян Паргов: София нараства с 80 души на ден, а рискът от бедност е доста над средния за Европа

 София има своите предизвикателства. Населението ни...

на 03.06.2017

За постоянните ремонти в София Паргов припомни как Софиянски е ремонтирал постоянно "Стамболийски", други пък си харесват "Цариградско шосе", което само след няколко дни отново ще бъде затворен за ремонт, точно при Орлов мост.

"Явно дъжда у нас е като куршуми и пробиват асфалта. Проблема е с контрола, не са си свършили добре работата и по всичко личи, че надзора не е достатъчен. Аз не веднъж съм казвал, че Фандъкова трябва да си стегне администрацията, които се смятат за недосегаеми", заяви Паргов.

Общинският съветник подчерта, че проблема с мръсния въздух и кварталните улици е много наболял. Той заяви в студиото на ПИК TV, че в общината има 92 млн. лв., като са предложили на Фандъкова тези пари да се използват именно за ремонт на кварталните улици, но след като било предложение на БСП, автоматично е отхвърлено. 

Демонтирания паметник пред НДК, Паргов заяви, че това ще тежи на съвестта на Фандъкова, освен това тя е учител и човек на образованието, който трябва да възпитава в култура. "В София се строи толкова много, за да се набива на очите, че се върши много работа. Вчера направих инспекция на "Дондуков", а аз видях двама души, как са се подпрели", заяви Паргов в качеството си на зам.-председател на транспортната комисия. Той допълни, че в разговор с човек, който се занимава с асфалтиране на улици в прав текст му е казал, че работят толкова и полагат толкова асфалт, колкото им кажат, като най-вече ги карали да симулират работа. За адските мъки с градския транспорт, Паргов припомни вдигането на цената на билета, но пък настоява да се направи планиране и да се оправи разписанието на транспорта и реорганизация, нови автобуси с климатици и парно. "Това което предлагаме на Столична община е на първо място да е комфорта на пътника", допълни още Паргов. 

Калоян Паргов коментира и състоянието на БСП, като даде мното висока оценка, въпреки лекия спад през последните месеци. Чисто вътрешно партийните противопоставяния са характерни за партията и са част от живота ни, винаги е имало напрежение. "Съгласно устава председателя на БСП е този който предлага екипа, а дали решението му е било разумно и правилно, отговорността е негова. Считам, че повече такт и дипломация биха довели до повече резултати", заяви Паргов. 

На въпрос дали кръговете, които я изигнаха за председател на партията, могат да свалят Корнелия Нинова, Паргов заяви, че това може да стане единствено на Конгреса, като за момента такава дата не е насрочена, което не стои на дневен ред. Не знам от къде някой реши, че ще бъде февруари. Имаме да решаваме и теми за коалиционната политика, програмата на БСП и много други важни теми.

На въпроса дали за момента Корнелия Нинова може да се чувства спокойна на поста си, Паргов заяви, че всеки човек, който е на върха, колкото повече обръщаш внимание на вътрешни интриги и спекулации, толкова по-застрашен за себе си ще се чувстваш. Когато имаш посока и цел, трябва да си я следваш", заяви Паргов в качеството си на ръководител на най-голямата и важна организация за партията.

За скандала с КТБ, Паргов коментира, че той няма притеснения да излезе всичко наяви и дори чул, че чичо Сам също ще се намеси по въпроса. "Нямам притеснения", заяви Паргов.

В студиото на ПИК TV Калоян Паргов заяви, че ще бъде много щастлив, ако заедно с нашата медия успее да показва и недъзите на София на вниманието на Фандъкова, като агенция ПИК вече има специална рубрика "Кашмарите на София".

 

 

 

Сподели:
свързани новини
Калоян Паргов: Цената на тикет системата е подозрително голяма Калоян Паргов: Цената на тикет системата е подозрително голяма
Тикет системата безспорно е технология за по-добри...
на 15.06.2017
Калоян Паргов написа четворка на софийския градски транспорт Калоян Паргов написа четворка на софийския градски транспорт
На столичния градски транспорт няма как да се даде оценка...
на 20.06.2017
Напиши коментар »
(29)
1
МАФИЯТА ГЕРБ
2
Неслучайно още през 1993г. руснаците със закон забраниха тяхната КПСС , защото проумяха къде са корените на злото и корупцията , а у нас тези които опоскаха и продадогха държавата ни сега се правят на херувимчета и бълват ли бълват доноси и сплетни срещи всеки и всичко.
3
Вижте на какво е заприличала завалията. Има проблем с бялото течение. На всичкото отгоре и оня запор от Томислав Дончев, мамка му. Вземете мерки, иначе ще стигне до положението в което се намира Беновска. Тогава спасение няма. Heдялko, ясен съм нали ?
4
Тъпанар, и в момента руснаците си имат комунистическа партия (Генадий Зюганов) - ама нали си прозд гейбер, откъде да знаеш тия неща?
5
Паргов е конкретен и ясен както винаги, ако можеха повечето в БСП да са като него щеше да е добре... идва ни в повече пискането на Корнелия и неистовото желание на Кирил Добрев да и седне на стола.... Бог да Пази България
6
Всички много знаят,много плюят .Като теглиш чертата,равносметката е следната :Всички,без значение от партия,религия и пол,обвързани с властта,пряко или коствено,са милионери !Всички тези Другари и Господа,разполагат с имоти в чужбина и децата им учат там.А БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,КУЧЕТА ГО ЯЛИ,ЗАЩОТО Е ПРОСТ !
7
Добре си говори човека и плюсовете на Борисов казва и проблемите показва
8
от умните мъже в БСП.
9
ПОБЪРЗАЙТЕ С КОНГРЕСА И СМЯНАТА НА КУРНЕЛИЯ !!! С ОТИВАНЕТО НА КУРНЕЛИЯ ДА СИ ВЗЕМЕ И МЪДУРКОВЦИТЕ С НЕЯ !!! ЦЕЛИЯТ КРЪЖЕЦ ОКОЛО НЕЯ СА КАТО ПИЯВИЦИ, КОИТО СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО И САМО ДА СА НА ЗАВЕТ В ПАРТИЯТА !!! ВСИЧКИ ТИЯ ДОБРЕВЦИ, СТОЙНЕВЦИ, БОЙЧЕВЦИ, ЗАРКОВЦИ, ГЕЧЕВЦИ, ЕРМЕНКОВЦИ, КУТЕВЦИ НА РАМО ДА СИ ГИ НОСИ ЧОВЕК !!!
10
БОКО Е ПРОСТА ТИКВА!!!
11
Др. Паргов коментирай случката с Александър Дамянов. Не смятате ли че това което сте сътворили е доста непочтено и не Ви дава право да коментирате каквото и да е и който и да е. Колко още като Сашко сте разписали в списъците за подкрепа за избор на Президент. Как върви делото.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
кой си ти за да даваш оценки какво си направил в живота освен да търсиш кусури вие сте банда некъдърници и само лаете и лъжете начело с приватизаторката нинова
14
Публична тайна е ,че поръчка се взима да асфалтираш или да правиш спирки,или каквото и да е магистрали,саниране ,детски градини,спортни площадки и т.н срещу 50% от отпуснатите ти пари да го изработиш.Това стана така от както е ГЕРБ.Едно време имаше един взимаше 10% по времето на Костов,той почина,но хората пискаха,че много взимал.Ами днес???!!!!!50%!!!!Е как да са качествени извършените работи?!Даже някаъде в северозападна БГ даваха репортаж преди време как е асфалтирана половината улица надлъжно!Всички се питаха защо?Еми за половината е платено,значи само едното платно ще се асфалтира!Другото е в джоба на някой Гербаджия!!!!!
15
поредния майтап родения в пловдив оглавява софийската организация. потомък на крадливи мързеливи комуняги, получавали званието професор зариди доносите към съседите. ако всички тези професори дейсвително бяха сътворили нищо страната щеше да е рай. и товарищ паргов е потомствен лентяй който се издържа от субсидиите на бсп- т.е. от нашия джоб.
16
Айде няма нужда, интервю с Паргов и отзад некви отрепки,журналя!?!
17
Поредната червеногъза маймуна.
18
Това червено лай*но от партията на Краднелия, не трябва ли да е в затвора с целия си род, че ограбиха бая мини, и оставиха бая миньори без работа..
19
А ти си червен мензис, цъфнал на нечии червен БСПеерадски анус!
20
Фандъкова сътвори куп безобразия, разрушения, одра последната кожа на софиянци, потроши милиарди общински средства, а резултатите са плачевни. Съвсем по бойковски едно говори, друго прави. Изяде де що има зелени площи със строежи, но пресажда цветята на всеки 2 месеца, зашо ли? Унишожи и малкото зелено петънце на Д-Николаев и Мадрид за да построи общежитие за временно настаняване. Кой ще настанява и там ли му е мястото на този бетон на 1 м от кооперация. Плаче за разследване и съд!!!
21
Дипломат по образование а дава оценки за пътно строителство.Всички комунета изглежда разбират от всякаква материя когато критикуват.Но когато те са на власт разбират само от едно- кражба.
22
Фандъкова е от най-успешните кметове ва София въобще! А този наглец,с изцъклен поглед като на комунист,реди една след друга...лъжа ,лъжа,тук таме демагогия! Ако тръгнеш да му опровергаваш лъжите ,те нямат край! Нови ще последват!
23
Изплюх си кафето... (нали и те бяха)НОВИ ЛИЦА: Цар Симеон Сакскобургготски, Емил Кошлуков, Мирослав Севлиевски, КОМУНИСТЪТ Борисов, Цветанка Карагьозова, Румен Николов - Пашата, Росен Плевнелиев, Цветанов, Румяна Бъчварова, Цвета Караянчева, Кристалина-Сталинка Георгиева, Ангелкова (Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши пришълците с личицето си), Правосъдната Екатерина, Лиляна Павлова, Яне Янев, Румен Христов, Ванухи Аракелян, Валери Димитров, ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ, Милен Велчев, дребното Василев, г-ца Хачикян, Долорес Арсенова, Любка Качакова-Срамната, Борислав Великов, Ал Джабури, Красимир Катев, Кунева, Искров, Р.Желева, доцент Лъчо Мозъка, нотариус Фидосова, Цецка Цачева (стругар в един местен завод), Москов, Зеленогорски, Ненчев, Лукарски, Прошко Прошков, случайната Фандъкова...
24
тоя ръб има ли семейсво-жена деца или от голямото гейско семейство в бсп? да не са двойка с урунгела симов? а курни е най-тъпата крадлива селска долна гювендия!
25
ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!! Посмотрел и был в ШОКЕ.... Вот ссылка на Ютуб https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA
26
Това мрънкащо недоразумение от с Белчин, учителката по руски няма ли да я разкарат след всички разрушения и далавери с милиарди? Обира до дупка софиянци и им причинява стрес и неудобства от хаоса, който създава в столицата Хем от село, хем без грам компетенция, но за това пък гъмжи от корупция и далавери в СО
27
Добро пожаловать на наш сайт V.I.P. Услуги OpenVPN DoubleVPN Service Proxy/Socks Service http://0.00000007.ru/3#663yzqk1dt ------------------------ Стабильно огромное количество socks и proxy серверов online в данный момент: 33557 IP в 198 государствах Высокая анонимность - мы гарантируем, что все наши прокси сервера целиком и полностью анонимны (тоесть не ведут логов и не видоизменяют http заголовки) Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика! Сверхнадёжная защита IP и всех абсолютно соединений без приложения VPN Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Спрятать или изменить ваш IP можно 2 кликами мышки. Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8 Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE) Совместимо с любыми виртуальными машинами Безусловно САМЫЕ доступные расценки на безлимитный доступ при самом высоком качестве Наше правило - больше покупаешь - меньше платишь Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске -IP Hostname Language Uptime Country City Region- Неизрасходованные прокси не сгорают при истечении времени действия аккуанта. ICQ бот на всех тарифных планах! Профессиональная техподдержка Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN Полностью Анонимный VPN Сервис Доступ по защищённому https протоколу Всё что надо для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату! Vip proxy __________ рутрекер обход блокировки купить соксы прокси прокси программа список бесплатных прокси серверов анонимных
28
Които варварски сринаха паметника- символ на 1300 год. България,ще си платят кощунството. Някои,които срнаха и мавзолея,вече си платиха.
29
http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Кореновск. Решение любого вопроса по асфальтированию в Краснодарском крае. Под КЛЮЧ Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... 8 861 241 23 45 ___________________________ благоустройство детских площадок заявление компании благоустройство истра благоустройство памятников вов благоустройство выполнить фото благоустройство территории детских садов
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

- Здрасти, как е? Завърши ли висшето? - Завърших. С две дипломи съм вече - психология и публична администрация. - Браво! А по колко даваш марулите?

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1437
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Политологът Анастас Стефанов обявява рейтингите на Борисов, Симеонов и Румен Радев - как влияят на имиджа им скандалите и искат ли българите избори (ОБНОВЕНА)
x
ЖЕНСКИ ТАЙНИ! Как да изберем и да носим клъч
x