ИЗВЪНРЕДНО! Миролюба Бенатова също пада от екран, Нова тв спира рубриката й!

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО! Миролюба Бенатова също пада от екран, Нова тв спира рубриката й!

61617
на 10.09.2017
ИЗВЪНРЕДНО! Миролюба Бенатова също пада от екран, Нова тв спира рубриката й!
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Рокадите в програмата на Нова телевизия продължават. Рубриката на Миролюба Бенатова отпада засега заедно с предаването "Комбина". На мястото на предаването ще се излъчва вече "Сделка или не", а целият екип на "Комбина" преминава към "Събуди се" в неделя. 

препоръчано

Рубриката "Миролюба Бенатова представя", която до момента се излъчваше в рамките на "Комбина", също няма да се излъчва. След отпадането на "Комбина" Нова така и не обяви какво се случва с рубриката на Бенатова и за момента не е обявен нов час на излъчване.

Бенатова обяви, че няма да напусне телевизията, но не бърза и да се закачи за ново предаване.

"За моята рубрика няма "нов сезон", защото я поддържам целогодишно. Предпочитах да излъчвам видеата с вашите истории в неделя, в 18 часа, но сега там ще гледате друго. Оставам част от актуалните предавания на НОВА ТВ, но засега не бързам да се "закача" за нов часови пояс. Надявам се новите ми срещи с вас, зрителите, да ми подскажат къде ще съм ви най-полезна", написа тя във Фейсбук.

"НОВА ТВ реши да излъчва "Сделка или не" на мястото на "Комбина" в неделя и това не е новина от днес. Дългите версии на моите видеа се излъчваха в "Комбина", а от края на 2013 а до 2015 а - в "ДикOFF". Рубриката ми е към "Новини и актуални предавания" на НОВА ТВ, което означава възможност във всички публицистични предавания", допълни тя.

От Нова телевизия за момента не са коментирали темата.

Преди дни стана ясно, че друго популярно лице на Нова телевизия - Ани Цолова, вече няма да е част от сутрешния блок на телевизията, а Виктор Николаев ще води сам предаването. По-късно стана ясно, че Цолова остава в телевизията, но ще води лайфстайл предаване.

Наскоро от Нова си тръгна шефът на новините Дарина Сарелска, чийто имидж пострада сериозно около скандала с напускането на разследващия журналист Васил Иванов. Той я обвини в цензура и изнасяне на информация към ДАНС. Тогава телевизията я защото, но по-късно прекрати договора си с нея.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК