ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК TV! Последни подробности за жестоката касапница в Нови Искър - открит е трупът на убитата Кети (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК TV! Последни подробности за жестоката касапница в Нови Искър - открит е трупът на убитата Кети (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

177571
на 03.01.2018
ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК TV! Последни подробности за жестоката касапница в Нови Искър - открит е трупът на убитата Кети (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Последвайте ни в Google News Showcase

С всяка минута изплуват поредни шокиращи подробности за зверската касапница в Нови Искър, предаде репортер на ПИК TV от мястото на събитието. Потвърдена е информацията, че трупът на убитата съпруга Кети е открит от разследващите и затова отцепената от разследващите територия е утроена, като камери и външни лица не се допускат на близо километър от къщата и от мястото, където е открит фамилния джип.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

По информация на свидетел, който е приел да стане поименно лице Неделчо и Георги са били убити първо в кухнята, а телата им са преместени в спалнята, като са били застреляни с повече от един куршум. Майката на Кети Николова Кюхова пък била застреляна в леглото, като жената е била трудно подвижна. На втория етаж пък са били намерени телата на Нанси, приятеля й, както и на кучето. 

Късно снощи разследващите са открили и джипът на семейството БМВ Х-5, а по непотвърдена инфромация и тялото на 44-годишната Кети, която беше обявена за издирване. От МВР отказват всякакви подробности за жестокото убийството и не потвърждават нито убийството на Кети, който по думите на Йордан Георгиев е била убита по същия начин - с изтрел в главата. До колата бе намерено и тефтерчето със сметките на семейството.

"Семейството е много добро. Сядали сме на маса многократно, откакто живеят тук от година и половина. Не сме били тук, защото бяхме на почивка. Но семейството бе добро, възпитани хора, отношенията им бяха добри. 

В тях гости не са идвали освен брат му на Неделчо, който ги посещаваше", обясни съседка на семейството пред камерата на ПИК TV.

Водещата на ПИК TV Ива Николова съобщи, че е потвърдено, че трупът на Кети е открито то полицията до джипа на семейството. В момента полицаи с металотърсачи търсят оръжието на престъплението, тъй като то още не е открито.

Полицията преди минути започна поетапно да се оттегля от мястото на кървавия инцидент и остана само охрана на къщата на семейството, както и по улицата около нея. Спешните екипи от криминалисти си тръгнаха и следствени действия текат само в къщата на фамилията.  

Съсед разказа пред камерата ни, че семейството било добро, а децата много свестни. Зетят на убитата Кети е бил много добро момче, което поправяло колите и моторите на местните в Нови Искър, обясни още комшията. 

 

Гледайте по ПИК TV и очаквайте подробности в ПИК!



Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК