ИЗВЪНРЕДНО! Емил Димитров-Ревизоро разпиля Марешки: Папата го погали по главата и чудеса започна да прави... (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Емил Димитров-Ревизоро разпиля Марешки: Папата го погали по главата и чудеса започна да прави... (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
18171
Коментари
8
ИЗВЪНРЕДНО! Емил Димитров-Ревизоро разпиля Марешки: Папата го погали по главата и чудеса започна да прави...   (ОБНОВЕНА)

Папата го погали по главата и чудеса започна да прави...  Случайно преминаващи депутати няма да коментирам. Това каза пред Би Ти Ви депутатът от патриотите Емил Дмиитров-Ревизоро, като визира некоректното отношение на Веселин Марешки по време на заседание на комисията за контрабандата в НС. Срещата е била организирана от три месеца, а Марешки, който не е член на комисията, прекъснал изказване на министър Владислав Горанов, защото бързал. 

„Марешки и три чудеса е направил – дава евтини лекарства, евтино гориво и безплатни апартаменти очаквам да пусне. Нали Папата го погали по главата…“, коментира Ревизоро.

Той добави, че приходите от цигари и алкохол са се увеличили, а Марешки не търгува с такива стоки.

„Той не търгува с това. Какво е направил, за да се вдигнат приходите. Марешки взе думата на министъра и го прекъсва, защото бързал. Имаше хора от бизнеса с горивата и те го питаха как работи, за да черпят ноу-хау. Борбата с контрабандата от алкохол и гориво вървят добре. Има повече постъпления“, каза още Димитров.

Напиши коментар »
(8)
1
ПРЕДСКАЗАНИЕ НА СЛАВА СЕВРЮКОВА ....РУСА ЖЕНА С ПЛИТКА ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. ...ТИКВАТА И ЦВ. ЦВ. НЕ МИ МЯЗЪТ НА БЛОНДИНКИ. ....
2
Папата го погали, защото Гумен Грипен Радев го заведе, от името на държава при него. Ако Папата, знае какъв страпон е прецедента, щеше да го изгони веднага от Ватикана!
3
Поредният беквокал за деня
4
Ленчето, ще да е !Руса е ,журналистка е ,т.е. от всичко разбира, добре говори,все пак журналистика се влиза с литература ,остава опашката да я сплетем на плитка и готово !Да добавя : спа с министър председател няколко години ,не може да не е прихванала нещо.
5
Мен един папа ме е галил,а Борисов цели трима,затова е такъв магьосник!!омагьосва с лъжи!!
6
ми се струва, че костюмчето на РЕВИЗОРО Е МНОООГО ПО-СКЪПО ОТ ТОВА НА ВЕСЕЛИЯ?!
7
Ами че, такъв си e той Марешки ,-)
8
Не само Папата го е погалил,но и наш Буда не направи ли същото и на магаренцето се показаха петалите но самара май започна да го стяга............
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Съпруг се втурва бързо у дома, целува жена си. След малко отново я целува.
- Е, сега кажи ми харесваш ли ме без мустаци?
- А! Ти ли си, бе?!