ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с важен коментар за Доган! Ето какво каза лидерът на ГЕРБ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Йорданка Фандъкова

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с важен коментар за Доган! Ето какво каза лидерът на ГЕРБ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

110820
на 17.03.2017
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с важен коментар за Доган! Ето какво каза лидерът на ГЕРБ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и икономическият му екип се срещат с ръководството на КТ "Подкрепа", за да чуят исканията на синдикатите към следващото правителство.

препоръчано

Проблемът с доходите остана малко встрани от днешния дебат. Очакваме той да предстои развитие след изборите. Това заяви на пресконференция председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов след срещата на синдиката с ГЕРБ.

"Ще подготвим един документ другата седмица за проблемите по сектори в държавата, за да може да работим по тях след изборите. Има голям проблем, който нямаше как да дебатираме сериозно. Той е свързан с председателството на България наЕС, но той ще се коментира след изборите"

"ГЕРБ е прогнозируема партия. Не даваме обещания, които не може да изпълняваме", сподели Борисов след срещата си с КТ "Подкрепа".

"Нямаме някакви диаметрални противоречия с КТ "Подкрепа", които да не може да изпълним като правителство. Продължаваме с добрата работа. Нещо повече. Днес препотвърдихме увеличаването на пенсионните възнаграждения пропорционално с икономическия растеж", коментира бившият премиер.

"Коментирахме проблемите в образованието, здравеопазването, съдебната система", допълни лидерът на ГЕРБ.

"Надяваме се истинската работа да е от 27 март нататък", каза още той и добави: "Отнасяме се с голямо уважение към синдикатите. И с двата синдиката - КТ "Подкрепа" и КНСБ, се разбираме. Нашата цел е да има повече инвестиции и повече пари за хората."

Лидерът на ГЕРБ коментира и вчерашното изявление на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. "Прегледах сутринта изявлението на Ахмед Доган. Когато говори той, аз се опитвам да разчета между редовете какво иска да каже. За всичко е видно, че Турция като държава се опитва да налага дневния ред не само в България, а и в цяла Европа. Г-н Доган подхваща този проблем като сериозен и като реална опасност. Между редовете той ни казва, че ДПС е патриотична партия, при която, ако стане проблем с бежанците и Ердоган ги изпрати към България, българските турци ще застанат срещу подобна политика на Турция. Между редовете може да кажем, че той отваря врата за коалиция след изборите с патриотичните партии. Не искам да си мисля, че това е намек към самите патриоти и БСП", информира Борисов.

"Трябва да действаме твърдо, но дипломатично. Познавам европейските лидери и видяхте, че с парите, които издействахме, и това, което направихме по границата, сега имаме нулев мигрантски натиск", заключи бившият премиер. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК