ИЗВЪНРЕДНО! Нови разкрития за ужаса в "Меден рудник"! 15-годишният Иван заклал момичето, запознали се в социалната мрежа

Крими

ИЗВЪНРЕДНО! Нови разкрития за ужаса в "Меден рудник"! 15-годишният Иван заклал момичето, запознали се в социалната мрежа

92780
на 21.08.2017
ИЗВЪНРЕДНО! Нови разкрития за ужаса в Меден рудник! 15-годишният Иван заклал момичето, запознали се в социалната мрежа
Автор:   ПИК

Двамата се скарали къде да пушат наргиле

Последвайте ни в Google News Showcase

До 10 години затвор грозят Иван от „Меден рудник”, който закла невръстната Никол в асансьора на бл. 108 вх. Б в най-големия комплекс на Бургас. Това стана ясно на Прокуратурата, в който участва и началникът на ОДМВР-Бургас комисар Калоян Калоянов, съобщава "Бургас Инфо".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Образувано е досъдебно производство по чл. 116 от Наказателния кодекс. Понеже заподозреният е непълнолетен - на 15 години, при подобно наказание ще има редукция и тя ще бъде от 3до 10 години лишаване от свобода.

„Извършителят и жертвата се познавали от няколко седмици чрез социална мрежа. Впоследствие са си разменили телефоните и се е стигнало до контакт. Апелираме към родителите социалните мрежи в които децата им участват да бъдат под по-строг контрол”, каза говорителят на прокуратурата Йовита Григорова.

 

„Мотив за убийството е  скарване за това, къде да пушат наргиле”, каза още Йовита Григорова. Заподозреният е задържан, предстои вземането на 72 часа, повдигане на обвинение.Момчето не е криминално проявено. Предмет на разследването е дали той е направил самопризнания. Неговото право на защита е в пълен ход. Той не живее е в същия блок,  момичето също.

 

И двамата не са от ромски произход. Жертвата  е на 11 години. Експертизи ще установят съдържанието на комуникацията между жертвата и извършителя в соациалните мрежи. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК