БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Скандално арестуваните лекари в Босилеград с разтърсващи разкрития за отношението към нашенци в западните покрайнини (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Скандално арестуваните лекари в Босилеград с разтърсващи разкрития за отношението към нашенци в западните покрайнини (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
12320
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Скандално арестуваните лекари в Босилеград с разтърсващи разкрития за отношението към нашенци в западните покрайнини (ОБНОВЕНА)

Българските лекари, които скандално бяха арестувани в Културно-информационния център в Босилеград, правят разтърсващи разкрития за отношението на сръбските власти към нашенци в западните покрайнини.

„Променени са от една година законите на Сърбия за здравето. Ние не оказваме нерегламентирана медицинска помощ. Ако беше такава, нямаше да давам пресконференция. Когато някой иска да работи постоянно в Сърбия, тогава се искат разрешителни. Ако се води журнал, ако се издава рецепта, ако се пренасочва“, посочи доктор Валентин Янев.

„Аз консултирам и им казвам какво да свършат по-нататък. Ако за това се иска регистрация, нямам какво да кажа. Акцията беше провалена. Но така не може да се продължава. Полицията изиска документите на хората, дошли да се прегледат, за да ги вкара в списък. Това бе осуетено от жена. Тя се изправя и им казва, че няма да си даде документите, защото има права. После се изправиха всички, дошли на преглед, и така бе осуетена полицейщината им. Не смятаме да повтаряме акцията, защото резултатът ще е същият“, добави той.   

„През последните години съм се сблъсквал с какво ли не, когато гворим за сръбските власти. Кинфискували са на границата от играчки за деца за Коледа, до стар бус. Но това бе капката, която преля. Да пратиш полиция, за да пази хората от лекари. Нямам какво да кажа“, добави Иван Николов, който живее в Босилеград.   

„Нека българските политици да изпълнят обещанията си, които са вкарали в програмите си, защото иначе остават само думи. Хората в Босилеград и българските общности зад граница имат нужди. Нека политиците не ги забравят. Отправям призив. През тази година в Босилеград има записани само 35 деца в първи клас. След години ще се още по-малко. Това е проблем. Но сега времето да се мисли по този въпрос“, добави Николов.                                       

Напиши коментар »
(5)
1
Що неходят да консултират хорицата в северозападна България.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
A някой вярва ли, че българските лекари - дебили са отишли ей така, от добро сърце, за своя сметка и без заплащане в СУВЕРЕННА СЪРБИЯ. Познавам "ЧОВЕЧНОСТТА" на лекарите из основи. Веднага щом влезеш в лекарския кабинет в портмонето ти алчно се впива наглия поглед на "доктора" за да не остане потребителската такса неплатена, А в провинцията никой никога не издава фискален бон за това. Долни дебили са нашите лекари.
4
стои зад тази фриволна акция? Имената на незаконно практикуващите лекари?
5
А българите от''централните,части''да мрат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Доктор към пациента:
- Добре ли спите през нощта?
- Да, докторе.
- Какво работите?
- Нощен пазач съм.