ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цветанов обяви как и кога ще бъдат получени парите за униформите

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цветанов обяви как и кога ще бъдат получени парите за униформите
Автор: ПИК
Дата
Дата
18030
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цветанов обяви как и кога ще бъдат получени парите за униформите

Парите ще бъдат получени накуп от служителите за всички натрупани години от 2011 до 2015 . Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след като депутатите приеха на служителите на МВР да бъдат изплатени униформите, които не са получили.

„Министерство на финансите е в готовност веднага да предостави тези пари, ще се направи график и изчисление на това дали някой служител е получавал някакви атрибути от униформи през годините, които ще бъдат приспаднати от сумата“, обясни той. „Колегите заслужават да получат тези пари, след като не са получили нито пари, нито униформи“, заяви Цветан Цветанов. „Останалите държавни служители, които са с униформено облекло, през годините са получавали ритмично сумата от 400 лева и по този начин са се възползвали от възможността да си закупят униформи, но цивилни“, посочи той и допълни, че униформените служители не са имали тази възможност.

„По предварителна разбивка направена от Министерството на финансите говорим някъде за около 30 млн. лева, но ще бъде направено допълнително прецизиране“, каза още Цветан Цветанов.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Славчо Велков култов за полицейските униформи: Косми на езика ми пораснаха да ви повтарям  - гледайте НА ЖИВО (ОБНОВЕНА)
Часовник
09:13
Парламентът прие промени в Закона за МВР, даващи възможност за изплащане на сумите за облекло на полицаите. Предвиждат се още и възможност и за изплащане на сумите за униформено облекло за...
Напиши коментар »
(5)
1
На кого е "колега" лицето Цветанов, няма ли кой да му каже, че вече нито е служител на МВР, нито е министър /пази боже!/ ? „Останалите държавни служители, които са с униформено облекло, през годините са получавали ритмично сумата от 400 лева и по този начин са се възползвали от възможността да си закупят униформи, но цивилни“, - що за глупост ?! ... така и не стана ясно кога ще бъдат получени....то какво ли въобще е ясно...
2
Тоя пипон като какъв се изказва?
3
И като какъв се обажда тоя носльо ??????????????
4
Какви колеги, какви ги плещи тоя? Да не би полицаите да са депутати или да имат по 6 апартамента!!!??!!
5
ЦвЦв завършилия училище за бавно развиващи се до кога ще се вре навсякъде и ще се прави на компетентен по всички въпроси Има си министри нека де да работят и се изказват всеки в своята област А този на всяко гърне миродия Нека да отговори защо като беше м-н на ВР какво направида не се стига до това положение Отговорът му сигурно няма да бъде че е било по важно да подслушва и да мисли за апартаментите си Този дебил няма срама
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

Мъже, помнете! Жената трябва да има пълен гардероб с дрехи, за да не може да се помести там любовник...