ИЗВЪНРЕДНО! Зам.-министър Ненков избухна за ЕМА: Гей общности и служители БХК пишат отвратителни доноси за България

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО! Зам.-министър Ненков избухна за ЕМА: Гей общности и служители БХК пишат отвратителни доноси за България

Няма да позволим затваряне на болницата във Враца

Автор: ПИК
Дата
Дата
21133
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО! Зам.-министър Ненков избухна за ЕМА: Гей общности и служители БХК пишат отвратителни доноси за България

"Кризата с болницата във Враца не е от вреча. Под благия поглед на Министерството на здравеопазването, непосредствено до нея има отворени две болници, със сходна структура, но които имат възможност да си избират пациенти. Те обаче взимат само такива от които могат да изкарат пари", заяви пред Би Ти Ви Ненков по повод кризата с врачанската болница. 

"Някакъв Луканов поема болницата през 2013 година, тогава дългът е 5,3 млн., година по-късно нараства с 2 млн. лв., през 2015 дългът е стигнал 10 млн. лв. и така с всяка година расте с по два милиона. Държавата няма право да даде пари на болницата, защото Европейската комисия веднага ще скочи, защото те приемат болниците като сладкарница. За тях това е търговско дружество", заяви д-р Ненков. 

Той допълни, че днес е поканил на среща кмета на Враца и Ловеч, където положението с болниците е тежко, на срещата са поканени и представители на банки, които обаче искат общината да гарантира.  "В никакъв случай няма да позволим затварянето на болницата. За това ние се обръщаме към местната общност, общините могат да гарантират тези кредити. Има колеги в Ловеч, които взимат 3 хиляди лева, трябва да има преструктуриране", допълни още Ненков. 

На въпрос за това, дали окончателно сме загубили ЕМА, Ненков буквално избухна. "Разбра се, че България е и София е отвратителна, ето хората на ЕМА седнаха и написаха, че столицата ни е отвратителна. Най-отвратителното обаче е това което направи гей общността у нас и служителите на БХК, те са ми най-приятни. Как може да излезе българска организация и да каже, колко сме отвратителни. Всеки един от нас да си сложи ръка на сърцето и да каже дали има дискриминирани гейове, има ли един ударин, набит - няма", заяви още Ненков. 

По думите му българите са дори по-толерантни от холандците, но хората от ЕМА не ни познават, не знаят що за народ сме, но подчерта, че служителите на ЕМА нямат думата, а Европейската комисия, но пък определени медии у нас развяват друго.  "Всички тези хора с големите си заплати ще дойдат да живеят тук и ще харчат тук парите си. Ние сме готини хора, но те не го знаят това", заяви още Ненков. 

 

Напиши коментар »
(5)
1
Когато крещяхте срещу Гей Парада, не помислихте за имиджа на България, а сега....!?
2
Да дадете на родната на Делян Добрев 100млн,но болницата била сладкарница.
3
Най много плюят държавата, безродните комунета и соросоидите. Тъй като едните са кланят на Путин и Ердоган а другите на Тръмп. Прецедента ни постоянно тръби, че сме корумпирани, за да няма чужди инвестиции, за да е зле на народа ни. Най корумпираното фарчило, което се кани да открадне милиони за Грипините, квичи най силно. Но въпреки жалките напъни на Гумен Грипен Рдеф, и лъжливата дърта курабия Сланинова, България върви напред с почти 4% ръст на икономиката, а тоя пъпчив Идиот най много да осере прецеденството..
4
А нещо за спешната помощ не е ли казал специалиста ? Преди обясняваше , че всичко е наред - а сега след последните събития с "перфектната " спешна помощ - сигурно вече е още по добре
5
Ако е толкова добре в страната ни, защо 2 млн.българи емигрираха ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари