ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цветанов обяви как и кога ще бъдат получени парите за униформите

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цветанов обяви как и кога ще бъдат получени парите за униформите
Автор: ПИК
Дата
Дата
17729
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цветанов обяви как и кога ще бъдат получени парите за униформите

Парите ще бъдат получени накуп от служителите за всички натрупани години от 2011 до 2015 . Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след като депутатите приеха на служителите на МВР да бъдат изплатени униформите, които не са получили.

„Министерство на финансите е в готовност веднага да предостави тези пари, ще се направи график и изчисление на това дали някой служител е получавал някакви атрибути от униформи през годините, които ще бъдат приспаднати от сумата“, обясни той. „Колегите заслужават да получат тези пари, след като не са получили нито пари, нито униформи“, заяви Цветан Цветанов. „Останалите държавни служители, които са с униформено облекло, през годините са получавали ритмично сумата от 400 лева и по този начин са се възползвали от възможността да си закупят униформи, но цивилни“, посочи той и допълни, че униформените служители не са имали тази възможност.

„По предварителна разбивка направена от Министерството на финансите говорим някъде за около 30 млн. лева, но ще бъде направено допълнително прецизиране“, каза още Цветан Цветанов.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Славчо Велков култов за полицейските униформи: Косми на езика ми пораснаха да ви повтарям  - гледайте НА ЖИВО (ОБНОВЕНА)
Часовник
09:13
Парламентът прие промени в Закона за МВР, даващи възможност за изплащане на сумите за облекло на полицаите. Предвиждат се още и възможност и за изплащане на сумите за униформено облекло за...
Напиши коментар »
(5)
1
На кого е "колега" лицето Цветанов, няма ли кой да му каже, че вече нито е служител на МВР, нито е министър /пази боже!/ ? „Останалите държавни служители, които са с униформено облекло, през годините са получавали ритмично сумата от 400 лева и по този начин са се възползвали от възможността да си закупят униформи, но цивилни“, - що за глупост ?! ... така и не стана ясно кога ще бъдат получени....то какво ли въобще е ясно...
2
Тоя пипон като какъв се изказва?
3
И като какъв се обажда тоя носльо ??????????????
4
Какви колеги, какви ги плещи тоя? Да не би полицаите да са депутати или да имат по 6 апартамента!!!??!!
5
ЦвЦв завършилия училище за бавно развиващи се до кога ще се вре навсякъде и ще се прави на компетентен по всички въпроси Има си министри нека де да работят и се изказват всеки в своята област А този на всяко гърне миродия Нека да отговори защо като беше м-н на ВР какво направида не се стига до това положение Отговорът му сигурно няма да бъде че е било по важно да подслушва и да мисли за апартаментите си Този дебил няма срама
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

На американците им притрябва петрол и нападнаха Ирак. Дано никога не им притрябват кисело мляко, шкембе чорба и мързеливи хора!