Вход
София
Времето в София 24 o C

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Радев за войната! Премиерът пита: Той ли хвърли Елена Йончева срещу ГЕРБ в парламента? (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Радев за войната! Премиерът пита: Той ли хвърли Елена Йончева срещу ГЕРБ в парламента? (ОБНОВЕНА)

на 04.10.2017
8303
45
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Радев за войната! Премиерът пита: Той ли хвърли Елена Йончева срещу ГЕРБ в парламента? (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
04.10.2017
45
8303

Премиерът Бойко Борисов коментира за първи път парливите теми на деня след заканите на президента Румен Радев да влезе във война с ГЕРБ и атаките на социалистите с гейтове.

Делян Добрев ще депозира оставката си в парламента

Делян Добрев ще депозира оставката си в парламента

След скандалът за шуробаджанащина в Хасково Делян Добре...

на 03.10.2017

"Всеки съди сам по себе си. За БСП властта винаги е била власт и пари. Над 100 години. Делян Добрев е безспорен авторитет и професионалист. Реакцията на партията е разбираема.  Грешката на партията е тезата, че и БСП са правили така. Оставката на Делян Добрев е морален акт. Партията обаче иска той да остане в партията и винаги е добре дошъл", коментира министър-председателят.

"Думата кум вече няма това значение. БСП умее да подбира добре избрани истини. Да, Делян Добрев има братовчедка. Да, сложил си е подписа да се оженят като кум", обясни той и добави: "В разговора си с Делян Добрев почувствах, че той иска да покаже морал, като си подаде оставката."

"Ще събера Изпълнителната комисия и ще ги помоля, ако има други такива случаи, като този в Хасково, да се разрешат, защото има и други примери. Моята сестра е добър лекар. Тя искаше да стане шеф на една болница. До ден днешен кълне Москов, че е провалил кандидатурата й. А това бях аз, тъй като помолих общинския съвет да не гласува кандидатурата й. Дъщеря ми също. Ако я пратя в частна фирма, фирмата заминава. Ако вземе държавна длъжност, ще стане страшно", каза още премиерът.

По думите му оставката на Делян Добрев е един морален акт. "Морално е кметът на Хасково също да си подаде оставката и да се направят нови избори в града. Не знам дали Делян Добрев ще иска да става кмет на Хасково", допълни Борисов.

"Толкова усилия полагам, дори моите противници, червените анализатори, признават, че се опитвам да успокоя ситуацията на Балканите. Ето вчера бяха тук и сърбите, които смятат, че има голяма несправедливост на Балканите. Вчера си начертахме план с румънския колега и Алексис Ципрас как ще ходим в ЕС и ще обясним, че е добре Сърбия, Черна Гора, Албания и Босна също трябва да получат перспектива", коментира министър-председателят.

"Президентът Радев може да ме държи отговорен, ако аз или мои министри го обидим. Парламентът има свой живот и всеки ден там е битка. Ако тръгна със същия тон и същите аргументи за т.нар. "беквокали", нима Елена Йончева не беше шеф на неговия пресцентър. Това не се дава на всеки. Той я изпрати в парламента да громи ГЕРБ. Аз не мога да кажа тя вокал ли е, тенор ли е, сопрано ли е, но тя ни громи от сутрин до вечер. Тя беквокал ли му е", попита той.

"Ако тръгнем на тази плоскост, аз мисля, че те първи започнаха. Това е грешна теза. На върха на НАТО, в ООН се разбрахме да отиде президентът Радев. Там с него бяха вицепремиери и министри. Правя всичко, което е поискано от мен. Аз работя прекрасно с началника на неговия кабинет Иво Христов. На всяка моя среща има човек на президента, за да може той да научи от първа ръка всяка моя дума. На съветите за сигурност в Министерски съвет винаги има по един или двама негови представители", уточни Борисов.

"Ние сме се разбрали да си стикове програмите. Обадих му след срещата с Американската търговска камара и синдикатите. Той ми разказа за посещението си в Щатите. Аз му казах, че които министри му трябват, ще му ги предоставя. Поговорихме си по още 2-3 теми. Казах му, че оттегляме цялата процедура с Антон Тодоров. прекрасен тон на най-близки съратници, имайки една-единствена цел - държавата да е спокойна. Това беше в понеделник на обяд. Ни най-малко не съм усетил, че някой се готви за война с нас. МногО пъти съм му казвал да ги остави в парламента", разкри премиерът.

"Една вечер събрах Севделина Арнаудова (шефката на пресцентъра на Борисов) и мъжа й и им казах, че ще се женят. Тя от 10 години е при мен. Те не искаха да се женят, но аз ги насилих и си платих с подписа, защото им станах кум. Считам, че детето им, което вече е в детската градина, трябва да се казва така, както трябва", обясни той.

"Мъжките разговори ще ги оставим на Корнелия Нинова. В ГЕРБ няма хора, които да са искали коалиция с БСП. От моя страна няма нападение и провокация към БСП. Бих отговорил веднага и бих се извинил, ако член на кабинета ми обиди президента. Ние обаче с него сме демонстрирали, че можем да създаваме стабилност. А и това, което съм установил, е че между нас има разбиране", добави Бойко Борисов. Според него България в момента е остров на стабилност.

"Възложил съм на Горанов да смята ежедневно за заплатите на армията и полицаите. Също и за образованието. Да има техника за децата, тъй като виждате всяко е във Фейсбук, или в мрежата. Трябва да им дадем такава квалификация, че утре да си намерят работа", каза още министър-председателят.

"Ще успеем и ще направим още един мост с Румъния до Руси и в Никопол. Създадохме достатъчно добри работни отношения. Иначе какво ще стане. ГЕРБ пада? Добре, падали сме много пъти. Но кой ще дойде? Г-н Герджиков ли? Това ли искаме на прага на европредседателството? БСП говорят брутално, а виждате, че са много уязвими и те. Ще доведе ли до оставки. Масларова седи до Йончева, Боже господи. Та вие сте писали за тях материали и знаете какво беше", коментира премиерът.

"Има зрънца навсякъде. ГЕРБ показа как действа, но няма реципрочност от другата страна. Чудовищно купуване на гласове. Ако този депутат, обвинен за купуване на гласове, беше от ГЕРБ, щяха да го преследват всеки ден. И когато хапят живо месо от нас, партията се съпротивлява", обясни Борисов.

"Не виждам смисъл от КСНС, ако участват медиите. Какво да коментираме там? Ще забраня на службите, които ръководя, да дават публична информация. Трябва да имаме наум, че не можем да кажем какво мислим, когато сме в КСНС. Ние знаем много неща и работим по тях. Ако утре ще излязат във вестника, каква е гаранцията. Моето разбиране е, че трябва да работим в мир и синхрон с президента. Ако избира друго, ще се защитаваме. Може да ме обвинят в много грехове, но страх нямам", отсече той.

"Аз съм имал и рейтинг 90%, когато бях главен секретар. Рейтингът е най-мимолетното нещо и му съветвам да не го чете. Аз съм му казвал на него, че президентството не е институция, която да интересува партията. Няма да искаме импийчмънт, тъй като както е опасно да падне правителството, така и президентът", увери премиерът.

"Цветанов върши прекрасна работа и проблемът на другите партии е, че те нямат такъв човек. В парламента се води война с партията на г-н Радев. Аз няма как да им оказвам влияние там. Те ме питат как да стоят и да не отговарят на нападките на Йончева и Нинова. За самолетите съм му казвал. Това са милиарди. Не е ли редно първо да купим влакове, а след това самолети? Ангажимент на правителството е да подреди приоритетите", отсече министър-председателят.

Според него Елена Йончева и Корнелия Нинова нападат по-често него, отколкото ГЕРБ напада Румен Радев.

"Вчера на колегата Вучич му казах, че ако се връщаме назад във времето, няма да е добре. Не трябва да бъркаме в тази рана с Косово, тъй като тя ще ни отдалечи от перспективата, която искахме. Вучич ми каза, че са договорили по-евтино от русия самолети "Ф-16". Ние не можем да ги договорим по-евтино, затова искаме да ги разсрочим за по-дълго време. Това са огромни пари. Нека седне президентът с Каракачанов и да се разберат, и решението за изтребителите да дойде при мен накрая", посочи Борисов.

Той коментира и темата за оръжейните заводи "Емко" и "Дунарит": "Вчера министър Караниколов ми каза, че до няколко дни ще върнат лиценза на "Емко". "Дунарит" си работят нормално. Това е."

"Нека оставим и неговите и моите певци и свирачи да се карат, а ние да работим в синхрон", коментира премиерът по адрес на държавния глава. "Аз им казвам на моите съпартийци да не го нападат, но те ми казват, че неговите беквокалистки Йончева и Нинова ги атакуват постоянно. Ако излезем и им кажем на нашите партии да не ни нападат, няма ли да ви заприличаме на Медведев и Путин", попита министър-председателят. 

"На 1 юли догодина ще имаме газопровод до Турция. Надявам се до края на годината да започнем и интерконектора с Гърция. Тогава ще сме си написали домашното пред Европа", обясни Борисов.

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО ОТ ПАРЛАМЕНТА! Делян Добрев молил четири пъти колегите си да приемат оставката му ИЗВЪНРЕДНО ОТ ПАРЛАМЕНТА! Делян Добрев молил четири пъти колегите си да приемат оставката му
Продължава неяснотата около оставката на депутата от ГЕРБ...
на 03.10.2017
Напиши коментар »
(45)
1
Накокържил се е!
2
АТАКУВАТ С ГЕЙТОВЕ ...ЩОТ СТЕ ГЕЙОВЕ
3
А БЕ БОКЛУЦИ НЯМА ЛИ ДА СЕ ЗАДАВИТЕ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ ДАНО ВИ ПРЕСЕДНЕ ДА СЕ ЗАДАВИТЕ
4
Тиквоций, т@п си, като гъдулка. Сам казваш, че си казал на съвета да не приемат кандидатурата на кака ти, която безспорно е отличен лекар. Факт е! Кадрувал си!
5
Това е им вътака- могат да кълнат, грабят и дане се оправдават и другите правят така. Уж бяха с нов морал.
6
Мамооо, КОЛКО Е ЪП този ! От Каталуня през Хасково до Севда, която оженил насила ! А НИТО ДУМА ЗА КРЪСТНИКА НА ДЪЩЕРЯ МУ, ..ПАШАТА ! МАФИЯТА ГЕРБ ЛЪСВА !
7
Герберите да изпята песен. Айде у лево.
8
МНОГО МЕ Е ГНУС КАТО МУ ГЛЕДАМ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА. ОБЯСНЯВА МИ ЧЕ ТОВА Е ПРАКТИКАТА. МИНИСТЪР ОСВОБОДИЛ ЖЕНА СИ ОТ МИНИСТЕРСТВО. НА НЕКОГО ЖЕНА МУ БИЛА БРЕМЕННА НА НЕКОЙ СИ. СЕСТРА МУ БИЛА ОБИКНОВЕН ЛЕКАР. ТАКИВА НЕЩА СЕ НАСЛУШАХМЕ. СРЕЩА ИМАЛ С ГЪРКА СЪРБИНА И РУМЪНЕЦА. ДАЛИ СЕ СЕТИ ДА ПИТА КОЛКО ВЗИМА СРЪБСКИЯ ПЕНСИОНЕР НАПРИМЕР. КОЛКО ВЗИМА НЕГОВИЯ ПОЛИЦАЙ ИЛИ ВОЕНЕН. КОЛКО СА МЕСЕЧНИТЕ ДОХОДИ НА РУМЪНЦИТЕ ИЛИ ГЪРЦИТЕ. А ВЗЕЛ ДА РАЗПРАВЯ С КОГО СЕ СРЕЩАЛ И КОЙ ЩЯЛ ДА ВОЮВА С НЕГО ИЛИ С ГЕРБ. ЗАЩИТАВА СИ ХОРАТА ЗАЩОТО ИМ ВИЖДА БАКИИТЕ. А БЕЗ ТЕЗИ ИМ ДЕЙСТВИЯ. НЯМА ДА УСПЕЯТ. СЕГА СЪБРАЛ ЖУРНАЛИСТИ ПЛАТЕНИ И ИМ РАЗПРАВЯ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ. ЗАЩО НЕ КАЖЕ В НЕГОВА ЗАЩИТА НЕЩО ЗА ТИЯ 50 МИЛ ДОЛАРА ДЕТО СА ВЗЕЛИ КАТО РУШВЕТ ОТ ТУРЦИТЕ ЗА БАНКА ВИКТОРИЯ. НЕЩО МУ СКЪРЦА КАРУЦАТА. И БЕЯ ЯКО БРАНИ. БЛАГА СЛУЖБА Е ДА СИ ВЗИМАШ ОТ ДЪРЖАВНОТО
9
Когато се изнасят факти и документи за шуробаджанащина и корупционни схеми, вместо да се оправдава и шикалкави, Борисов да се чукне по тиквата и да си направи реален и адекватен анализ. Пълно е с такива като Добрев и заради тях състоянието на българите е отчайващо, мизерни пенсии и работещи бедни, липса на здравеопазване и образование, непрекъснато и драстично топене на българите. Вместо да обикаля и да се прави на международен фактор с прегръдки и целувки, да се занимава с вътрешните проблеми на народа си
10
ТОДОР ЖИВКОВ ВЪЗКРЪСНА ! Няма разлика ! БАЦЕ, ДАЙ ЗА ПОЛУПРОВОДНИЦИТЕ ! ХА ХА .. леле Този ръководи страната ? Определя политиката на един народ ? УЖАС !
11
За Партията която не се посвени да взриви през 1925 църквата Света Неделя, както и да организа другарските съдилища не представлява никаква трудност да изфабрикува компромати и пасквили срещу всеки
12
Давай Радев, мятай тая мърша на рогите и "ич да не ти пука - НАРОДА е след Теб!!!!
13
След като Симеон с лъжи дойде на власт и Борисов се поучи от него и по същия начин излъга българите със сладки народни приказки. Смени за нула време администрацията с такива като Добрев и цялата им рода и започна да печеле избори след избори. За 10 г власт, при толкова милиарди еврофондове, заеми и бюджет ситуацията на българите е незавидна, дори бежанците ни преминават транзитно. Да не говорим за 4.-те милиарда на фалираната КТБ и куп бизнеси. Къде са тези милиарди та народа нищо не усети от тях?
14
Назначени шпакловчици, бъчви, плевели, перуки, свинетки, и всякакви безмозъчни алчни тролове, уреждат роднините си в общините, бъкел не разбират от работата, санирВане, куче влаче -диря няма, еврофондове, нарпда цъфти и върже. ще ви увеличим заплатите и пенсиите, ама друг път. не сега.
15
говори като човек който се е изпуснал и е оцапал гащите.
16
Абе Неделчо, кажи защо пусна жълто заедно с Тиквочо и гербондетата?
17
Първо не се казва църква,а черква! Второ,името тогава и е св.Крал! А трето,знаеш ли колко хиляди селяни и работници са избити през 1923 г.от монархо-фашисткото правителство ! ТЪПАК !
18
Да де, добре се оправдава, че е премиер и парламента е друга работа и той не знае какво се измисля там, но ние не сме дебили, както и президента не е от вчера, за да не знаем, че мутрата е лидер на т. нар. партия ГЕРБ и че в тази клика (съжалявам, но не мога да си пречупя мисленето, че ГЕРБ е партия) никой не може да иде и до тоалетната без да е получил одобрението на мутрата. В този ред на неговите мисли президента беше прав- че или мутрата не може да си контролира партията или всичко това става с неговото съгласие. Защо мутрата не каже кое от двете неща предизвиква логореята на клакьорите му? Този цирк с разнежената душа на мутрата го гледаме вече близо 10 години, но вече се изтърка. Сестра му, ПР-ите му, премиерите на балканските страни, доброто му сътрудничество с президента, добрите думи към Нинова, отричането, че е искал задкулисно да управлява (както по времето на Миков) с БСП и другите неща дето е надрънкал са само кухи изречения, които са в пълен разрез със практиката, която прилага. За мръсотиите той си е назначил Цецо Тъпака и затова ни се прави на света вода ненапита. ПРОСТО Е ОТВРАТИТЕЛНО ДА ГО СЛУША ЧОВЕК.
19
4естито ви нов фашизъм.От днес няма ве4в кой да ви защитава,ще слугувате 4инно на шайката ГЕРБ.
20
Червените истерии се мятат като риби на сухо, за да покрият опорните точки, които им спускат началниците. Не ги интересува просперитета на България, не ги интересува състоянието на обикновените хора. Не могат да проумеят, че загубиха изборите и денонощно атакуват правителството с агресия, лъжи, закани , всяват омраза и разделение в обществото с единствената цел - да се докопат до власт и пари, да заграбят за пореден път каквото сварят и отново да фалират държавата.
21
@Ние сме се разбрали да си стикове програмите. Обадих му след срещата с Американската търговска камара и синдикатите. Той ми разказа за посещението си в Щатите. Аз му казах, че които министри му трябват, ще му ги предоставя. Поговорихме си по още 2-3 теми. Казах му, че оттегляме цялата процедура с Антон Тодоров. прекрасен тон на най-близки съратници, имайки една-единствена цел - държавата да е спокойна. Това беше в понеделник на обяд. Ни най-малко не съм усетил, че някой се готви за война с нас. Много пъти съм му казвал да ги остави в парламента", разкри премиерът.
22
Вярвам му.Само че, не му ли "чука инстинкта за самосъхранение?Не усеща ли ,че обкръжението му го предава?Тази "война срещу президента я започнаха Цветанов, Тодоров и неколцина Как си позволява Караянчева ,която той я направи председател на парламента ,типично в нейния махленски стил да говори за униформата на президента.Та нали, отсреща ще писнат за маркуча на премиера. Мисленето на тази жена не е силната и страна Как може да питаш лидер на опозиционна партия каква заплата получава съпругът ,който работи в частна фирма?И сега "беквокалите му се готвят да го насадят на ""пачи яйца"" Ще защитават Добрев?! .Т.Е. ще защитават "шуробаджанащината",а тя е оплела мрежата си в цялата страна без значение какъв е цвета и.Тя краде от парите ни , затормозява нормалния бизнес,обезверява хората, прогонва младите.
23
ИЗЛИЗА ЧЕ РАДЕФ НЕЕ ШИБАЛ ДЕСА ?....А ?....
24
"На 1 юли догодина ще имаме газопровод до Турция."---------------------А ТУРЦИЯ ДО ТОГАВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ЛИ ДА ДОБИВА ГАЗ?
25
,,послушен генера'' пред истинския Радев,пак ли ще изтриете
26
Браво ПИКОВЦИ печелите наградата "БОКОГЪЗОЛИЗЕЦ № 1" на България.
27
Браво Боико . Доказа ,че си балансиран политик от европеиски мащаб. Жалко за Радев. Държи са нагло като деспот,както в казармата. Но България не е казарма и никога няма да бъде. Време е да се отговори на жълтата змия Елена Иончева, разбираща от язденето на мотори на задната седалка и конеездачката Нинова,разбираща от кражби,но не и от полигтика .Тези две жени със синдрома на недоеб ли са ,та са толкова истерични. . .Време е да се вдигнем и да изметем комунистическата сган.Търпението ни е на изчерпване. Иде времето на наиотвратимото възмездие.
28
Тази майка и баща на нацията взе много да мисли, без това особено да му се удава. Вместо да се огледа в държавицата клета и да направи нещо за малкото му останали поданици, той тръгнал света да оправя, а на всичко отгоре, си въобразява, че го може. Тук ври и кипи. Протестите са обхванали редица браншове, хората изнемогват, около 30000 души са напуснали България само през 2017 до сега, циганите бият и ограбват безнаказано, децата не ходят на училище, цари пълна неграмотност , семейства от 6 души живеят при невъзможни условия с 200 лева на месец, лекарите напускат болниците, болните нямат лекарства и се страхуват от смъртта, полицаи и пожарникари стачкуват, оръжейници от единствената индустрия, която вдига икономиката е в кататоничен ступор, навсякъде цари мръсотия, направеното с европейски пари вчера, днес се руши и крещи за подръжка и ремонт. Къде отиваш, Българио?! А клакьорите славославят Герб до бога, Боже пази!
29
Чета изказванията по-горе. Недоумявам - толкова ли са късогледи, глухи тези коментатори! Не виждат ли огромната разлика между Нинова и Борисов! Тя - с изкуствената усмивка и злобата, настървението, с което говори и той - мекотата на гласа, никаква злоба, подчертано балансирано говорене, убедителни доводи, готовност за полезен диалог. Червените са си такива, тресе ги злоба, завист и огромно желание да се врънат. Няма да ви се получи! И вие, "коментатори" - злобни, дребни души! Виийте, плюйте срещу вятъра - без полза!
30
Боко дипломата - албанците го изиграха !!! Нямало българско малцинство каза външният им министър,... Сега пак се захванал с вътрешна политика. Тук всички му се слагат, особено медиите, без Цецо обаче, който го бламира в парламента.
31
Бай Ганьо е жив ! Показва ни елегантност , изящен изказ и нежна деликатност на махленски хулиган пред кварталната бозаджийница. Алеко е бил прав , много прав , само за суджука е пропуснал , но всичко друго е 1 към 1.
32
Да се разберат с Каракачанов ,ДС агента ужаса от прехода.!
33
че яко обърка стъпките. Най-напред, се взе на сериозно и обърка президентската с изпълнителната власт. Позволи си да вземе страна по сделка, която, въпреки, че е от негова компетентност, няма как да става предмет на негов избор. Той се конфронтира с парламента и реши, че може да коли и беси, след като му се удаде да се снима със семейство Тръмп. Смятам, че цялото му / надявам се временно / умопомрачение за ориентация в ситуацията има една и съща причина и това е намесата на креватната му половинка, която го " съветва" за всичко и - както сме свидетели всички - го излага по най-долнопробен начин в държавата и извън нея.
34
Праните гащи вече е извън времето.Старомодно си мисли,че някой може да насъсква и управлява Йончева.Та тя е неуправляем електрон и нито Станишко можА да я управлява,нито пък сега Радев .Тя и затова изчезна от президенството.Просто времената се менят,а Праните гащи не са в час - то и пешките му от ГЕРБ въстанаха в защита на глутницата,а той тръгнал да дири кой управлява Йочева.Никой бе........каунь,никой.И това ти е огромния проблем защото не можеш да се договориш с някой чорбаджия.
35
БОЙКО БОРИСОВ С ДНЕШНАТА ЧЕТИР СТРАННА СРЕЩА ДОКАЗА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ТРЪГНАЛА ПО ПРАВИЛНИЯ ПЪТ, КЪМ ВЪЗХОД , ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ И ПОВИШАВАНЕ -ЖИЗНЕНОТО РАВНИЩЕ НА НАРОДА.
36
Бойко живота не е златен дъжд , съжалявам.
37
Бойко-най-успешния политик на прехода.Без съмнение следват Борисов4.5...и т.н
38
Не купувайте имоти на гара Елин Пелин,хигиената там е в окаяно състояние,висока заболеваемост сред населението,постоянна липса на питейна вода,канализацията мирише.Улиците са в трагично състояние състояние,осеяни с дупки и давещи се в тях хора.Кметицата Гербаджийка,се интересува сомо от собственото си благосъстояние и на фамилията си,масови кражби,безработица,бедно до неузнаваемост население.Хора елате и вижте!Борисоооов недей да дремеш,положението е нетърпимо.
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
А така ,до там ни докараха комунистите,м@йката им да е-а.
42
Ааа,искал си да кажеш- до там ни докараха бойковистите,м@йката им да е-а. Простена ти е грешката.....
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В. Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти. BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем. Эффективен в любом возрасте. http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей. Не содержит вредных для здоровья консервантов. Не имеет противопоказаний. Запатентованный синергический фитокомплекс. http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму. Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
45
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет. продвижение групп в контакте логин скайпа SEO2000 оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

- Бабо... аз съм гей! - Тия не ядяха месо... нали така?! - Не, бабо... Спя с други мъже.. - А, добре... Трябва да се яде месо!

няма нови новини
Днес: 325
hot
най-четени новини в момента
сега
2071
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Политологът Анастас Стефанов обявява рейтингите на Борисов, Симеонов и Румен Радев - как влияят на имиджа им скандалите и искат ли българите избори (ОБНОВЕНА)
x
БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ! Ако се случат тези 3 неща, връзката ви е... токсична
x