ИЗВЪНРЕДНО! Евродепутат попиля Летище София: Ужасно е, с тази визия и хигиена не може приемаме председателството на ЕС

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Евродепутат попиля Летище София: Ужасно е, с тази визия и хигиена не може приемаме председателството на ЕС
Автор: ПИК
Дата
Дата
17050
Коментари
11
ИЗВЪНРЕДНО! Евродепутат попиля Летище София: Ужасно е, с тази визия и хигиена не може приемаме председателството на ЕС

Българското летище не може в този вид да посреща българското председателство. Не искам да давам повече подробности. Всеки, който е минал през летището през последните седмици, е имал възможност да види поне още едно европейско летище. Всеки си дава сметка, че в това състояние първото впечатление ще бъде ужасно. Говоря за атмосфера, визия и хигиена. Това обяви пред БНТ евродепутатът от реформаторите (ДСБ) Светослав Малинов.

Той коментира и предстоящото европредседателство на България. "Това е възможност да бъдем домакини и много хора да дойдат до страната ни да я видят. Второ, ние можем да научим повече за другите държави и да направим нещо за региона си", каза още той.

Малинов добави, че има и проблеми, които трябва да преодолеем. „По-малките държави се отнасят по-сериозно към европредседателството. Но ние имаме два проблема. Първо - за първи път ни е. И второ - ще председателстваме в сянката на Брекзит. Надявам се, че най-лошата част от преговорите по излизането на Великобритания от ЕС ще приключат преди 1 януари. Много неща може да се случат. Много граждани може да научават лоши новини за бизнеса, близките си и контактите с Великобритания“, каза още евродепутатът.

„Скандалът с НДК достигна до Брюксел, защото пряко касаеше европредседателството. Това е обезкуражаващо за хората, които работят за председателството в Брюксел. Те губят самочувствие и желание да дадат най-доброто от себе си. Знам, че никой не мисли за тях. Те няма да бъдат лицето на България, но ще работят за успешното председателство. Аз се надявам, че технически няма да имаме проблеми. Притеснявам се, че политически не сме подготвени. Едно успешно председателство не включва просто липсата на гафове, а специфични постижения, обяснения на проблеми, които само ние може да обясним. Така можем да получим някаква инерция, някакви неща, които ще бъдат добри не само за нас, а и за региона. Моите притеснения са, че тази по-висока цел няма да постигнем. Ако започнем да се притесняваме и за технически гафове, явно сме много назад. Не знам дали има вече сайт. Има колеги, които правят законодателни предложения за промени, и те ме питат какво става. Просто те трябва да качат някъде нещата, за да се видят, и после да се обсъждат“, добави още Малинов.

Още по темата
Светослав Малинов: ДСБ отдавна се готви за предсрочни избори
Часовник
00:35
Дали ще има предсрочни избори зависи от решението на премиера, но ако си държи на думата, ще трябва да подаде оставка. Излъчване на друг премиер от този парламент, аз не виждам като опция. Това...
Напиши коментар »
(11)
1
ПРЕДСКАЗАНИЕ НА СЛАВА СЕВРЮКОВА. ...РУСА ЖЕНА С ПЛИТКА ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. ....ТИКВАТА И ЦВ. ЦВ. НЕ МИ ИЗГЛЕЖДАТ НА ........БЛОНДИНКИ
2
Ами прав е човекът! Мърлячи сме си отвсякъде!
3
Който не е излизал от България, представа си няма що за срам е нашето летище. Преминал съм през десетки летища, единствено нашето няма зона за пушачи.МРЪСНО, МИЗЕРНО, НАДУТИ МИТНИЧАРИ назначени с ВРЪЗКИ, дори и чистачките са с връзки.
4
Известният лекар обявява, откъде се вземат и как да се лекуват!
5
Какео общо има сянката на брексит с летището? Тъкмо ще засенчва мръсотията... София си е дупка.. И то не от вчера.. Мръсна разхвърляна хаотична плътно застроена прозорец в призоррц, с коли по поляните тротоарите без подземни паркинги, защото общината не дава летището е отражение на софия,е за това отдавна трябваше столица да е друг град не софив..има поне десет които стават.
6
Еми вижте в допълнение и визията на господата от министерството дето подготвят това председателство .... ужас и скръб
7
Какво ще кажете за Терминал 1? Харесва ли ви?
8
Ами цигането Московски да отговори пред обществото кой управлява летището - коя е Ася Иванова, председател на борда на директорите? Какъв специалист е, с каква експертиза е за управление на най-голямото летище в страната? Той най-добре знае за възможностите й. Да не му е нещо роднина, съученичка или Селска? Да отговори тоя хитрец, който се оказа пък сам по-себе си най-големият експерт по транспорт - никой не се сеща, че това недоразумение е един от малцината повтарящи се министри във всички все "успешни" правителства на Бойко. Коя е и втората "дама", сложена наскоро за член на борда? Да питат свободните журналисти. Да питат силните депутати. Защото накрая ще пита наистина народът - а той има само един начин! Дори и в наши дни...
9
Нямам думи за Терминал 1!!! Докато това летище е държавно явно ще има повече воля за източването му, да го взема Пеевски и да цъфне и върже....Разсипия!
10
Бих най-после се радвала назначената калинка да престане да ми известява " the plane HAVE landed ". Toва е от години, за "чистотата " нямам думи, за намръщените служители още повече. Единственото летище, което с радост напускам и където влизам с предусещането, че съм нищожество дръзнало да си дойде в България.
11
От там минават ли управляващи- Минават МЪРЛЯЧИ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Тате, а мама кара кола по-добре от теб! - Не бих казал. - Ти самият ми каза, че не можеш на ръчна да минеш и метър, а мама мина 11 километра!