ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Страшен скандал в парламента! ДПС напуска Комисията по вероизповедания (ВИДЕО)

Само в ПИК
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Страшен скандал в парламента! ДПС напуска Комисията по вероизповедания (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
78121
Коментари
17
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Страшен скандал в парламента! ДПС напуска Комисията по вероизповедания (ВИДЕО)

Всички членове на ДПС напускат единодушно Комисията по вероизповединаията и правата на човека. Това обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той обяви, че всички ще депозират своито оставки от комисията, тъй като не са съгласни с политиката провеждана там. 

Припомняме, че ДПС поискаха оставката на председателя на комисията Красимир Велчев, който според тях проповядвал ксенфобия. Велчев пък заяви, че няма такова нещо. 

"В онези години имаше активни борци и техните наследници получаваха и привилегии, и пари. Това което се предлага е абсолютно същото. Това, което те искат е на пострадали от тези митинги да бъдат изплатени веднъж еднократна сума, след това допълнително да бъдат дадени пенсии и забележете на тях и техните наследници", заяви миналата седмица депутатът от ГЕРБ.  

Напиши коментар »
(17)
1
С ПУТУРИТЕ И ФЕСА ....БЕГОМ ПРИ ФАШАГАТА ЕРДОГАН
2
Знсчи,Турция,трябва да плаща Пенсии ,и Рднократно Обезщетение на Всички Българи и Техните Наследници
3
Сивата колона на БСП с намери майстора. Едните взривяват църкви, другите влакове , ама искат и персонални пенсии отгоре на всичко.
4
Разгеле,ашколсн,,аферим,рахатулсун....Скоро и от народното събрание.
5
никакви пенсии и обезщетения с такива определения приключихме през 1989 г всеки да учи и да работи с политика и религия да не се занимава ако не му харесва да хваща по широкия свят
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Най-добре ще е ако въобще се изметете някъде към Анадола, еле пък този полуграмотен оли, заедно със секретаря на муфтаджийството, че и той нещо се опитва да хитрее!
8
Най-добре ГНУСАРИТЕ от ДПС да напуснат и парламента.МАРШ.....НЕБЛАГОДАРНИ БОКЛУЦИ.
9
Всички бяхме потърпевши от съществуването на това недоразумение "активни борци против фашизма".....е стига толкова, баста, като не искат, да напускат...с тях и без тях, имат общо около 30 депутати.
10
Г-жа Ирина Бокова е шеф на ЮНЕСКО от началото на 2010 г. с пълната подкрепа на Бойко Борисов. Мъжът на Ирина Бокова – Калин Митрев, агент на ДС „Симеонов“, е представител на България в Съвета на директорите на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) по време на управлевието на Бойко Борисов. Семейството през 2011 г. си купува апартамент в Париж, през 2012 г. - в Ню Йорк, март 2014 г. - пак в Ню Йорк и през август 2014 г. - в Лондон на обща стойност 4,7 млн. дол. А иначе демокрацията е отнела много на комунистите и едвам свързват двата края, особено по време на управлението на г-н Байко Борисов.
11
Рязана африканска маймуна.
12
27 години тези хора гласуват за дпс сега дпс от субсидията да им плаща пенсии и обесщетения стига вече с тези простотии и аз искам добавка кьм пенсията заради боновите книжки на маика татко и сьпруга ми и комп записи
13
Zigonen in krematorium!
14
Този много да не знае ,а да види в градовете с кметове на ДПС ,какви назначения роднински има ,обществените поръчки само от техни хора се печелят и все едно сме под турско робство,забравени от държавата.Бойко Борисов да се разходи из Герловото и Делиормана за да види шепата българи в градовете там как живеят!
15
Tova, s rakopisnata greshka, e ot dneshno zaglavie v PIK. Kakvi obrazovani jurnalisti i redaktori rabpotyat v pik-njata.
16
Ако може не само комисията,а направо да напуснете страната ни.До един.
17
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В. Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти. BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем. Эффективен в любом возрасте. http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей. Не содержит вредных для здоровья консервантов. Не имеет противопоказаний. Запатентованный синергический фитокомплекс. http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму. Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари