ИЗВЪНРЕДНО! Патриотите готови с решението за втори тур - ето кого ще подкрепят!

Йорданка Фандъкова

ИЗВЪНРЕДНО! Патриотите готови с решението за втори тур - ето кого ще подкрепят!

430091
на 09.11.2016
ИЗВЪНРЕДНО! Патриотите готови с решението за втори тур - ето кого ще подкрепят!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерите на Обединен патриотичен фронт Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов излязоха с обща позиция относно балотажа в неделя. Цяла седмица остава мистерия дали те ще подкрепят някой от двамата кандидати - Румен Радев или Цецка Цачева. Първоначално се говореше, че се очаква среща между патриотите и ГЕРБ, на която да преговарят, но явно такава не се е състояла и от коалицията преди минути излязоха с решението си за втори тур. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Обръщаме се към всички наши членове и симпатизанти с огромна благодарност за доверието към кандидатпрезидентската ни двойка Каракачанов – Нотев на първи тур на изборите за президент и вицепрезидент. Тези близо 600 хиляди българи показаха, че бъдещето на България е патриотизмът. Резултатите ни от президентските избори ни задължават да отстояваме и реализираме нашата програма, като основни пунктове от нея са:

- Недопускане завръщането на ДПС и другите етнически партии във властта,

- Минимална пенсия 300 лв.,

- Политика за отблъскване на нелегалните имигранти.

Тъй като нито един от останалите кандидати за президент до момента не е декларирал подкрепа за горните принципи, оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка", заявяват лидерите на Обединени патриоти. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК