БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Теглят жребий при Цецка Цачева за гражданските организации, които ще правят съдебната реформа от догодина (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Теглят жребий при Цецка Цачева за гражданските организации, които ще правят съдебната реформа от догодина (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
11381
Коментари
3
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Теглят жребий при Цецка Цачева за гражданските организации, които ще правят съдебната реформа от догодина (ОБНОВЕНА)

Определят чрез жребий в министерството на правосъдието и пред правосъдния министър Цецка Цачева коя от неправителствените организации да влезе в Съвета по прилагане на актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната състема от 1 януари 2018 г.

"Национална мрежа за децата", Съюза на юристите, "Адвокати за правата на човека", Български съюз за правни инициативи и Сдружение "Център НПО - "Право", бяха организациите, изтеглени чрез жребий. Те ще участват в първите 6 месеца в заседанията на съвета. През втората половина на годината ще участват други, които също бяха избрани днес.

Пликовете бяха изтеглени от репортера на ПИК TV Нели Пенкова, след като юристите призоваха и журналистихе да участват в жребия. Ето кои са членовете през второто шестмесечие - "Фондация български институт за правни инициативи", Национална мрежа за децата, фондация "Български адвокати за правата на човека", сдружение "Програма за развитие на съдебната система", сдружение "Център на НПО - Право". Като гости пък на заседанията ще присъстват "Съюз на юристите в България" и фондация "Институт за пазарна икономика".

 

Още по темата
Ден след КСНС: Цецка Цачева с откровен коментар за спорния антикорупционен закон
Часовник
08:48
Подигравателни реплики заслужават тези, които поставят знак за равенство между корупция и корупционни престъпления. Това заяви пред Нова телевизия министърът на правосъдието Цецка Цачева. Тя...
Напиши коментар »
(3)
1
я камилата , я камиларя !
2
ТОВА Е КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА НА ГЕРБ, КОЯТО ОТКРИТО НАРЕЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД "ОВЦЕ". ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕРНИТЕ ХОРА НА ББ, КОЯТО СЕГА БОРИ КОРУПЦИЯТА.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- СЪЩАТА Ц. ЦАЧЕВА Е ЛЕЛЯ НА СУДЖУКА КМЕТ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО. ОКОЛО КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ОФИЦИАЛНО ЦАЧЕВА "ОТКРИ ОБЩИНСКА БОЛНИЦА ОРЯХОВО", КОЯТО СЪШИЯ ТОЗИ КМЕТ ЗАТВОРИ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ. ЦАЧЕВА ПРЕРЯЗА ЛЕНТАТА И ЧЕСТИТИ НА ОРЯХОВСКИТЕ ОВЦЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА БОЛНИЦАТА, КОЯТО ЩЯЛА ДА БЪДЕ КЛОН НА ВРАЧАСКАТА... ОТКРИ Я, НО ЗАБРАВИ ДА РАЗБИЕ КЛЮЧАЛКИТЕ.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ВИЖТЕ ЛИНКА В ТУБАТА ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СПОРЕД ОГЛАВЯВАЩАТА В МОМЕНТА ПРАВОСЪДИЕТО - Ц. ЦАЧЕВА СМЕ ОВЦЕ. МАЛКО СЛЕД 1 МИН И 55 СЕК МОЖЕ ДА ЧУЕТЕ РЕПЛИКАТА ЗА "КАМПАНИЯТА ДЕТО СЪБИРАТ ОВЦЕТЕ" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=myBetGFZMiM
3
За пръв път чувам да има такава практика.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
“Как да сгънем правилно парашут.”Ръководство.Второ, коригирано издание.