ИЗВЪНРЕДНО! Първи думи на новия лидер на АБВ! Проданов посочи най-голямата грешка на партията и Първанов

Политика

ИЗВЪНРЕДНО! Първи думи на новия лидер на АБВ! Проданов посочи най-голямата грешка на партията и Първанов

48211
на 15.01.2017
ИЗВЪНРЕДНО! Първи думи на новия лидер на АБВ! Проданов посочи най-голямата грешка на партията и Първанов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Основна грешка през последните години е участието на АБВ във властта. Това каза новоизбраният лидер на АБВ Константин Проданов по време на Втората сесия на Втория конгрес на АБВ.

препоръчано

„За да можем да продължим уверено напред, трябва да погледнем назад за тези две година и половина, за да видим къде сбъркахме и от какво можем да се поучим. Не защото трябва да търсим виновници или изкупителни жертви, защото само ако сме пределно честни пред себе си и пред хората, можем да намерим морален импулс, за да искаме доверие за някаква промяна“, каза той.

По думите му участието във властта на АБВ е легитимирало безобразието и безвремието на ГЕРБ. „България изгуби две години историческо време, което нямаме и не може да си позволим“, коментира той. По думите му бедността и корупцията са се задълбочили и страната ни е задлъжняла с нови милиарди. Според него грабежът на века е ограбването на КТБ. „Мигрантският въпрос няма какво да го засягам, всички виждате какво става. Битовата престъпност също е умопомрачаваща“, изброи Проданов.

Според него външната ни политика е била абсолютен провал. „Успяхме да се скараме с Русия, успяхме да провалим успешна кандидатура за шеф на ООН. Управляващите бетонираха усещането, че ръководят не суверенна държава, а подмандатна територия“, каза Проданов. По думите му реформи са направени само в пенсионната система.

Той оцени участието на АБВ във властта като много високо, но отбеляза, че "една птичка пролет не прави". „Бих казал една лъжичка мед в касата с катран не стига“, допълни Проданов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК