Вход
София
Времето в София 23 o C

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Борисов събира тази вечер актива на ГЕРБ в София

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Борисов събира тази вечер актива на ГЕРБ в София

на 13.02.2017
1950
27
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Борисов събира тази вечер актива на ГЕРБ в София
Автор: ПИК
13.02.2017
27
1950

Образованието е национален приоритет и категоричен ангажимент в новата ни програма, написа бившият министър председател във Фейсбук

Образованието е национален приоритет и категоричен ангажимент на политическа партия ГЕРБ в новата ни програма. Това написа на страницата си във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Инвестициите в образование са инвестиции в успешното бъдеще на България – в подготвени млади хора и в икономически растеж за просперираща нация. Работни места, високи доходи и развиваща се икономика се постигат само с качествено образование. За тези и други приоритети ще говоря и тази вечер от 18:30 в НДК пред 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР в София", сподели още бившият премиер.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
свързани новини
Изборни листи: Борисов се изправя срещу Нинова и Стефан Данаилов Изборни листи: Борисов се изправя срещу Нинова и Стефан Данаилов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избира между Пловдив и...
на 13.02.2017
Напиши коментар »
(27)
1
махат "Под игото", слагат "Винету"!
2
приказки на вятъра,пак 2 години и пак ще избяга и т н
3
Ето на каква снимка се натъкнахме във Фейсбук… Бойко Борисов е пуснал снимка от възпоменателната книга на Вилфред Мартенс. Няма съмнение, че Бойко Борисов е писал това лично. Със собствената си ръка. На прочелия “Винету” му липсват първите 4 класа, защото не знае къде се пише главна буква, къде се поставят запетайки и каква гласна се изписва на края на думата “благодаря”. Освен това доказателство за огромното му его е фактът, че той се чувства задължен да напише удивителна след собственото си име. Възмутително е как сме допуснали близо 4 години управление от неграмотник, който да твърди, че висшистите трябват да гледат овце и кози, които ги чакат по селата!1. Запетая след Сбогом 2. Малка буква на “приятелю” 3. Точка на последното изречение 4. Накрая на “БлагодарЯ” трябва да има “Я”, а не “а” .
4
Завършил 8 клас циганин, но не може да чете. Пита се кой учител го е учил, че да му се увеличава заплатата?
5
" Ама той бил IT -специалист.....БЕГОМ ЗА ОВЧАРИН , агнешко навсякъде се търси !
6
Вечер на тъмно се правят най-добрите сделки.
7
Борисов в ЗАТВОРА. де се събират всички ГЕРБери в ЗАТВОРА
8
Бойко Борисов е Доктор на науките! Който му е дал титлата да получи 2000 лева пенсия!
9
СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЛИ Е БСП? ТВЪРДО НЕ ! ТАМ СА СЪБРАНИ ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ И МИЛИОНЕРИ НАПРАВИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ, ..... . ВСЕ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ТРАФИКАНТИ НА ВАЛУТА, ФИНАНСОВИ ШМЕКЕРИ, ЕНЕРГИЙНИ МАФИОТИ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ ТЕЗИ ДРУГАРИ ? ТЕ СА КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И ИДЕАЛА НА ДЯДО БЛАГОЕВ.
11
О, НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БУЛГАРИСТАНСКИ УРОД!!!! ЗАЩО НА НАРЕЧЕШ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА??? 1. Че, имаме един “ДЪРЖАВЕН ГЛАВА“, който в последните си дни, се опита да е “еманципиран“, а цял мандат се държа като втора съпруга. 2. Че, имаме една “ГЕЙберска“, най-голямата ни парламентарна партия, която измъчено роди ЧУДОВИЩА. 3. Че, имаме един “ВОЖД“, който обра педесет милиарда от бедния народ и държава!!! 4. Че, имаме един “ПАРЛАМЕНТ“ инфантилен, скопен и некадърен да твори истински закони. 5. Че, имаме едни “ПАРТИИ“, хвани едната, удари другата, които хич не ги е еня за хората. 6. Че, имаме едни “ИНСТИТУЦИИ“, които не служат на обикновения човек, а обслужват единствено олигарсите. 7. Че, имаме една “РЕПУБЛИКА“,която отдавна е ЕООД, на всеки който успее да “спечели“ управлението на България. 8. Че имаме един “НАРОД“, смачкан, унижен и натикан в ъгъла на историята. 9. Че, имаме една “СЪДЕБНА СИСТЕМА“, която не спира да раздава “справедливост“ и ОБЛАГИ ЗА СЕБЕ СИ !!! БОЛИ ЛИ ТЕ УМЪТ, ДУШАТА И СЪРЦЕТО, УРОДЕ !!!! АНАТЕМА!!!!
12
ТОЯ БООКЛУК НА ДЕСЕТАТА ГОДИНА ОТ ОПРАВЛЕНИЕТО СИ СЕ СЕТИ ЧЕ НИ ПРЕВЪРНА В ПОЛУГРАМОТНИ ДЕБИЛИ , ЛЕПИЛАР
13
ЗАЩО ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НЕ Е В ЗАТВОРА.?? СПРАВКА САЙТА НА АКАДЕМИК ЯНКО ЯНКОВ. ДОКОГА ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ??????
14
След като в два ПОЛУ_мандата разказах играта на Образованието, сега малко шменти_капели за електората: Образованието е национален приоритет и категоричен ангажимент на политическа партия ГЕРБ в новата ни програма
15
Бойко Борисов събира актива..... То, пък един актив - Цецо-"ухото", Цеца-"майката", Деса-простакеса-"тежката артилерия", Лъчо-"мозъка", Цвета-"кърджалийката"....... все отбор "юнаци".....
16
Ние от ГЕРБ мислехме, че Нашият Лидер г-н Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА и въпреки, че е ПРОЧЕЛ САМО ЕДНА КНИГА, той е дипломат, полиглот, икономист и политик, но се оказа, че той е ТЪП ГАЛОШ, ПРОСТАК, КРАДЕЦ И МУТРА, и с простотията си ИЗПРАТИ ПАРТИЯ ГЕРБ В МРЪСНИЯ КАНАЛ НА ИСТОРИЯТА ЗАВИНАГИ... Дайте му власт за за трети път, за да "Оправи България завинаги"
17
инвестиции в успешното бъдеще на България – в подготвени млади хора ! а ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЪЛЦИТЕ ГИ ЯЛИ........... Бойко,Бойко бая хляб има да ядеш, че да поумнееш!Нали пенсионерите са хората които помагат и нахъскват тези млади хора да учат , работят и да се отлепят от дъното бе ахмак!Само ти си брал коприва и си чистил на прасетата,а?
18
инвестиции в успешното бъдеще на България – в подготвени млади хора ! а ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЪЛЦИТЕ ГИ ЯЛИ........... Бойко,Бойко бая хляб има да ядеш, че да поумнееш!Нали пенсионерите са хората които помагат и нахъскват тези млади хора да учат , работят и да се отлепят от дъното бе ахмак!Само ти си брал коприва и си чистил на прасетата,а?
19
БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората. БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността. БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Забравихме ли...?
20
Чичката се сетил сега, след 7 години във властта, че образованието е най-значимият приоритет на държавата. Късно Баце, късно! На теб образование не ти трябва, усвоил си бандитски похвати, с лъжи, подлости и лизане на з--ци стана премиер и затри този кротък народ. Кого ще събереш в София, Фънди, Цецо Интелекта, Цецка Комонистката, кого бе чиче, те не стават за нищо!
21
сетил се за обрааование необраазования боко смешник, няма срам той ще говори за нещо, което не владее егати порнографията, още по тъпи тези, които ходят да го слушат, такива са и депутатите му
22
КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли... КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други боклуци) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...
23
Тиквата събира шайката престъпници и крадци на едро за да им плаче, че предстои разгром на изборите. Социолозите не смеят да признаят, че ПП Мафия ГЕРБ ще бъдат трети с 13 %. Поздравления за успешното начало на управлението на Президента Генерал Румен Радев /получава подкрепата на 87% от харода/. ГЕРБ отива на бунището на историята....
24
Трагично-комедийната фигура напомня за себе си. Превърнал се е в жалък човек , драпащ към властта , която сам остави. А и с тези хора около него , наречени ЕЛИТ на ГЕРБ , залезът е неизбежен и горчив. Слаб човешки потенциал + ограничен лидер = ?
25
Нямат никакъв шанс за победа ГЕРБерасите - нито в София, още по-малко в който и да е друг избирателен район. Боко ще се кандидатира при мен в Симитли и ще ще получи уважението ми по повод на утрешния ден на влюбените.
26
за образованието ?...Като е видял с какви КАПАЦИТЕТИ се е оградил....Присмял се хърбел на щърбел.
27
Е то много лесно да се прави на велик с 20 човека охрана.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

В поликлиниката: – Докторе, не мога да спя. – Вземете разхлабително! – И от него ще спя по-добре?! – Не, но ще има с какво да се занимавате.

няма нови новини
Днес: 322
hot
най-четени новини в момента
сега
2143
четат ПИК
сега
четат тази новина
МИСТЕРИЯ! НЛО прелетя над Гранд Каньона (ВИДЕО)
x